تکنیک ضربدر منها و نحوه استفاده از آن
نوشته شده توسط : sevda

از نکات مهمی که داوطلبای کنکوری باید بهش توجه کنن محدودیت زمان تو آزمون سراسریه . یکی از راه حلای پیش رو برای حل مشکلات مربوط به محدودیت زمان آزمون سراسری ، مدیریت زمان سر جلسه آزمونه . یکی از تکنیک های مدیریت زمان ، تکنیک ضربدر منهاست که خیلی می تونه به داوطلبا تو صرفه جویی زمان و جلوگیری از اشتباه کمک کنه .

سنگین شدن رقابت تو کنکور سراسری ، اون رو به یک ماراتن بزرگ تبدیل کرده و باعث شده تا متقاضیای شرکت تو این آزمون ، علاوه بر تسط رو مطالب درسی ، مدیریت زمان ، از تکنیک های لازم برای افزایش راندمانشون سر جلسه آزمون استفاده کنن .

شاید براتون پیش اومده باشه با این که درسی رو خوب خونده باشین اما نتونین توش نمره خوبی رو کسب کنین یا حتی شنیده باشین ، با این که داوطلبی معدل بالایی داشته اما موفق به کسب رتبه خوبی تو کنکور سراسری نشده ، تو این جور مواقع مشکل کجاست و باید چه راه حلی و در پیش بگیریم ؟ جواب این سوال بر میگرده به تکنیک های که لازمه سر جلسه آزمون رعایت کنین . تکنیک هایی مثل : تکنیک ضربدر منها ، تکنیک اعداد نقصانی ، تست زنی اصولی و ... . به خاطر اهمیت زیاد تکنیک ضربدر منها تو مدیریت آزمون ها ، تو این مقاله نحوه استفاده از این تکنیک و اهمیت استفاده از اون رو توضیح دادیم . پس تا آخر این مقاله همراه ما باشین !

 


نحوه استفاده از تکنیک ضربدر منها
مسلما هیچ داوطلبی سر جلسه آزمون موفق به پاسخگویی همه سوالا نیست ، اما با کنترل این موضوع می تونین تو مدیریت زمان و افزایش درصداتون تو کنکور خیلی به خودتون کمک کنین . یکی از روش های مدیریت زمان ، استفاده از تکنیک ضربدر منهاست .

تکنیک ضربدر منها قابل استفاده تو آزمون های آزمایشی ، سر جلسه کنکور و حتی زمان انجام تست های تکمیلیه . برای استفاده از این روش حتما باید به این نکته توجه کنین که سر جلسه آزمون با سه دسته سوال ساده ، شک دار و دشوار مواجه می شین . این دسته بندی سوالا با توجه به شرایط علمی داوطلبا و تسلطشون رو مباحث با هم متفاوته .

 برای این که رو روش ضربدر منها به خوبی مسلط بشین ، بهتره تا تو آزمون های آزمایشی هم این کار رو انجام بدین . یکی از این آزمون های آزمایشی می تونه نمونه سوالای سال گذشته باشه ، اگه به این سوالا دسترسی ندارین حتما مقاله زیر رو بخونین . 

روش استفاده از تکنیک ضربدر منها سر جلسه آزمون :
از اونجایی که تو کنکور محدودیت زمانی خیلی مهمه و برای حل هر سوال تایم مشخصی وجود داره ، پس بهتره ، برای حل سوالا و استفاده از تکنیک ضربدر منها از سوال اول شروع به حل کنین . زمانی که صورت هر سوال و گزینه ها رو می خونین ، سطح سوالا براتون مشخص میشه .

 دسته اول : سوالای ساده ، این دسته از سوالا رو هم چنان که خوندین چون براتون سادست و راحت به جواب می رسین حل کرده و بعد از رسیدن به جواب وارد پاسخنامه می کنین . ( می تونین کنار این سوالا تیک بزنین که بدونین به جواب رسیدین )

 

 دسته دوم : سوالای شک دار و سوالای زمان بر ، این دسته از سوالا رو ممکنه با وقت گذاشتن روشون موفق به جواب دادن بشین و چون احتیاج به فکر کردن زیاد دارن بهتره کنارشون علامت ضربدر بزنین تا سر فرصت برگشته و با خیال راحت برای حلشون زمان بزارین و نگران کم آوردن وقت برای حل بقیه تستا نباشین .

 

 دسته سوم : سوالای سخت ، ممکنه با خوندن صورت سوال ببینین که این سوال رو بلد نیستین پس بهتره کنارش منها گذاشته و زمانی برای فکر کردن نزارین .

بعد از مطالعه کامل و اتمام دفترچه تمام سوالای ساده رو جواب دادین و موفق به کسب نمره مثبت تمام سوالایی که براتون ساده بوده ، شدین . حالا بهتره تو زمان باقی مونده برید سراغ سوالای شک دار که کنارشون ضربدر گذاشته بودین و به حل اون سوالا مشغول بشین . در صورتی که زمان اضافی آوردین سراغ سوالایی که کنارشون منها گذاشتین ، رفته و شروع به حل می کنین .

اگه زمان استفاده از تکنیک ضربدر منها تو آزمون های آزمایشی یا تست های تکمیلی متوجه شدین که یک سری مباحث رو خیلی زود فراموش می کنین ، خوندن مقاله زیر رو بهتون پیشنهاد می کنیم .

 



کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو آمادن تا به تموم سوالا و ابهامای شما در مورد نحوه استفاده از تکنیک ضربدر منها و تکنیک زمان های نقصانی و نحوه استفاده از آن پاسخ بدن . شما می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با این کارشناسا در ارتباط باشین و تمام سوالای خودتون رو ازشون بپرسین .

 





سوالات متداول

1- استفاده از تکنیک ضربدر منها سر جلسه آزمون چه مزیت هایی داره ؟
همون طور که تو متن مقاله به طور کامل توضیح داده شده از مزیت های استفاده از تکنیک ضربدر منها مدیریت زمان و جلو گیری از اشتباه تو انتخاب گزینه هاست .

2- تو تکنیک ضربدر منها با سوالای شک دار چیکار می کنیم ؟
تو تکنیک ضربدر منها چون ممکنه با صرف وقت بیشتری رو سوالای شک دار به جواب سوال برسین پس بهتره فعلا کنارشون ضربدر بزنین و مطابق متن مقاله عمل کنین .

3- مدیریت زمان سر جلسه آزمون با چه روش هایی صورت می گیره ؟ 
تاثیرگذارترین روش های مدیریت زمان سر جلسه آزمون تکنیک ضربدر منها و عددهای نقصانیه که به طور کامل تو متن مقاله توضیح داده شده .

منبع : تکنیک ضربدر منها و نحوه استفاده از آن





:: بازدید از این مطلب : 383
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: