نوشته شده توسط : sevda

داوطلبای شرکت در کنکور کارشناسی ارشد برای کسب نتیجه دلخواهشون می تونن رتبه و محل قبولی پذیرفته شده های سال گذشته رو بررسی کنن و بر اساس آن برنامه ریزی لازم خودشون رو انجام بدن. در این مقاله داوطلبا می تونن چندین نمونه از رتبه و کارنامه های قبولی کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱ را مشاهده کنن.

 

داوطلبا باید پس از برگزاری کنکور کارشناسی ارشد منتظر اعلام نتایج اولیه کارشناسی ارشد، برای اطلاع از نتیجه آزمون خود باشن. اعلام نتایج در قالب کارنامه کارشناسی ارشد در اختیار داوطلبان قرار می گیرد، که در آن درصد دروس مربوط به هر رشته امتحانی، رتبه و تراز اکتسابی و وضعیت داوطلب در هر زیرگروه به طور دقیق ذکر شده است.

با توجه به این که بررسی دقیق کارنامه اولیه در انتخاب رشته کارشناسی ارشد و نتیجه به دست اومده در اعلام نتایج نهایی کارشناسی ارشد ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱ تاثیر بسزایی دارد، قصد داریم در این مقاله تعدادی از کارنامه های شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد در سال گذشته را به صورت رشته به رشته ارائه بدیم. به دلیل حساسیت بسزایی که در مرحله انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1400 - 1401 وجود دارد، توصیه میشه که با بررسی رتبه و درصد درج شده در این نمونه کارنامه ها آگاهی خود را در خصوص انتخاب رشته بالا ببرید.

 

نمونه کارنامه های قبولی کارشناسی ارشد ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱

در این قسمت برای داوطلبای کارشناسی ارشد چند نمونه از رتبه و کارنامه های مربوط به رشته های مختلف، که مربوط به آزمون کارشناسی ارشد سال قبل می باشد را ارائه کردیم. با توجه به این که رتبه و کارنامه های ذکر شده مطابق کارنامه های واقعی داوطلبان می باشد، ولی امکان داره تحت عواملی همچون معدل، جامه آماری شرکت کنندگان و ظرفیت پذیرش هر رشته محل نتایج با تغییراتی مواجه بشه، ولی منبع مناسبی برای انتخاب رشته کارشناسی ارشد می باشد.

 

توجه داشته باشید که کلیه داوطلبان می تونن پس از مطالعه دفترچه سوالات و پاسخنامه کنکور کارشناسی ارشد با مراجعه به نرم افزار تخمین رتبه کارشناسی ارشد و وارد نمودن درصد های احتمالی، شانس قبولی خود را در آزمون کارشناسی ارشد بسنجند. کلیه داوطلبان می تونن با کیلیک روز عنوان هر رشته در جدول زیر، رتبه و کارنامه های مربوط به آن رشته را مشاهده کنن:

 

گروه علوم انسانی
رتبه و کارنامه قبولی کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی رتبه و کارنامه قبولی کارشناسی ارشد حقوق
رتبه و کارنامه قبولی کارشناسی ارشد MBA مدیریت کسب و کار رتبه و کارنامه قبولی کارشناسی ارشد زبان انگلیسی
رتبه و کارنامه قبولی کارشناسی ارشد علوم تربیتی رتبه و کارنامه قبولی کارشناسی ارشد مدیریت
رتبه و کارنامه قبولی کارشناسی ارشد حسابداری

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص قبولی کارشناسی ارشد به داوطلبا پیشنهاد می کنیم بعد از مطالعه رتبه و کارنامه قبولی با آگاهی دفترچه انتخابرشته کارشناسی ارشد را مطالعه و انتخاب رشته خودشون رو انجام بدن.

بیشتر بخوانید: دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد

 

 

 

 

 

توجه داشته باشید که بررسی این آمار به تنهایی برای کسب رتبه قبولی در اعلام نتایج کارشناسی ارشد کافی نمی باشد و داوطلبایی در این مسیر به موفقیت می رسن که با برنامه ریزی دقیق به مطالعه منابع کارشناسی ارشد می پردازن و با آمادگی کامل در زمان برگزاری کنکور کارشناسی ارشد 1400 - 1401، سرجلسه حاضر میشن.

 

البته رتبه و کارنامه هایی که در جدول بالا قید شده راهنمای بسیار مناسبی برای داوطلبا می باشد تا با مطالعه دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد و یا دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد بتونن انتخاب های درسی کنند.

 

توصیه میشه که برای انجام یک انتخاب رشته موفق از نرم افزار انتخاب رشته کارشناسی ارشد تحصیلیکو که کاملا رایگانه استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: نرم افزار انتخاب رشته مجازی کارشناسی ارشد

 

با توجه به حساسیت و اهمیت بالایی که در انتخاب رشته وجود داره، می تونین کلیه سوالات خودتون رو از مشاورای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو با استفاده از سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی، بپرسید. همچنین برای اطلاع از بروز ترین اخبار مربوط به کارشناسی ارشد می تونین عضو کانال تلگرام کارشناسی ارشد تحصیلیکو بشید.

 

در ادامه بخوانید: تخمین رتبه کارشناسی ارشد

 

 

 

 


سوالات متداول


1- ✔️ اطلاع از رتبه و کارنامه قبولی سال گذشته کنکور کارشناسی ارشد چه تاثیری در موفقیت داوطلب داره؟

✔️ همونطور که در این مقاله گفتیم داوطلبا ضمن اطلاع از رتبه و محل قبولی پذیرفته شدگان سال گذشته می تونن برنامه ریزی دقیقی داشته و اولویت بندی رشته محل های خود را به بهترین نحو ممکن انجام بدن.

2- ✔️ بررسی رتبه قبولی کنکور کارشناسی ارشد به تنهایی راهنمای مناسبی برای چینش انتخاب های داوطلب است؟

✔️ بررسی این اطلاعات به تنهایی قبولی داوطلب را تضمین نمی کنه اما محدوده قبولی هر رشته محل را به طور تقریبی تخمین میزنه که برای دسترسی به چند نمونه از این کارنامه ها می تونین متن مقاله را مطالعه کنین. 

3- ✔️ بررسی رتبه و کارنامه قبولی کارشناسی ارشد تنها راه تخمین محل قبولیه؟

✔️ خیر، نرم افزار انتخاب رشته کارشناسی ارشد تحصیلیکو هم برای تخمین رشته محل قبولی داوطلب مناسبه که لینک آن در متن مقاله قرار داده شده است. 

منبع : رتبه و کارنامه قبولی کنکور ارشد



:: بازدید از این مطلب : 133
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 25 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

داوطلبای کنکور سراسری در زمان برگزاری آزمون کنکور،شماره داوطلبی خود را بر روی کارت ورود به جلسه آزمون دریافت می کنن. همچنین، این کد داوطلبی بر روی صندلی داوطلب نصب شده تا فرد به راحتی محل صندلی آزمون خود رو شناسایی کنه و بتونه از نتایج آزمون خودش مطلع بشه.

 

داوطلبا بعد از ثبت نام در آزمون کنکور سراسری،یک کد پیگیری و شماره پرونده دریافت می کنن که این به منزله تایید نهایی داوطلب در مراحل ثبت نام است. در واقع متقاضی با دریافت این دو کد از ثبت نام خودش خیالش راحت میشه و به محض اعلام زمان برگزاری کنکور سراسری داوطلبا می تونن شماره داوطلبی خودشون رو از طریق دریافت کارت ورود به جلسه کنکور سراسری دریافت کنن.


همچنین، لازمه که علاوه بر دو کد ثبت نامی، این کد داوطلبی را نزد خودشون نگه دارن تا زمان اعلام نتایج کنکور سراسری بتونن نتایج خودشون رو ببینن، اما ممکنه داوطلبی شماره داوطلبی خودش را فراموش کنه در این صورت سازمان سنجش فرصتی رو برای این افراد درنظر گرفته تا شماره داوطلبی خود را بازیابی کنن. در ادامه این مقاله برای آشنایی شما با نحوه دریافت و بازیابی شماره داوطلبی توضیحاتی در این زمینه ارائه می دهیم، جهت کسب اطلاع بیشتر در این زمینه می تونین همراه ما باشین!

 

نحوه دریافت شماره داوطلبی کنکور

متقاضیانی که قصد ثبت نام در کنکور سراسری را دارن می بایست به سایت سازمان سنجش مراجعه کنن و با وارد کردن اطلاعات ثبت نامیشون، عملیات ثبت نام خود رو انجام بدن. در پایان عملیات داوطلب برای اطمینان از موفقیت آمیز بودن ثبت نام خود باید شماره ای به عنوان شماره پرونده دریافت کنه.

 

سپس در زمان برگزاری کنکور سراسری شماره ای تحت عنوان شماره داوطلبی برای شناسایی فرد در آزمون بر روی کارت ورود به جلسه و صندلی آزمون ثبت شده که متقاضی باید چند روز قبل از زمان برگزاری آزمون، کارت ورود به جلسه سراسری خود رو دریافت کنه تا در روز آزمون امکان شرکت در آزمون را داشته باشه. همچنین، داوطلبا پس از اتمام آزمون باید برگه حاوی شماره داوطلبی را از روی صندلی نزد خودشون نگه دارن تا در زمان اعلام نتایج کنکور از نتایج خود مطلع بشن.

 

داوطلبا بعد از اعلام نتایج اولیه می تونن با وارد کردن اطلاعات ثبت نامی خودشون فرم انتخاب رشته خودشون رو تکمیل کنن.

بیشتر بخوانید: انتخاب رشته کنکور سراسری

 

 

 

 

 

نحوه بازیابی شماره داوطلبی کنکور

تعدادی از افرادی که در کنکور سراسری ثبت نام کردن و پس از اعلام نتایج کنکور سراسری قصد دیدن نتایج خود رو به صورت کارنامه اولیه دارن می تونن با وارد کردن اطلاعات ثبت نامیشون کارنامه اولیه رو دریافت کنن. از جمله این اطلاعات ثبت نامی شماره داوطلبی فرد هست که زمان دریافت کارت ورود به جلسه، داوطلب می تونه اون شماره رو مشاهده کنه و برای اعلام نتایج نزد خودش نگه داره.

 

ممکنه فرد شماره داوطلبی و یا شماره پرونده خود رو فراموش کنه یا دسترسی نداشته باشه در این صورت  فرد می تونه به صورت اینترنتی شماره داوطلبی خودش رو بازیابی کنه به این صورت که فرد می تونه به سیستم پاسخگویی سازمان سنجش مراجعه و شماره داوطلبی خود رو دریافت کنه. در ادامه این مقاله برای آشنایی شما از نحوه بازیابی شماره داوطلبی، به صورت تصویری نحوه بازیابی ارائه میشه.

 

راهنمای تصویری نحوه بازیابی شماره داوطلبی کنکور

 

ابتدا به سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org مراجعه کنین، سپس بر روی گزینه ورود به سیستم پاسخگویی سمت چپ صفحه کلیک کنین.

 

نحوه بازیابی شماره داوطلبی مرحله 1

 

در صورتی که قبلا عضو سایت بودین روی ورود به سیستم کلیک کنین، در غیر این صورت روی گزینه عضویت در سایت کلیک کنین.

 

 بازیابی شماره داوطلبی مرحله2

 

با کلیک بر عضویت در سایت وارد صفحه عضویت شده و کلیه اطلاعات ثبت نامی از قبیل نام، نام خانوادگی و ... رو وارد کنین.

 

مرحله بازیابی شماره داوطلبی مرحله 3

 

 


در این مرحله بعد از تایید اطلاعات، ایمیلی جهت موفقیت آمیز بودن عضویت شما ارسال میشه که حاوی نام کاربری و رمز عبور می باشد که با وارد کردن این دو رمز وارد پورتال پاسخگویی سازمان سنجش می شوید.

 

مرحله نحوه بازیابی شماره داوطلبی مرحله 4

 

سپس از سمت راست روی گزینه "درخواست جدید" کلیک کرده و نوع آزمون و سال را انتخاب کنین و روی گزینه جستجو کلیک کنین. در ادامه روی گزینه دریافت شماره پرونده یا داوطلبی کلیک کرده و وارد صفحه بعد شوید.

 

مراحل بازیابی شماره داوطلبی مرحله 5

 

با کلیک بر روی گزینه " دریافت شماره پرونده یا داوطلبی"، صفحه جدیدی که حاوی اطلاعات فردی و شناسنامه ای می باشد باز میشه. در صورت تایید اطلاعات، در صفحه جدید شماره داوطلبی قابل مشاهده می باشد.

 

مرحله بازیابی شماره داوطلبی مرحله 6

 

نحوه ثبت نام در سامانه پاسخگویی سازمان سنجش و دریافت جواب از سوی از سازمان به طور کامل در مقاله زیر توضیح داده شده.

بیشتر بخوانید: سامانه پاسخگویی سازمان سنجش

 

مشاوره دریافت شماره داوطلبی کنکور

داوطلبان برای بازیابی شماره داوطلبی می بایست به سامانه پاسخگویی سنجش مراجعه کنن و شماره داوطلبی خود رو دریافت کنن. بنابراین، لازمه که داوطلبان ابتدا در این سامانه عضو بشن و بعد درخواست خود رو ارسال کنن. برای عضویت در این سامانه باید ابتدا به سایت سنجش مراجعه کنین و روی گزینه ورود به سیستم پاسخگویی کلیک کنین، سپس به محض کلیک، گزینه عضویت در سایت رو مشاهده می کنین که با وارد کردن اطلاعات و مشخصات فردی ثبت نامی خودتون در این سامانه دیگر برای دریافت کدهای ثبت نامی یا سایر درخواست ها محدودیتی برای ورود ندارین.

 

همچنین، داوطلب برای انتخاب رشته کنکور و مشاهده نتایج سراسری، باید شماره داوطلبی خود رو داشته باشه. پس لازمه که داوطلب، شماره داوطلبی خودش رو نگه داره تا کلیه مراحل کنکور سراسری رو بدون دغدغه و به راحتی انجام بده البته در صورت فراموشی، داوطلب می تونه بدون هیچ نگرانی شماره داوطلبی خودش رو بازیابی کنه.

 

سازمان سنجش فرصتی رو برای داوطلبای کنکور سراسری قرار داده تا در صورتی که به نتایج کنکور اعتراض دارن درخواست خودشون ارائه بدن برای اطلاع از نحوه اعتراض مقاله زیر رو بخونین.

در ادامه بخوانید: اعتراض به نتایج کنکور سراسری

کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلیکو آمادن تا به تموم سوالای شما درباره جزئیات دریافت شماره داوطلبی کنکور پاسخ بدن. شما می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با این کارشناسا در ارتباط باشین و تمام سوالای خودتون رو از کارشناسای این مرکز مشاوره بپرسین.

 

 

 

 


سوالات متداول


1- ✔️ در صورت فراموشی شماره داوطلبی، فرد به چه صورت شماره داوطلبی رو دریافت می کنه؟

✔️  طبق متن مقاله، فرد در صورت فراموشی و یا عدم دسترسی می تونه به سایت سنجش مراجعه کنه و از طریق سیستم پاسخگویی سنجش شماره داوطلبی رو دریافت کنه.

2- نحوه دریافت شماره داوطلبی به چه صورته؟

✔️ ابتدا باید داوطلبا به سایت سنجش مراجعه کنن برای مشاهده راهنمای تصویری کلیه مراحل دریافت شماره داوطلبی به متن مقالعه مراجعه کنین.

3- ✔️ آیا برای دریافت شماره داوطلبی نیاز به ثبت نام در سایت سنجش هست؟

✔️ بله، برای دریافت شماره داوطلبی طبق متن مقاله، ابتدا متقاضی باید در سایت سنجش ثبت نام کنه.

منبع : دریافت شماره داوطلبی کنکور



:: بازدید از این مطلب : 143
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 25 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

دانش آموزای متقاضی ثبت نام مدارس شاهد 1401 – 1402 می بایست علاوه بر شرایط عمومی، از شرایط اختصاصی ثبت نام مدارس شاهد هم بهره مند باشن تا بتونن به صورت اینترنتی از طریق سایت ثبت نام مدارس به نشانی pada.medu.ir در زمان مقرر نسبت به ثبت نام خودشون اقدام کنن.

 

والدین دانش آموزا در زمان انتخاب نوع مدرسه برای تحصیل فرزندانشون نگرانی هایی در این زمینه دارن. اون ها می تونن به غیر از ثبت نام در مدارس دیگری هم چون مدارس تیزهوشان، نمونه دولتی، غیر انتفاعی و ... در مدارس شاهد هم فرزندان خودشون رو ثبت نام کنن. در گذشته وروردی های این مدارس تنها از فرزندان شهدا، جانبازان، آزادگان و شاغلان آموزش و پرورش بود، اما اکنون به دلیل کاهش ظرفیت این مدارس، دانش آموزای غیر شاهد و یا عادی هم می تونن در صورت واجد شرایط بودن و کسب امتیازات لازم در این مدارس ثبت نام کنن.


متقاضیان ثبت نام مدارس شاهد 1401 – 1402 می بایست علاوه بر شرایط عمومی، از شرایط اختصاصی نیز بهره مند باشن تا بتونن به صورت اینترنتی از طریق سایت pada.medu.ir در زمان مقرر نسبت به ثبت نام خودشون اقدام کنن. در ادامه این مقاله برای آشنایی بیشتر شما در زمینه شرایط عمومی و اختصاصی ثبت نام مدارس شاهد ۱۴۰۱ - ۱۴۰۲  توضیحاتی ارائه می دهیم، برای کسب اطلاعات در این خصوص همراه ما باشین!

 

شرایط عمومی ثبت نام مداس شاهد ۱۴۰۱ - ۱۴۰۲

ثبت نام دانش آموزانی که سال های گذشته در مدارس شاهد تحصیل کرده اند به صورت قطعی می باشد، اما دانش آموزان جدید الورود ثبت نامشان به دو صورت انجام میشه. در ابتدا به صورت موقت و سپس پس از بررسی های لازم توسط ستاد ثبت نام مدارس شاهد و کسب امتیازات لازم به صورت قطعی می باشد.

 

بنابراین، دانش آموزان غیر شاهد در صورت داشتن شرایط لازم ثبت نامی می تونن در زمان تعیین شده نسبت به تکمیل فرم ثبت نام مدارس شاهد اقدام کنن. همچنین، لازمه برای ثبت نام قطعی، یکی از والدین دانش آموز با همراه داشتن اصل مدارک ثبت نامی حضور داشته باشه. از جمله شرایط عمومی 1401 - 1402 لازم برای ثبت نام  دوره های ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم این مدارس که توسط اداره کل امور شاهد و ایثارگران آموزش و پرورش اعلام شده، در ادامه مقاله توضیح داده شده است.

 

دارا بودن صلاحیت اخلاقی و رفتاری

رعایت احکام شرعی و پوشش اسلامی متناسب با دوره تحصیلی (حجاب برتر مختص به دانش آموزان دختر)

التزام و پایبندی خانواده به حفظ شئونات و ارزش های اسلامی و تربیت دینی

رعایت مقررات و آئین نامه انضباطی و تربیتی و آموزشی مدارس شاهد

سکونت در محدوده تعیین شده برای متقاضیای ثبت نام دانش آموزای شاهد و غیرشاهد

 

شرایط ذکر شده در بالا برای تمامی مقاطع تحصیلی یکسان است و مسئولیت آن در ثبت نام ورودی بر عهده ستاد ثبت نام مدارس و در ادامه تحصیل بر عهده شورای مدرسه می باشد.

 

دانش آموزا باید قبل از ثبت نام مدارس شاهد از شرایط ورود به این مدارس آگاه باشن، بعد از اطلاع از شرایط ثبت نام می تونن باتوجه به پایه تحصیلی ثبت نام مدارس رو انجام بدن.

بیشتر بخوانید: ثبت نام مدارس شاهد

 

 

 

 

 

شرایط اختصاصی ثبت نام مدارس شاهد ۱۴۰۱ - ۱۴۰۲

فرزندان شهدا، آزادگان و جانبازان 50 درصد و بالاتر از آن جزو فرزندان شاهد در نظر گرفته میشن. همون طور که گفته شد ثبت نام دانش آموزان شاهد به صورت قطعی انجام میشه و دانش آموزان غیر شاهد و یا سایر مدارس با کاهش ظرفیت این مدارس هم می تونن ثبت نام کنن.

 

قبل از ثبت نام قطعی لازمه که دانش آموزان پیش ثبت نام خود رو از طریق سایت ثبت نام مدارس به نشانی pada.medu.ir انجام بدن و سپس برای ثبت نام قطعی همراه با یکی از والدین خود به مدرسه شاهد موردنظر و نزدیک به محل سکونت خود مراجعه کنن. شرایط ثبت نام اختصاصی ۱۴۰۱ - ۱۴۰۲ در هر سه مقطع ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم و مدارس فنی و حرفه ای متفاوت می باشد که در ادامه این مقاله شرایط هر مقطع در جدولی به صورت مجزا ذکر میشه.

 

شرایط اختصاصی ثبت نام مدارس شاهد دوره ابتدایی، متوسطه اول و دوم
اول ابتدایی    دارا بودن شرایط عمومی و کسب امتیاز طبق جدول امتیازات
دوم تا ششم ابتدایی  کسب مقیاس خیلی خوب در تمامی دروس در خرداد ماه یا کسب حدقل مقیاس خوب در یک درس و مقیاس خیلی خوب در سایر دروس
پایه هفتم  کسب مقیاس خیلی خوب در تمامی دروس یا کسب مقیاس خوب در حداکثر یک درس و خیلی خوب در سایر دروس در امتحانات نوبت دوم پایه ششم ابتدایی سال تحصیلی 
پایه هشتم  کسب حداقل معدل 17 در نوبت دوم و یا حداقل نمره 16 در تمام دروس در امتحانات نوبت دوم (میانگین مستمر و پایانی)
پایه دهم  قبولی خرداد در پایه نهم با حداقل معدل کل 16 و حداقل نمره سالانه 14 در دروسی که برای رشته انتخابی در نمونه برگ هدایت تحصیلی درج شده
پایه یازدهم و دوازهم قبولی خردادماه با حداقل معدل در سال 16 و نمره سالانه حداقل 15 در دروس اختصاصی مربوط به رشته تحصیلی و یا قبولی خردادماه با حداقل معدل سال 15 و حداقل نمره سالانه 14 در دروس اختصاصی مربوط به رشته تحصیلی

 

متقاضیای ثبت نام مدارس نمونه دولتی می تونن به سایت آموزش و پرورش استان خود مراجعه کنن و نسبت به ثبت نام خود اقدام کنن.

بیشتر بخوانید: ثبت نام مدارس نمونه دولتی

 

مشاوره شرایط ثبت نام مدارس شاهد ۱۴۰۱ - ۱۴۰۲

دانش آموزان شاهد و غیر شاهد می تونن در زمان ثبت نام مدارس شاهد در صورت علاقه به تحصیل در این مدارس و دارا بودن شرایط عمومی و اختصاصی به سایت ثبت نام مدارس مراجعه کنن و فرم ثبت نام خودشون رو تکمیل کنن.

 

دانش آموزان متقاضی این مدارس می بایست امتیازات لازم را کسب کنن تا ثبت نام قطعی آن ها انجام بشه. امتیازات دانش اموزان دارای اولویت ایثارگری و جانباز و عادی متفاوت بوده و دانش آموزان می تونن به دفترچه ثبت نام مدارس شاهد مراجعه کنن و از امتیازات لازم اطلاعات کسب کنن.

 

مدارس شاهد مبلغی رو برای فعالیت های فوق برنامه، کلاس های تقویتی و ... به عنوان شهریه مدارس شاهد در سه مقطع ابتدایی و متوسطه اول و دوم در نظر می گیره و دانش اموزای متقاضی می بایست نسبت به پرداخت شهریه خودشون در زمان ثبت نام اقدام کنن.

 

دانش آموزای متقاضی ثبت نام در مدارس شاهد می تونن با مطالعه مقاله زیر از نحوه ثبت نام مدارس شاهد مطلع بشن.

در ادامه بخوانید: نحوه ثبت نام مدارس شاهد

اگه بعد از خوندن این مقاله سوال یا ابهامی درباره شرایط ثبت نام مدارس شاهد 1401 - 1402 داشتین، می تونین از طریق سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با کارشناسای با تجربه مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو در ارتباط بوده و تموم سوالاتون رو از این کارشناسا بپرسین.

 

 

 

 


سوالات متداول


1- ✔️ ثبت نام مدارس شاهد به چه صورت انجام میشه؟

✔️ ثبت نام مدارس شاهد طبق متن مقاله، ابتدا به صورت اینترنتی در سایت پادا و سپس به صورت حضوری انجام میشه.

2- ✔️ دانش آموز برای ثبت نام در مدارس شاهد چه شرایط عمومی رو باید داشته باشد؟

✔️ برای ثبت نام مدارس شاهد از جمله شرایط عمومی لازم دارا بودن صلاحیت اخلاقی و رفتاری می باشد که برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می تونین به متن مقاله مراجعه کنین.

3- ✔️ شرایط اختصاصی مدارس شاهد به چه صورت است؟

✔️ شرایط اختصاصی مدارس شاهد برای هر دوره ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم متفاوت می باشد برای اطلاع از شرایط اختصاصی هر دوره به متن مقاله مراجعه نمایید.

منبع : شرایط ثبت نام مدارس شاهد 1401 - 1402



:: بازدید از این مطلب : 150
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 25 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

آزمون ETPNU ویژه دانشجوهای مقطع دکتری دانشگاه پیام نور هستش که چند بار در سال توسط دانشگاه پیام نور برگزار میشه. داوطلبا برای ثبت نام آزمون زبان تخصصی دانشگاه پیام نور، باید طبق جدول زمانبندی اعلام شده ثبت نام خودشون رو از طریق سایت azmoon.pnu.ac.ir انجام بدن.

 

آزمون زبان ETPNU ویژه دانشجوهای دکتری دانشگاه پیام نوره که چند بار در سال برای سنجش و ارزیابی سطح زبان عمومی داوطلبا تو مقطع دکتری برگزار میشه. مجری برگزار کننده این آزمون دانشگاه پیام نور هستش و همه دانشجوهای مقطع دکتری این دانشگاه که موفق به دریافت مدرک زبان نشدن، می تونن تو این آزمون شرکت کنن. 

از اونجایی که یکی از شرایط شرکت تو آزمون جامع داشتن مدرک زبان معتبر با نمره قابل قبول هستش، بیشتر دانشجوهای دکتری دانشگاه پیام نور پیگیر زمان و نحوه برگزاری این آزمون هستن. به خاطر همین تو این مقاله راجع به جزئیات آزمون زبان دانشگاه پیام نور توضیح دادیم. پس همراهمون باشین!

 

معرفی آزمون ETPNU

دانشجوهای دوره دکتری باید تا قبل از برگزاری آزمون جامع، موفق به اخذ مدرک زبان معتبر با نمره قابل قبول بشن. دانشگاه پیام نور، چند بار در سال و بصورت دوره ای اقدام به برگزاری آزمون تافل کاغذی می کنه که به اون آزمون ETPNU میگن. از اونجایی که این آزمون برای دانشجوهای دکتری دانشگاه پیام نور در نظر گرفته شده، پس فقط برای دانشگاه پیام نور اعتبار داره.

 

آزمون ETPNU، شامل 100 سوال هستش که به 30 سوال شنیداری، 30 سوال قواعد ( گرامر )، 40 سوال درک مطلب تقسیم میشه. همه آزمون های استاندارد از چهار قسمت listening ,writing ,reading و speaking تشکیل شده ولی آزمون زبان دانشگاه پیام نور قسمت speaking رو نداره و نسبت به سایر آزمون ها ساده تر هستش.

 

حد نصاب قبولی برای داوطلبای عادی تو آزمون زبان دانشگاه پیام نور 50 از 100 و برای داوطلبایی که سهمیه ایثارگری دارن 40 از 100 در نظر گرفته شده. داوطلبایی که موفق به کسب 80 درصد از حد نصاب قبولی آزمون ETPNU بشن، اجازه شرکت تو آزمون جامع رو دارن ولی باید تا قبل از دفاع از رسالشون مدرک زبان خودشون رو به دانشگاه ارائه کنن. نکته ای که باید بهش توجه داشته باشین اینه که آزمون ETPNU نمره منفی نداره! یعنی از زدن هیچ تستی غافل نشده و همه ی تستا رو زده و گزینه ای رو خالی نذارین.

 

اگه می خواهید در خصوص آزمون جامع دکتری اطلاعاتی کسب کنید می تونین مقاله زیر را مطالعه کنید.

بیشتر بخوانید: آزمون جامع دکتری

 

زمان ثبت نام آزمون ETPNU

آزمون ETPNU دانشگاه پیام نور، حداقل 4 بار در سال برگزار میشه. داوطلبا می تونن طبق جدول زمان بندی زیر، با توجه به شرایط خودشون زمان آزمون مد نظرشون رو مشخص کرده و ثبت نامشون رو بصورت اینترنتی انجام بدن.

 

ردیف نوبت برگزاری تاریخ آزمون  
1 دوره سی و دوم یکشنبه 1399/01/31 -> به بازه 5 تا 15 شهریور ماه موکول شد .
2 دوره سی و سوم پنجشنبه 1399/10/30
3 دوره سی و چهارم یکشنبه 1399/12/10
4 دوره سی و پنجم چهارشنبه 1400/03/05
5 دوره سی و ششم سه شنبه 1400/04/01
6 دوره سی و هفتم یکشنبه 1400/08/09

 

 

به دلیل آماده نبودن سایت ثبت نام آزمون زبان دکتری تخصصی (PNUET) دانشگاه پیام نور، آزمون بهمن ماه با تعویق برگزار خواهد شد و تاریخ جدید آزمون در این مقاله اعلام خواهد شد.

 

با خوندن مقاله زیر می تونین بدون استرس سر جلسه مصاحبه آزمون جامع حاضر بشین.

بیشتر بخوانید: راه های مقابله با استرس جلسه مصاحبه

 

نحوه ثبت نام آزمون ETPNU

ثبت نام آزمون زبان دانشگاه پیام نور، به صورت اینترنتی و از طریق سایت azmoon.pnu.ac.ir انجام میشه. فرایند ثبت نام این آزمون اصلا کار سختی نیست و می تونین به راحتی ثبت نامتون رو انجام بدین. فقط کافیه وارد سامانه آزمون دانشگاه پیام نور شده، بعد از تکمیل ثبت نام و پرداخت هزینه آزمون، ثبت نامتون رو نهایی کنین.

 

نحوه ثبت نام آزمون ETPNU

 

ورود به سامانه ثبت نام به آدرس azmoon.pnu.ac.ir

خرید کارت اعتباری به مبلغ : 900 هزار ریال ( معادل 90 هزار تومان )

تکمیل اطلاعات ثبت نامی

 

کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو آمادن تا به تموم سوالا و ابهامای شما در مورد آزمون زبان ETPNU دانشگاه پیام نور و آزمون دکتری پاسخ بدن. شما می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با این کارشناسا در ارتباط باشین و فرایند ثبت نامتون رو به اونا بسپارین.

در ادامه بخوانید: ثبت نام آزمون ept


سوالات متداول


1- ✔️ ثبت نام آزمون زبان ETPNU چه زمانی انجام میشه؟

✔️ این ثبت نام حداقل چهار بار در سال انجام میشه که زمان برگزاری این آزمون رو بطور دقیق تو این مقاله گذاشتیم.

2- ✔️ آزمون زبان دانشگاه پیام نور شامل چه مباحثی هستش؟

✔️ همونطور که تو این مقاله بطور کامل توضیح داده شده، آزمون زبان دانشگاه پیام نور شامل شامل 100 سوال هستش که به 30 سوال شنیداری، 30 سوال قواعد، 40 سوال درک مطلب تقسیم میشه.

3- ✔️ حد نصاب قبولی برای آزمون زبان دانشگا پیام نور چقدر هستش؟

✔️ حد نصاب قبولی این آزمون کسب نمره 50 از 100 هستش البته افرادی که سهمیه دارن با حد نصاب کمتری می تونن قبول شن که تو این مقاله بطور کامل توضیح داده شده.

منبع : ثبت نام آزمون زبان دانشگاه پیام نور



:: بازدید از این مطلب : 152
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 25 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

آزمون ept ویژه دانشجوهای دکتری دانشگاه آزاده که چند بار در سال توسط خود دانشگاه آزاد برگزار میشه. نتیجه آزمون زبان انگلیسی ای پی تی حدودا دو هفته بعد از برگزاری این آزمون، تو یک مرحله و از طریق سامانه آزمون EPT اعلام میشه.

 

دانشجوهای دکتری، باید قبل از شرکت تو آزمون جامع مدرک زبان خودشون رو به دانشگاه ارائه بدن تا در صورت قبولی تو آزمون جامع، اجازه گذروندن ادامه دوره دکتری رو داشته باشن. اکثر دانشجوهای دکتری دانشگاه آزاد، برای گرفتن مدرک زبان اقدام به شرکت تو آزمون زبان ای پی تی دانشگاه آزاد می کنن، داوطلبایی که تو آزمون زبان ای پی تی شرکت کردن بعد از برگزاری این آزمون منتظر جواب این آزمون هستن.

نتیجه آزمون زبان ept، اینترنتی و از طریق سامانه آزمون EPT بصورت یک کارنامه منتشر میشه که توی کارنامه آزمون ای پی تی اطلاعاتی مثل مشخصات فردی، مشخصات تحصیلی و اطلاعات آزمون داوطلب نوشته شده. از اونجایی که زمان و نحوه مشاهده اعلام نتایج آزمون ept خیلی مهمه تو این مقاله زمان و نحوه مشاهده نتیجه آزمون ای پی تی رو بطور کامل توضیح دادیم. پس همراهمون باشین!

 

زمان اعلام نتایج آزمون ای پی تی

آزمون ept دانشگاه آزاد، تقریبا ماهی یکبار برگزار میشه. دانشگاه آزاد، هر سال یک جدول زمانبندی رو منتشر می کنه که تو اون زمان ثبت نام و برگزاری هر آزمون رو مشخص کرده. داوطلبا می تونن حدود دو هفته بعد از برگزاری آزمون ای پی تی نتیجه خودشون رو از طریق سایت ای پی تی دانشگاه آزاد مشاهده کنن. پیشنهاد می کنیم با عضویت تو کانال تلگرام تحصیلیکو از تمام اخبار مربوط به آزمون ای پی تی دانشگاه آزاد مطلع بشین.

 

 

زمان اعلام نتایج آزمون EPT بهمن 1400 در 20 بهمن اعلام شد.

برای ورود به سایت مشاهده نتیجه آزمون زبان EPT دانشگاه آزاد کلیک کنید

 

اگر با مشاهده نتایج، نمره لازم رو کسب نکردید می تونید خودتون رو برای دوره بعدی آزمون ای پی تی آماده کنین. برای اطلاع از صفر تا صد آزمون ای پی تی ept می تونین مقاله زیر را مطالعه کنین.

بیشتر بخوانید: ثبت نام آزمون ای پی تی

 

نحوه مشاهده نتیجه آزمون ای پی تی

بعد از قرار گرفتن نتایج آزمون EPT روی سایت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد به آدرس English.iau.ac.ir، داوطلبا می تونن با استفاده از شناسه کاربری ( شماره پرونده )، کدملی و شماره شناسنامه خودشون اقدام به مشاهده کارنامه آزمونشون کنن.

 

نحوه مشاهده آزمون ept

 

ورود به سایت English.iau.ac.ir

وارد کردن اطلاعات خواسته شده در قسمت کارنامه آزمون

مشاهده کارنامه آزمون ای پی تی

 

راهنمای تصویری مشاهده اعلام نتایج آزمون EPT

 

ورود به سامانه آزمون ای پی تی به آدرس English.iau.ac.ir

 

آزمون ای پی تی

 

وارد کردن اطلاعات خواسته شده (شماره پرونده، کدملی و شماره شناسنامه) در منوی سمت راست (کارنامه آزمون)

 

نتایج EPT

 

کلیک روی گزینه دریافت کارنامه و مشاهده کارنامه آزمون EPT

 

اعلام نتایج ept

 

داوطلبایی که به شماره پرونده خودشون دسترسی ندارن، می‌ تونن برای بازیابی شماره پرونده آزمون ept با مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد تماس گرفته و نسبت به بازیابی شماره پرونده خودشون اقدام کنن.

 

دانشجوهایی که متقاضی ثبت نام تو دوره دکتری دانشگاه آزاد هستن برای آمادگی تو مصاحبه این دانشگاه حتما مقاله زیر رو بخونن.

بیشتر بخوانید: مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد

 

مشاوره اعلام نتایج آزمون ای پی تی

بعد از اعلام نتایج و انتشار کارنامه آزمون ای پی تی دانشگاه آزاد، داوطلبا می تونن از قبولی یا عدم قبولی خودشون تو این آزمون مطلع بشن. دانشگاه آزاد برای آزمون ept یکسری قوانین در نظر گرفته که لازمه همه دانشجوها از این قوانین مطلع باشن. دانشگاه آزاد برای آزمون ای پی تی سه رنج نمره قبولی، مشروطی و مردودی در نظر گرفته، همچنین حد نصاب قبولی دانشجوهای ایثارگر و شاهد با دانشجوهای عادی متفاوته.

 

حد نصاب نمرات آزمون ای پی تی

 

نمره قبولی : نمره ای که طبق جدول حد نصاب نمرات آزمون جامع دکتری دانشگاه آزادمورد قبول باشه. حداقل نمره قبولی این آزمون در حال حاضر 50 درصد نمره کل آزمون در نظر گرفته شده.

 

نمره مشروطی :دانشجوهایی که بین 40 تا 49 درصد از نمره کل ازمون ای پی تی رو کسب کردن، می تونن بصورت مشروط تو آزمون جامع شرکت کرده و در صورت قبولی بقیه دوره دکتری خودشون رو بگذرونن. به شرط این که قبل از دفاع از رساله خودشون، حتما مدرک زبانشون رو تحویل دانشگاه بدن.

 

نمره مردودی : دانشجو هایی که کم تر از 40 درصد نمره کل آزمون رو کسب کردن، تو این ازمون مردود شدن و باید تو آزمون های بعدی شرکت کنن.

 

نمره قبولی دانشجویان شاهد و ایثارگر

 

حداقل نمره قبولی برای دانشجوهای شاهد و ایثارگر 80 درصد نمره آخرین نفر قبولی در نظر گرفته شده. بنابراین حداقل نمره قبولی برای دانشجوهای شاهد و ایثارگر 40 و حداقل نمره مشروط برای این داوطلبا 35 در نظر گرفته شده.

 

مدت اعتبار مدرک زبان آزمون ای پی تی، 2 سال هستش و بعد از گذشت 2 سال مدرک زبانشون اعتبار نداره.

 

شرکت کردن تو آزمون ای پی تی محدودیت خاصی نداره و تمام دانشجوهای دوره دکتری دانشگاه آزاد می تونن چندین بار تو این آزمون شرکت کنن.

 

سوالای آزمون ept، بصورت تستی بوده و نمره منفی نداره بنابراین از زدن هیچ تستی غافل نشین و گزینه ای رو خالی نذارین.

 

کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو هم آمادن تا به تموم سوالا و ابهامی شما در مورد آزمون زبان ept دانشگاه آزاد پاسخ بدن. شما می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با این کارشناسا در ارتباط باشین و سوالای خودتون رو از این کارشناسا بپرسین.

در ادامه بخوانید: رزومه تحصیلی


سوالات متداول


1- ✔️ نتایج آزمون زبان ept چه زمانی اعلام میشه؟

✔️ نتایج آزمون زبان ept حدودا دو هفته بعد از برگزاری این آزمون اعلام میشه که زمان اعلام نتایج هر آزمون بطور دقیق تو این مقاله گفته شده.

2- ✔️ نتایج آزمون زبان ept از طریق چه سایتی اعلام میشه؟

✔️ نتایج آزمون زبان ept تو سایت english.iau.ac.ir اعلام میشه که نحوه مشاهده این نتایج به طور کامل تو این مقاله توضیح داده شده.

3- ✔️ حد نصاب قبولی تو آزمون ept دانشگاه آزاد چه نمره ایه؟

✔️ همون طور که تو این مقاله بطور کامل توضیح داده شده ، حد نصاب قبولی تو آزمون ept دانشگاه آزاد، نمره 50 از 100 هستش که البته افراد ایثارگر و شاهد با حد نصاب کمتری می تونن قبول شن.

منبع : اعلام نتایج آزمون ای پی تی



:: بازدید از این مطلب : 142
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 25 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

آزمون ept ویژه دانشجوهای دکتری دانشگاه آزاده که چند بار در سال توسط خود دانشگاه آزاد برگزار میشه. داوطلبا برای ثبت نام آزمون زبان ای پی تی، باید طبق جدول زمانبندی اعلام شده ثبت نام اینترنتی خودشون رو تو سایت english.iau.ac.ir انجام بدن.

 

آزمون زبان ept ویژه داوطلبای دکتری دانشگاه آزاده که چند بار در سال توسط همین دانشگاه به منظور سنجش و ارزیابی سطح زبان عمومی داوطلبا انجام میشه. همه دانشجوهای دکتری دانشگاه آزاد که مدرک زبان بین المللی ندارن و یا نمره مدرک زبان اونا قابل قبول نیست باید تو آزمون ای پی تی شرکت کنن.

از اونجایی که دانشجوهای دکتری دانشگاه آزاد باید قبل از شرکت تو آزمون جامع دکتری مدرک زبان انگلیسی با نمره قابل قبول رو به دانشگاه ارائه بدن بخاطر همین پیگیر این هستن که این آزمون به چه صورت و چه زمانی برگزار میشه. برای همین تو ادامه این مقاله در مورد زمان و جزئیات قبولی آزمونept  توضیح دادیم.

 

معرفی آزمون ept

از اونجایی که آزمونept  برای دانشجو های دکتری دانشگاه ازاد طراحی شده، اعتبار مدرکش فقط مورد قبول دانشگاه آزاده. این آزمون 100 سوال داره که شامل 25 سؤال تستی واژگان، 40 سؤال تستی از دستور زبان و 35 سوال تستی از درک مطلب (20 تا سوال خواندن و درک متون، 15 سوال از درک مطلب متن با کلمات حذف شده (cloze)) میشه.

 

معمولا یک آزمون زبان استاندارد 4 بخش listening ,writing ,reading و speaking داره ولی آزمونept  فقط بخش reading رو داره و همین موضوع هم باعث شده که قبولی در این آزمون زبان برای داوطلبا راحت تر باشه. آزمون ای پی تی دانشگاه آزاد مثل بقیه آزمون های زبان دارای حد نصاب نمره مشروطی و قبولیه داوطلباس که حداقل نمره قبولی آزمون ای پی تی ،کسب نمره 50 از 100 نمره هستش. البته دانشجوهای شاهد و ایثارگر در صورت کسب 80 درصد نمره قبولی هم مدرک زبانشون قابل قبول دانشگاه آزاده یعنی با گرفتن نمره 40 از 100.

 

اگه متقاضی ثبت نام آزمون دکتری دانشگاه آزاد هستین و دارین خودتون رو برای مصاحبه آماده می کنین خوندن مقاله زیر بهتون پیشنهاد میشه.

بیشتر بخوانید: مشاوره مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد

 

زمان ثبت نام آزمون ای پی تی

آزمونept  دانشگاه آزاد چند بار در سال، تقریبا ماهی یکبار برگزار میشه. دانشگاه آزاد هر سال یک جدول زمانبندی رو منتشر می کنه که تو اون زمان برگزاری و اعلام نتایج هر آزمون رو مشخص کرده. داوطلبا می تونن طبق این جدول زمان بندی، زمان آزمون مد نظر خودشون رو مشخص کنن و حدودا یک هفته قبل از زمان برگزاری، ثبت نامشون رو تو سایت ای پی تی انجام بدن. تو جدول زیر زمان ثبت نام و برگزاری آزمون ept رو گذاشتیم.

 

ماه تقویم زمانی آزمون ept
- تاریخ آزمون شروع ثبت نام پایان ثبت نام
آبان 1400/08/07 1400/07/17 1400/07/24
دی 1400/10/03 1400/09/08 1400/10/03
بهمن 1400/11/15 99/10/22 1400/11/15

 

 

جدول بالا مربوط به سال گذشته بوده و به محض اینکه تقویم زمانی آزمون ept سال 1401 مشخص شود در این مقاله اطلاع رسانی خواهیم کرد.

 

اگه متقاضی آزمون دکتری هستین با خوندن مقاله زیر می تونین از مدارکی که برای مصاحبه آزمون دکتری نیازه مطلع بشین.

بیشتر بخوانید : مدارک لازم برای مصاحبه آزمون دکتری دانشگاه آزاد

 

نحوه ثبت نام آزمون ای پی تی

ثبت نام آزمونept  به صورت اینترنتی تو سایت English.iau.ac.ir انجام میشه. فرایند ثبت نام این آزمون اصلا کار سختی نیست و می تونین به راحتی ثبت نامتون رو انجام بدین. فقط کافیه وارد سامانه آزمون زبان دانشگاه آزاد بشین و با ساخت یک حساب کاربری و پرداخت هزینه آزمون، ثبت نامتون رو نهایی کنین.

 

نحوه ثبت نام آزمون ای پی تی

 

ورود به سایت English.iau.ac.ir

ایجاد یک حساب کاربری

پرداخت هزینه آزمون

 

حدودا چند روز قبل از زمان برگزاری آزمون، مثل بقیه آزمونای دیگه باید دوباره وارد سایت بشین و کارت ورود به جلسه آزمون رو دریافت کنین. فقط نکته ای که وجود داره اینه که آزمون ept دانشگاه آزاد نمره منفی هم نداره ! یعنی از زدن هیچ تستی غافل نشین و همه ی تستا رو بزنین و گزینه ای رو خالی نذارین.

 

کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو هم آمادن تا به تموم سوالا و ابهامی شما در مورد آزمون زبان ept دانشگاه آزاد و یا مصاحبه آزمون دکتری آزاد پاسخ بدن. شما می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با این کارشناسا در ارتباط باشین و فرایند ثبت نامتون رو به اونا بسپارین.

در ادامه بخوانید: اعلام نتایج آزمون EPT


سوالات متداول


1- ✔️ ثبت نام ازمون زبان ept چه زمانی انجام میشه؟

✔️  ثبت نام ازمون زبان ept چند بار در سال انجام میشه که تقویم زمان برگزاری این آزمون رو تو این مقاله گذاشتیم.

2- ✔️ ثبت نام آزمون زبان ept دانشگاه آزاد تو چه سایت انجام میشه؟

✔️ این ثبت نام تو سایت english iau.ac.ir انجام میشه که نحوه ثبت نام به طور کامل تو این مقاله توضیح داده شده.

3- ✔️ حدنصاب قبولی در ازمون ای پی تی کسب چه نمره ایه؟

✔️ حد نصاب قبولی این آزمون کسب نمره 50 از 100 هستش که البته افراد ایثارگر و شاهد با حد نصاب کمتری می تونن قبول شن که تو این مقاله توضیح داده شده.

منبع : ثبت نام آزمون ای پی تی ept



:: بازدید از این مطلب : 126
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 25 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

متقاضیان شرکت در کنکور کارشناسی ارشد حسابداری برای کسب نتیجه دلخواهشون می تونن رتبه و محل قبولی پذیرفته شده های سال گذشته رو بررسی کنن و بر اساس آن برنامه ریزی لازم خودشون رو انجام بدن. کارنامه قبولی کنکور ارشد حسابداری ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱ در مرحله انتخاب رشته هم راهنمای خوبی برای اولویت بندی رشته محل های مورد نظر داوطلب است.

 

رشته حسابداری جزو یکی از زیر مجموعه های علوم انسانی می باشد که هر سال از طریق کنکور کارشناسی ارشد پذیرش دانشجو می نماید. رشته حسابداری به این صورت می باشد که فرآیند هایی همچون جمع آوری، طبقه بندی، ثبت، خلاصه کردن اطلاعات و تهیه گزارش های مالی و صورت های حسابداری، در شکل ها و مدل های مختلف در آن انجام می شود.

داوطلبایی که علاقه مند به رشته گرایش های مجموعه حسابداری هستند باید برای کسب نتیجه دلخواه خودشون در کارنامه کارشناسی ارشد و مشاهده رتبه قبولی در زمان اعلام نتایج کارشناسی ارشد 1400 - 1401، یک برنامه ریزی دقیق و بی نقص داشته باشن، تا انتخاب رشته کارشناسی ارشد خودشون رو با آگاهی کامل انجام بدن. بررسی رتبه و کارنامه های قبولی داوطلبان کنکور سال گذشته به داوطلبان برای انتخاب رشته کارشناسی ارشد کمک می کند.

با توجه به اطلاعاتی که در کارنامه اولیه کارشناسی ارشد وجود داره که شامل درصد دروس، رتبه های داوطلب در هر زیر گروه، معدل موثر و... می باشد، داوطلبا می تونن با مقایسه این اطلاعات با رتبه و درصد های خود، دقت بیشتری در مرحله انتخاب رشته داشته باشند. به همین دلیل ما در این خصوص چندین مقاله از رتبه و کارنامه های قبولی داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد حسابداری ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱ در اختیار شما قرار دادیم.

 

رتبه و کارنامه محل قبولی کارشناسی ارشد حسابداری ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱

با توجه به اطلاعات به دست اومده در مقطع کارشناسی ارشد حسابداری کلیه دوره های روزانه، نوبت دوم (شبانه)، مجازی، پردیس خودگردان، پیام نور، مجازی پیام نور، غیر انتفاعی و مجازی ویژه شاغلین و دانشگاه آزاد پذیرش دانشجو دارند. داوطلبا می تونن با مطالعه دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد در خصوص رشته محل های مختلف و دوره های ارائه شده آگاهی پیدا کنن.

 

در جدول زیر رتبه و کارنامه قبولی کنکور ارشد حسابداری تعدادی از داوطلبای سال 1400 رو قرار دادیم که راهنمای خوبی برای چینش انتخاب های داوطلبا است.

 

رتبه در زیرگروه زیرگروه محل قبولی سهمیه
3835 1 حسابداری /موسسه غیرانتفاعی امل /غیرانتفاعی آزاد
11510 1 حسابداری /موسسه غیرانتفاعی سمنگان -امل /غیرانتفاعی آزاد
16411 1 حسابداری /موسسه غیرانتفاعی فیض الاسلام -خمینی شهر-اصفهان /غیرانتفاعی آزاد
533 1 حسابداری /دانشگاه شهیدبهشتی -تهران /پردیس خودگردان آزاد
13250 1 حسابداری /موسسه غیرانتفاعی علوم توسعه پایداراریا-ایوانکی /غیرانتفاعی آزاد
8665 1 حسابداری /موسسه غیرانتفاعی مجازی ایرانیان -تهران /غیرانتفاعی -مجازی ایثارگر (۲۵درصد ظرفیت)
2724 1 حسابداری /موسسه غیرانتفاعی مجازی ایرانیان -تهران /غیرانتفاعی -مجازی آزاد
6659 1 حسابداری /موسسه غیرانتفاعی ادیبان -گرمسار/غیرانتفاعی آزاد
4713 1 حسابداری /دانشگاه غیرانتفاعی دانش البرز-ابیک /غیرانتفاعی آزاد
296 1 حسابداری /دانشگاه قم /روزانه آزاد
10158 1 حسابداری /موسسه غیرانتفاعی فاطمیه -شیراز/ویژه خواهران //غیرانتفاعی آزاد
79 1 حسابداری /دانشگاه ولی عصر/عج /-رفسنجان /روزانه ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
16042 1 حسابداری /موسسه غیرانتفاعی قشم /غیرانتفاعی آزاد
14091 1 حسابداری /دانشگاه غیرانتفاعی شمال -امل /غیرانتفاعی آزاد
590 1 حسابداری /موسسه غیرانتفاعی مقدس اردبیلی -اردبیل /غیرانتفاعی ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
3264 1 حسابداری /موسسه غیرانتفاعی مجازی فاران مهردانش -تهران /غیرانتفاعی -مجازی آزاد
922 1 حسابداری /دانشگاه غیرانتفاعی خاتم -تهران /غیرانتفاعی آزاد
5956 1 حسابداری /موسسه غیرانتفاعی مجازی فاران مهردانش -تهران /غیرانتفاعی -مجازی آزاد
12798 1 حسابداری /دانشگاه غیرانتفاعی شمال -امل /غیرانتفاعی آزاد
5689 1 حسابداری /دانشگاه غیرانتفاعی دانش البرز-ابیک /غیرانتفاعی آزاد
10158 1 حسابداری /موسسه غیرانتفاعی فاطمیه -شیراز/ویژه خواهران //غیرانتفاعی آزاد
5956 1 حسابداری /موسسه غیرانتفاعی مجازی فاران مهردانش -تهران /غیرانتفاعی -مجازی آزاد
11167 1 حسابداری /موسسه غیرانتفاعی علامه فیض کاشانی -کاشان /غیرانتفاعی آزاد
7633 1 حسابداری /موسسه غیرانتفاعی بصیر-ابیک /غیرانتفاعی آزاد
296 1 حسابداری /دانشگاه قم /روزانه آزاد
6257 1 حسابداری /موسسه غیرانتفاعی فاطمیه -شیراز/ویژه خواهران //غیرانتفاعی آزاد
5769 1 حسابداری /موسسه غیرانتفاعی پرندک -پرندک /غیرانتفاعی آزاد
922 1 حسابداری /دانشگاه غیرانتفاعی خاتم -تهران /غیرانتفاعی آزاد
1218 1 حسابداری /دانشگاه غیرانتفاعی شهاب دانش -قم /غیرانتفاعی آزاد
3025 1 حسابداری /موسسه غیرانتفاعی رسام -کرج /ویژه خواهران //غیرانتفاعی آزاد
5956 1 حسابداری /موسسه غیرانتفاعی مجازی فاران مهردانش -تهران /غیرانتفاعی -مجازی آزاد
13666 1 حسابداری /دانشگاه غیرانتفاعی شمال -امل /غیرانتفاعی آزاد
15551 1 حسابداری /موسسه غیرانتفاعی بینالود-مشهد/غیرانتفاعی آزاد
579 1 حسابداری /دانشگاه غیرانتفاعی امام رضا/ع /-مشهد/غیرانتفاعی آزاد
5230 1 حسابداری /موسسه غیرانتفاعی امام جواد/ع /-یزد/غیرانتفاعی آزاد
69 1 حسابداری /دانشگاه فردوسی مشهد/روزانه آزاد
3822 1 حسابداری /دانشگاه غیرانتفاعی دانش البرز-ابیک /غیرانتفاعی آزاد
7614 1 حسابداری /موسسه غیرانتفاعی هشت بهشت اصفهان پویا-اصفهان /غیرانتفاعی آزاد
11491 1 حسابداری /موسسه غیرانتفاعی رسام -کرج /ویژه خواهران //غیرانتفاعی ایثارگر (۲۵درصد ظرفیت)
950 1 حسابداری /دانشگاه ارومیه /روزانه آزاد
16009 1 حسابداری /موسسه غیرانتفاعی ایرانمهر-قروه /غیرانتفاعی آزاد
3978 1 حسابداری /موسسه غیرانتفاعی فضیلت -سمنان /غیرانتفاعی آزاد
268 1 حسابداری /دانشگاه غیرانتفاعی شمال -امل /غیرانتفاعی ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
5689 1 حسابداری /دانشگاه غیرانتفاعی دانش البرز-ابیک /غیرانتفاعی آزاد
8853 2 حسابرسی /موسسه غیرانتفاعی روزبهان -ساری /غیرانتفاعی آزاد
7021 2 حسابرسی /موسسه غیرانتفاعی پرندک -پرندک /غیرانتفاعی آزاد
7272 2 حسابرسی /موسسه غیرانتفاعی علوم توسعه پایداراریا-ایوانکی /غیرانتفاعی آزاد
8073 2 حسابرسی /موسسه غیرانتفاعی پرندک -پرندک /غیرانتفاعی آزاد
13028 2 حسابرسی /موسسه غیرانتفاعی بصیر-ابیک /غیرانتفاعی آزاد
8853 2 حسابرسی /موسسه غیرانتفاعی روزبهان -ساری /غیرانتفاعی آزاد
15321 2 حسابرسی /دانشگاه غیرانتفاعی رجا-قزوین /غیرانتفاعی آزاد
41 3 حسابداری مدیریت /دانشگاه الزهرا/س /-تهران /نوبت دوم ایثارگر (۲۵درصد ظرفیت)
9067 3 حسابداری مدیریت /موسسه غیرانتفاعی پرندک -پرندک /غیرانتفاعی آزاد
2753 3 حسابداری مدیریت /دانشگاه غیرانتفاعی رجا-قزوین /غیرانتفاعی آزاد
13214 3 حسابداری مدیریت /موسسه غیرانتفاعی پرندک -پرندک /غیرانتفاعی آزاد
1250 3 حسابداری مدیریت /دانشگاه غیرانتفاعی خاتم -تهران /غیرانتفاعی آزاد
16 3 حسابداری مدیریت /دانشگاه علامه طباطبایی -تهران /نوبت دوم ایثارگر (۲۵درصد ظرفیت)
10695 3 حسابداری مدیریت /موسسه غیرانتفاعی ابان هراز-امل /غیرانتفاعی آزاد
1242 3 حسابداری مدیریت /دانشگاه غیرانتفاعی خاتم -تهران /غیرانتفاعی آزاد
11668 3 حسابداری مدیریت /موسسه غیرانتفاعی زندشیراز-شیراز/غیرانتفاعی آزاد
3175 4 حسابداری بخش عمومی /موسسه غیرانتفاعی پرندک -پرندک /غیرانتفاعی آزاد
2869 4 حسابداری بخش عمومی /موسسه غیرانتفاعی رسام -کرج /ویژه خواهران //غیرانتفاعی آزاد
2213 4 حسابداری بخش عمومی /موسسه غیرانتفاعی پرندک -پرندک /غیرانتفاعی آزاد
2491 4 حسابداری بخش عمومی /موسسه غیرانتفاعی رسام -کرج /ویژه خواهران //غیرانتفاعی آزاد

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص قبولی کارشناسی ارشد به داوطلبا پیشنهاد می کنیم بعد از مطالعه رتبه و کارنامه قبولی با آگاهی دفترچه انتخابرشته کارشناسی ارشد را مطالعه و انتخاب رشته خودشون رو انجام بدن.

بیشتر بخوانید: دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد

 

 

 

 

 

زیرگروه های کارشناسی ارشد حسابداری ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱

کارشناسی ارشد حسابداری از 4 زیرگروه تشکیل شده و سازمان سنجش کد ضریب های کارشناسی ارشد حسابداری را در دفترچه ثبت نام ارشد درج کرده. از این رو متقاضیانی که موفق به کسب وضعیت مجاز در کلیه گرایش ها شده اند می تونن نسبت به انتخاب رشته محل های هر 4 زیرگروه اقدام کنن، اما در نهایت در یک رشته محل پذیرفته میشن.

 

زیرگروه 1 : حسابداری

زیرگروه 2 : حسابرسی

زیرگروه 3 : حسابداری مدیریت

زیرگروه 4 : حسابداری بخش عمومی

 

ضرایب دروس امتحانی در هر زیرگروه متفاوته و داوطلبا باید بر اساس ضریب هر درس به مطالعه منابع آن بپردازن. در زمان اعلام نتایج کارشناسی ارشد نیز باید به رتبه اکتسابی در هر زیرگروه توجه کرد و مطابق آن چینش انتخاب های خود را انجام داد. دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1401 رشته محل های هر کد ضریب رو به تفکیک در اختیار داوطلبا قرار میده تا موقع اولویت بندی انتخابای خود دچار مشکل نشن.

 

بررسی درصد دروس و رتبه های اکتسابی در زیر گروه های مختلف به داوطلبان کمک می کنه، تا بتونن رتبه خودشون رو به طور تقریبی تخمین بزنند. نرم افزار تخمین رتبه کارشناسی ارشد نیز که برای برخی رشته های پر طرفدار طراحی شده، این قابلیت رو در اختیار داوطلبان قرار میده تا بعد از بررسی دفترچه سوالات و پاسخنامه کنکور کارشناسی ارشد و وارد کردن دروس، درصد قبولی خود را ارزیابی کنن.

بیشتر بخوانید: تخمین رتبه کارشناسی ارشد

 

مشاوره قبولی در کارشناسی ارشد حسابداری ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱

همون طور که در جدول بالا مشاهده می کنین، رتبه و کارنامه های قبولی کنکور کارشناسی ارشد حسابداری 1400 - 1401 گفته شده است. این اطلاعات برگرفته شده از کارنامه های واقعی داوطلبان کارشناسی ارشد حسابداری هستند.

 

با توجه به زیر گروه های قبولی و معدل موثر درج شده در کارنامه های قبولی که داده شده است اگر سوالی برایتان مطرح گردیده می توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو از طریق سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی ارتباط براقرار کنید و کلیه سوالات خود را بپرسید یا همچنین کل مراحل انتخاب رشته کارشناسی ارشد خود را به کارشناسان تحصیلیکو بسپارید تا شما را در این مرحله مهم همراهی نمایند.

در ادامه بخوانید: نرم افزار انتخاب رشته مجازی کارشناسی ارشد

 

 

 

 


سوالات متداول


1- ✔️ داوطلبای مجاز به انتخاب رشته ارشد حسابداری می تونن همه گرایش های این رشته رو انتخاب کنن؟

✔️ همونطور که در این مقاله گفتیم، این داوطلبا به شرط مجاز بودن در تمامی زیرگروه ها می تونن انتخاب های خود را از گرایش های مختلف انجام دهند.

2- ✔️ بررسی رتبه و کارنامه قبولی کارشناسی ارشد حسابداری تنها راه تخمین محل قبولیه؟

✔️ خیر، نرم افزار انتخاب رشته کارشناسی ارشد تحصیلیکو هم برای تخمین رشته محل قبولی داوطلب مناسبه که لینک آن در متن مقاله قرار داده شده است.

3- ✔️ مقایسه کارنامه قبولی آزمون کارشناسی ارشد حسابداری با رتبه داوطلبای سال گذشته چه تاثیری در قبولی آن ها خواهد داشت؟

✔️ داوطلبای کنکور کارشناسی ارشد حسابداری می تونن رتبه خود را با رتبه قبولی های سال گذشته مقایسه کرده و شانس قبولی خودشون رو تخمین بزنن.

منبع : رتبه و کارنامه قبولی ارشد حسابداری



:: بازدید از این مطلب : 96
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 25 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

متقاضیان شرکت در کنکور کارشناسی ارشد حقوق برای کسب نتیجه دلخواهشون می تونن رتبه و محل قبولی پذیرفته شده های سال گذشته رو بررسی کنن و بر اساس آن برنامه ریزی لازم خودشون رو انجام بدن. کارنامه قبولی کنکور ارشد حقوق ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱ در مرحله انتخاب رشته هم راهنمای خوبی برای اولویت بندی رشته محل های مورد نظر داوطلب است.

 

داوطلبایی که علاقه مند به رشته گرایش های مجموعه حقوق هستند باید برای کسب نتیجه دلخواه خودشون در کارنامه کارشناسی ارشد و مشاهده رتبه قبولی در زمان اعلام نتایج کارشناسی ارشد 1400 - 1401، یک برنامه ریزی دقیق و بی نقص داشته باشن، تا انتخاب رشته کارشناسی ارشد خودشون رو با آگاهی کامل انجام بدن. بررسی رتبه و کارنامه های قبولی داوطلبان کنکور سال گذشته به داوطلبان برای انتخاب رشته کارشناسی ارشد کمک می کند.

با توجه به اطلاعاتی که در کارنامه اولیه کارشناسی ارشد وجود داره که شامل درصد دروس، رتبه های داوطلب در هر زیر گروه، معدل موثر و... می باشد، داوطلبا می تونن با مقایسه این اطلاعات با رتبه و درصد های خود، دقت بیشتری در مرحله انتخاب رشته داشته باشند. به همین دلیل ما در این خصوص چندین مقاله از رتبه و کارنامه های قبولی داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد حقوق ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱ در اختیار شما قرار دادیم.

 

رتبه و کارنامه محل قبولی کارشناسی ارشد حقوق ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱

با توجه به اطلاعات به دست اومده در مقطع کارشناسی ارشد حقوق کلیه دوره های روزانه، نوبت دوم (شبانه)، مجازی، پردیس خودگردان، پیام نور، مجازی پیام نور، غیر انتفاعی و مجازی ویژه شاغلین و دانشگاه آزاد پذیرش دانشجو دارند. داوطلبا می تونن با مطالعه دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد در خصوص رشته محل های مختلف و دوره های ارائه شده آگاهی پیدا کنن.

 

در جدول زیر رتبه و کارنامه قبولی کنکور ارشد حقوقتعدادی از داوطلبای سال 1400 رو قرار دادیم که راهنمای خوبی برای چینش انتخاب های داوطلبا است.

 

رتبه در زیرگروه زیرگروه محل قبولی سهمیه
11278 1 حقوق مالی -اقتصادی /دانشگاه غیرانتفاعی خاتم -تهران /غیرانتفاعی ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
27769 1 حقوق ثبت اسنادواملاک /موسسه غیرانتفاعی طلوع مهر-قم /غیرانتفاعی آزاد
17381 1 حقوق خصوصی /موسسه غیرانتفاعی مجازی نورطوبی -تهران /غیرانتفاعی -مجازی آزاد
29278 1 حقوق مالی -اقتصادی -واحدالکترونیکی آزاد
58 1 حقوق خصوصی /دانشگاه خوارزمی -تهران /نوبت دوم ایثارگر (۲۵درصد ظرفیت)
609 1 حقوق خصوصی /موسسه غیرانتفاعی روزبهان -ساری /غیرانتفاعی آزاد
19455 1 حقوق خصوصی /موسسه غیرانتفاعی مجازی فاران مهردانش -تهران /غیرانتفاعی -مجازی آزاد
27162 1 حقوق خصوصی /دانشکده غیرانتفاعی الهیات ومعارف اسلامی هدی -وابسته به جامعه الزهرا//غیرانتفاعی آزاد
35095 1 حقوق خصوصی /موسسه غیرانتفاعی مجازی نورطوبی -تهران /غیرانتفاعی -مجازی ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
477 1 حقوق خصوصی /دانشگاه تهران /مجازی ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
20702 1 حقوق خصوصی /موسسه غیرانتفاعی ادیب مازندران -ساری /غیرانتفاعی آزاد
27112 1 حقوق خصوصی /موسسه غیرانتفاعی هدف -ساری /غیرانتفاعی آزاد
13788 1 حقوق خصوصی /دانشکده غیرانتفاعی اصول الدین /غیرانتفاعی آزاد
6007 1 حقوق خصوصی /دانشگاه غیرانتفاعی شهیداشرفی اصفهانی -اصفهان /غیرانتفاعی آزاد
31326 1 حقوق اقتصادی /موسسه غیرانتفاعی طلوع مهر-قم /غیرانتفاعی آزاد
2035 1 حقوق خصوصی /دانشگاه قم /مجازی آزاد
18663 1 حقوق خصوصی /موسسه غیرانتفاعی شاندیز-مشهد/غیرانتفاعی ایثارگر (۲۵درصد ظرفیت)
18235 1 حقوق خصوصی /موسسه غیرانتفاعی مجازی نورطوبی -تهران /غیرانتفاعی -مجازی آزاد
5570 1 حقوق خصوصی /موسسه غیرانتفاعی ارشاد/غیرانتفاعی آزاد
1257 2 حقوق بین الملل /دانشگاه شیراز/مجازی آزاد
12478 2 حقوق بین الملل /موسسه غیرانتفاعی کار/غیرانتفاعی آزاد
3847 2 حقوق بین الملل /دانشگاه غیرانتفاعی شمال -امل /غیرانتفاعی آزاد
3445 2 حقوق بین الملل /موسسه غیرانتفاعی مجازی فاران مهردانش -تهران /غیرانتفاعی -مجازی آزاد
44 2 حقوق بین الملل /دانشگاه علامه طباطبایی -تهران /پردیس خودگردان ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
5618 2 حقوق بین الملل /دانشگاه غیرانتفاعی شهیداشرفی اصفهانی -اصفهان /غیرانتفاعی آزاد
6888 2 حقوق بین الملل /موسسه غیرانتفاعی کار/غیرانتفاعی آزاد
4106 2 حقوق بین الملل /دانشگاه قم /مجازی آزاد
10725 2 حقوق بین الملل /موسسه غیرانتفاعی صفاهان -اصفهان /غیرانتفاعی آزاد
1246 2 حقوق بین الملل /موسسه غیرانتفاعی فروردین -قائمشهر/غیرانتفاعی آزاد
323 2 حقوق بین الملل /دانشگاه قم /روزانه آزاد
219 2 حقوق بین الملل /دانشگاه تهران /مجازی ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
230 2 حقوق بین الملل /دانشگاه تربیت مدرس /پردیس خودگردان آزاد
11199 2 حقوق بین الملل /موسسه غیرانتفاعی کار/غیرانتفاعی آزاد
9268 2 حقوق بین الملل /موسسه غیرانتفاعی کار/غیرانتفاعی آزاد
323 2 حقوق بین الملل /دانشگاه قم /روزانه آزاد
174 3 حقوق جزاوجرم شناسی /دانشگاه غیرانتفاعی شهیداشرفی اصفهانی -اصفهان /غیرانتفاعی ایثارگر (۲۵درصد ظرفیت)
3675 3 حقوق جزاوجرم شناسی /دانشکده غیرانتفاعی اصول الدین /غیرانتفاعی آزاد
8842 3 حقوق جزاوجرم شناسی /موسسه غیرانتفاعی تابناک -لامرد/غیرانتفاعی آزاد
9372 3 حقوق جزاوجرم شناسی /موسسه غیرانتفاعی ارشاد/غیرانتفاعی آزاد
370 3 حقوق جزاوجرم شناسی /دانشگاه تهران /پردیس خودگردان آزاد
14001 3 حقوق جزاوجرم شناسی /موسسه غیرانتفاعی مجازی نورطوبی -تهران /غیرانتفاعی -مجازی آزاد
143 3 حقوق جزاوجرم شناسی /دانشگاه غیرانتفاعی علم وفرهنگ -تهران /غیرانتفاعی ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
10951 3 حقوق جزاوجرم شناسی /موسسه غیرانتفاعی طلوع مهر-قم /غیرانتفاعی ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
3675 3 حقوق جزاوجرم شناسی /دانشکده غیرانتفاعی اصول الدین /غیرانتفاعی آزاد
25 3 حقوق جزاوجرم شناسی /دانشگاه بوعلی سینا-همدان /روزانه ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
14567 3 حقوق جزاوجرم شناسی /موسسه غیرانتفاعی مجازی فاران مهردانش -تهران /غیرانتفاعی -مجازی آزاد
21111 3 حقوق جزاوجرم شناسی /دانشکده غیرانتفاعی الهیات ومعارف اسلامی هدی -وابسته به جامعه الزهرا//غیرانتفاعی آزاد
23719 3 حقوق جزاوجرم شناسی /دانشکده غیرانتفاعی اصول الدین /غیرانتفاعی ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
200 3 حقوق جزاوجرم شناسی /دانشگاه قم /مجازی ایثارگر (۲۵درصد ظرفیت)
14636 4 حقوق عمومی /موسسه غیرانتفاعی طلوع مهر-قم /غیرانتفاعی آزاد
11142 4 حقوق عمومی -واحددماوند آزاد
22079 4 حقوق عمومی /موسسه غیرانتفاعی راهیان نوین دانش -ساری /غیرانتفاعی آزاد
385 4 حقوق عمومی /دانشگاه تهران /مجازی ایثارگر (۲۵درصد ظرفیت)
20598 4 حقوق /دانشگاه غیرانتفاعی ادیان ومذاهب -قم /غیرانتفاعی آزاد
22 4 حقوق عمومی /دانشگاه شیراز/روزانه ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
10528 4 حقوق عمومی /دانشگاه غیرانتفاعی علم وفرهنگ -تهران /غیرانتفاعی ایثارگر (۲۵درصد ظرفیت)
16968 4 حقوق عمومی /دانشگاه غیرانتفاعی شمال -امل /غیرانتفاعی آزاد
1800 4 حقوق عمومی /دانشگاه غیرانتفاعی علم وفرهنگ -تهران /غیرانتفاعی آزاد
28644 4 حقوق عمومی /موسسه غیرانتفاعی هاتف -زاهدان /غیرانتفاعی آزاد
24 5 حقوق بشر/دانشگاه تهران /روزانه آزاد
501 6 حقوق مالکیت فکری /دانشگاه قم /روزانه آزاد
4159 6 حقوق مالکیت فکری /دانشگاه تهران /مجازی آزاد
5358 6 حقوق مالکیت فکری /دانشگاه تهران /مجازی آزاد
3559 6 حقوق تجارت الکترونیکی /دانشگاه غیرانتفاعی علم وفرهنگ -تهران /غیرانتفاعی آزاد
959 8 حقوق تجارت بین الملل /دانشگاه غیرانتفاعی خاتم -تهران /غیرانتفاعی آزاد
462 8 حقوق تجارت بین الملل /دانشگاه غیرانتفاعی خاتم -تهران /غیرانتفاعی آزاد
462 8 حقوق تجارت بین الملل /دانشگاه غیرانتفاعی خاتم -تهران /غیرانتفاعی آزاد
9266 8 حقوق تجارت بین الملل /دانشگاه غیرانتفاعی علامه محدث نوری -نور/غیرانتفاعی آزاد
30065 9 حقوق خانواده /دانشکده غیرانتفاعی رفاه -تهران /ویژه خواهران //غیرانتفاعی ایثارگر (۲۵درصد ظرفیت)
12636 9 حقوق خانواده /دانشکده غیرانتفاعی رفاه -تهران /ویژه خواهران //غیرانتفاعی آزاد
679 10 حقوق ارتباطات /دانشگاه غیرانتفاعی سوره -تهران /غیرانتفاعی آزاد
162 11 حقوق تجاری اقتصادی بین المللی /دانشگاه تهران /پردیس خودگردان آزاد
15 12 حقوق کیفری اطفال ونوجوانان /دانشگاه علامه طباطبایی -تهران /نوبت دوم ایثارگر (۵درصد ظرفیت)

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص قبولی کارشناسی ارشد به داوطلبا پیشنهاد می کنیم بعد از مطالعه رتبه و کارنامه قبولی با آگاهی دفترچه انتخابرشته کارشناسی ارشد را مطالعه و انتخاب رشته خودشون رو انجام بدن.

بیشتر بخوانید: دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد

 

 

 

 

 

زیرگروه های کارشناسی ارشد حقوق ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱

کارشناسی ارشد حقوق از 12 زیرگروه تشکیل شده و سازمان سنجش کد ضریب های کارشناسی ارشد حقوق را در دفترچه ثبت نام ارشد درج کرده. از این رو متقاضیانی که موفق به کسب وضعیت مجاز در کلیه گرایش ها شده اند می تونن نسبت به انتخاب رشته محل های هر 12 زیرگروه اقدام کنن، اما در نهایت در یک رشته محل پذیرفته میشن.

 

زیرگروه 1 : رشته حقوق خصوصی، رشته حقوق اقتصادی، رشته سردفتری اسناد رسمی، رشته حقوق ثبت اسناد و املاک، رشته حقوق اسناد و قراردادهای تجاری، رشته حقوق حمل و نقل تجاری، رشته فقه و حقوق اقتصادی و رشته حقوق مالی - اقتصادی

 

زیرگروه 2 : رشته حقوق بین الملل

 

زیرگروه 3 : رشته حقوق جزا و جرم شناسی، رشته حقوق کیفری اطفال و نوجوانان، رشته مدیریت اصلاح و کیفرهای قضایی و رشته مدیریت ثبت اسناد و املاک

 

زیرگروه 4 : رشته حقوق عمومی، رشته مدیریت نظارت و بازرسی، رشته مدیریت دادگستری و رشته حقوق دادرسی اداری

 

زیرگروه 5 : رشته حقوق بشر

 

زیرگروه 6 : رشته حقوق مالکیت فکری و رشته حقوق تجارت الکترونیکی

 

زیرگروه 7 : رشته حقوق محیط زیست

 

زیرگروه 8 : رشته حقوق تجارت بین الملل و رشته حقوق نفت و گاز

 

زیرگروه 9 : رشته معارف اسلامی گرایش های حقوق خانواده و حقوق عمومی و رشته حقوق خانواده

 

زیرگروه 10 : رشته حقوق ارتباطات

 

زیرگروه 11 : رشته حقوق تجاری اقتصادی بین المللی و رشته حقوق شرکت های تجاری

 

زیرگروه 12 : حقوق کیفری اطفال ونوجوانان

 

ضرایب دروس امتحانی در هر زیرگروه متفاوته و داوطلبا باید بر اساس ضریب هر درس به مطالعه منابع آن بپردازن. در زمان اعلام نتایج کارشناسی ارشد نیز باید به رتبه اکتسابی در هر زیرگروه توجه کرد و مطابق آن چینش انتخاب های خود را انجام داد. دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1401 رشته محل های هر کد ضریب رو به تفکیک در اختیار داوطلبا قرار میده تا موقع اولویت بندی انتخابای خود دچار مشکل نشن.

 

بررسی درصد دروس و رتبه های اکتسابی در زیر گروه های مختلف به داوطلبان کمک می کنه، تا بتونن رتبه خودشون رو به طور تقریبی تخمین بزنند. نرم افزار تخمین رتبه کارشناسی ارشد نیز که برای برخی رشته های پر طرفدار طراحی شده، این قابلیت رو در اختیار داوطلبان قرار میده تا بعد از بررسی دفترچه سوالات و پاسخنامه کنکور کارشناسی ارشد و وارد کردن دروس، درصد قبولی خود را ارزیابی کنن.

بیشتر بخوانید: تخمین رتبه کارشناسی ارشد

 

مشاوره قبولی در کارشناسی ارشد حقوق ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱

همون طور که در جدول بالا مشاهده می کنین، رتبه و کارنامه های قبولی کنکور کارشناسی ارشد حقوق 1400 - 1401 گفته شده است. این اطلاعات برگرفته شده از کارنامه های واقعی داوطلبان کارشناسی ارشد حقوق هستند.

 

با توجه به زیر گروه های قبولی و معدل موثر درج شده در کارنامه های قبولی که داده شده است اگر سوالی برایتان مطرح گردیده می توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو از طریق سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی ارتباط براقرار کنید و کلیه سوالات خود را بپرسید یا همچنین کل مراحل انتخاب رشته کارشناسی ارشد خود را به کارشناسان تحصیلیکو بسپارید تا شما را در این مرحله مهم همراهی نمایند.

در ادامه بخوانید: نرم افزار انتخاب رشته مجازی کارشناسی ارشد

 

 

 

 


سوالات متداول


1- ✔️ داوطلبای مجاز به انتخاب رشته ارشد حقوق می تونن همه گرایش های این رشته رو انتخاب کنن؟

✔️ همونطور که در این مقاله گفتیم، این داوطلبا به شرط مجاز بودن در تمامی زیرگروه ها می تونن انتخاب های خود را از گرایش های مختلف انجام دهند.

2- ✔️ بررسی رتبه و کارنامه قبولی کارشناسی ارشد حقوق تنها راه تخمین محل قبولیه؟

✔️ خیر، نرم افزار انتخاب رشته کارشناسی ارشد تحصیلیکو هم برای تخمین رشته محل قبولی داوطلب مناسبه که لینک آن در متن مقاله قرار داده شده است. 

3- ✔️ مقایسه کارنامه قبولی آزمون کارشناسی ارشد حقوق با رتبه داوطلبای سال گذشته چه تاثیری در قبولی آن ها خواهد داشت؟

✔️ داوطلبای کنکور کارشناسی ارشد حقوق می تونن رتبه خود را با رتبه قبولی های سال گذشته مقایسه کرده و شانس قبولی خودشون رو تخمین بزنن.

منبع : رتبه و کارنامه قبولی ارشد حقوق



:: بازدید از این مطلب : 98
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 25 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

متقاضیان شرکت در کنکور کارشناسی ارشد مدیریت برای کسب نتیجه دلخواهشون می تونن رتبه و محل قبولی پذیرفته شده های سال گذشته رو بررسی کنن و بر اساس آن برنامه ریزی لازم خودشون رو انجام بدن. کارنامه قبولی کنکور ارشد مدیریت ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱ در مرحله انتخاب رشته هم راهنمای خوبی برای اولویت بندی رشته محل های مورد نظر داوطلب است.

 

داوطلبایی که علاقه مند به رشته گرایش های مجموعه مدیریت هستند باید برای کسب نتیجه دلخواه خودشون در کارنامه کارشناسی ارشد و مشاهده رتبه قبولی در زمان اعلام نتایج کارشناسی ارشد 1400 - 1401، یک برنامه ریزی دقیق و بی نقص داشته باشن، تا انتخاب رشته کارشناسی ارشد خودشون رو با آگاهی کامل انجام بدن. بررسی رتبه و کارنامه های قبولی داوطلبان کنکور سال گذشته به داوطلبان برای انتخاب رشته کارشناسی ارشد کمک می کند.

با توجه به اطلاعاتی که در کارنامه اولیه کارشناسی ارشد وجود داره که شامل درصد دروس، رتبه های داوطلب در هر زیر گروه، معدل موثر و... می باشد، داوطلبا می تونن با مقایسه این اطلاعات با رتبه و درصد های خود، دقت بیشتری در مرحله انتخاب رشته داشته باشند. به همین دلیل ما در این خصوص چندین مقاله از رتبه و کارنامه های قبولی داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد مدیریت ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱ در اختیار شما قرار دادیم.

 

رتبه و کارنامه محل قبولی کارشناسی ارشد مدیریت ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱

با توجه به اطلاعات به دست اومده در مقطع کارشناسی ارشد مدیریت کلیه دوره های روزانه، نوبت دوم (شبانه)، مجازی، پردیس خودگردان، پیام نور، مجازی پیام نور، غیر انتفاعی و مجازی ویژه شاغلین و دانشگاه آزاد پذیرش دانشجو دارند. داوطلبا می تونن با مطالعه دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد در خصوص رشته محل های مختلف و دوره های ارائه شده آگاهی پیدا کنن.

 

در جدول زیر رتبه و کارنامه قبولی کنکور ارشد مدیریتتعدادی از داوطلبای سال 1400 رو قرار دادیم که راهنمای خوبی برای چینش انتخاب های داوطلبا است.

 

رتبه در زیرگروه زیرگروه محل قبولی سهمیه
2481 1 مدیریت بازرگانی *تجارت الکترونیکی /دانشگاه تهران /مجازی آزاد
31752 1 مدیریت بازرگانی *بازاریابی /دانشگاه غیرانتفاعی شهاب دانش -قم /غیرانتفاعی آزاد
7041 1 مدیریت بازرگانی *بازرگانی بین المللی /موسسه غیرانتفاعی ارشاد/غیرانتفاعی آزاد
30332 1 مدیریت بازرگانی *تجارت الکترونیکی /موسسه غیرانتفاعی مولانا-ابیک /غیرانتفاعی آزاد
12034 1 مدیریت بازرگانی *بازاریابی /موسسه غیرانتفاعی ارشاد/غیرانتفاعی آزاد
15162 1 مدیریت بازرگانی *تجارت الکترونیکی /موسسه غیرانتفاعی تابران -مشهد/غیرانتفاعی آزاد
18574 1 مدیریت بازرگانی *بازاریابی /دانشگاه غیرانتفاعی شهیداشرفی اصفهانی -اصفهان /غیرانتفاعی آزاد
32412 1 مدیریت بازرگانی *مدیریت استراتژیک /موسسه غیرانتفاعی ارشاد/غیرانتفاعی آزاد
2052 1 مدیریت بازرگانی *بازاریابی /دانشگاه شاهد-تهران /پردیس خودگردان آزاد
9876 1 مدیریت بازرگانی *بازرگانی بین المللی /موسسه غیرانتفاعی مجازی مهرالبرز-تهران /غیرانتفاعی -مجازی آزاد
630 1 مدیریت بازرگانی *مدیریت استراتژیک /دانشگاه شهیدبهشتی -تهران /پردیس خودگردان آزاد
18603 1 مدیریت بازرگانی *بازاریابی /موسسه غیرانتفاعی مجازی ایرانیان -تهران /غیرانتفاعی -مجازی آزاد
9394 1 مدیریت بازرگانی *بازاریابی /دانشگاه پیام نوراستان مازندران -واحدنکا/پیام نور آزاد
20769 1 مدیریت بازرگانی *بازاریابی /موسسه غیرانتفاعی پرندک -پرندک /غیرانتفاعی آزاد
22773 1 مدیریت بازرگانی *بازرگانی بین المللی /موسسه غیرانتفاعی فروردین -قائمشهر/غیرانتفاعی آزاد
837 1 مدیریت بازرگانی *بازرگانی بین المللی /موسسه غیرانتفاعی ارشاد/غیرانتفاعی آزاد
199 1 مدیریت بازرگانی *بازاریابی /دانشگاه قم /روزانه ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
15862 1 مدیریت بازرگانی *بازاریابی /دانشگاه غیرانتفاعی امام رضا/ع /-مشهد/غیرانتفاعی آزاد
25795 1 مدیریت بازرگانی *بازاریابی /موسسه غیرانتفاعی فاطمیه -شیراز/ویژه خواهران //غیرانتفاعی آزاد
661 1 مدیریت بازرگانی *بازاریابی /دانشگاه شهیدبهشتی -تهران /پردیس خودگردان آزاد
1098 1 مدیریت بازرگانی *بازرگانی بین المللی /دانشگاه پیام نوراستان البرز-مرکزکرج /پیام نور ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
12338 1 مدیریت بازرگانی *مدیریت استراتژیک /موسسه غیرانتفاعی فضیلت -سمنان /غیرانتفاعی آزاد
38 1 مدیریت بازرگانی *بازرگانی بین المللی /دانشگاه خوارزمی -تهران /نوبت دوم ایثارگر (۲۵درصد ظرفیت)
1412 1 مدیریت بازرگانی *کارافرینی /موسسه غیرانتفاعی مجازی مهرالبرز-تهران /غیرانتفاعی -مجازی ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
15 1 مدیریت بازرگانی *بازاریابی /دانشگاه شهیدبهشتی -تهران /نوبت دوم ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
3271 1 مدیریت بازرگانی *بازرگانی بین المللی /دانشگاه غیرانتفاعی خاتم -تهران /غیرانتفاعی آزاد
16540 1 مدیریت بازرگانی *کارافرینی /دانشگاه پیام نوراستان سمنان -مرکزگرمسار/پیام نور آزاد
7041 1 مدیریت بازرگانی *بازرگانی بین المللی /موسسه غیرانتفاعی ارشاد/غیرانتفاعی آزاد
8585 1 مدیریت بازرگانی *مدیریت استراتژیک /دانشگاه غیرانتفاعی امام رضا/ع /-مشهد/غیرانتفاعی آزاد
6660 1 مدیریت بازرگانی *بازرگانی بین المللی /دانشگاه غیرانتفاعی بین المللی اهل بیت -تهران /غیرانتفاعی آزاد
28988 1 مدیریت بازرگانی *بازاریابی /دانشگاه سیستان وبلوچستان -زاهدان /مجازی آزاد
459 1 مدیریت بازرگانی *بازرگانی بین المللی /دانشگاه تربیت مدرس /مجازی ایثارگر (۲۵درصد ظرفیت)
763 1 مدیریت بازرگانی *مدیریت استراتژیک /دانشگاه پیام نوراستان تهران -تهران غرب /پیام نور ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
21731 1 مدیریت بازرگانی *بازاریابی /موسسه غیرانتفاعی ارشاد/غیرانتفاعی آزاد
8391 1 مدیریت بازرگانی *بازاریابی /دانشگاه پیام نوراستان قزوین -مرکزبویین زهرا/پیام نور آزاد
22481 1 مدیریت بازرگانی *بازرگانی بین المللی /موسسه غیرانتفاعی مجازی نورطوبی -تهران /غیرانتفاعی -مجازی آزاد
8936 1 مدیریت بازرگانی *بازرگانی بین المللی /موسسه غیرانتفاعی عطار-مشهد/غیرانتفاعی آزاد
30964 1 مدیریت بازرگانی *بازرگانی بین المللی /موسسه غیرانتفاعی مجازی مهرالبرز-تهران /غیرانتفاعی -مجازی آزاد
4353 1 مدیریت بازرگانی *بازرگانی بین المللی /دانشگاه غیرانتفاعی بین المللی اهل بیت -تهران /غیرانتفاعی آزاد
2704 1 مدیریت بازرگانی *تجارت الکترونیکی /دانشگاه تهران /مجازی آزاد
22261 1 مدیریت بازرگانی *مدیریت استراتژیک /دانشگاه پیام نوراستان هرمزگان -واحدقشم /پیام نور آزاد
18543 1 مدیریت بازرگانی *بازاریابی /موسسه غیرانتفاعی خرد-بوشهر/غیرانتفاعی آزاد
28613 1 مدیریت بازرگانی *بازاریابی /موسسه غیرانتفاعی مجازی مهرالبرز-تهران /غیرانتفاعی -مجازی آزاد
15414 1 مدیریت بازرگانی *بازرگانی بین المللی /موسسه غیرانتفاعی پارس -مهرفارس /غیرانتفاعی آزاد
436 1 مدیریت بازرگانی *بازاریابی /دانشگاه تهران /مجازی آزاد
4535 1 مدیریت بازرگانی *بازرگانی بین المللی /موسسه غیرانتفاعی باختر-ایلام /غیرانتفاعی آزاد
18817 1 مدیریت بازرگانی *بازرگانی بین المللی /موسسه غیرانتفاعی مجازی مهرالبرز-تهران /غیرانتفاعی -مجازی آزاد
23513 2 مدیریت دولتی *بودجه ومالیه عمومی /موسسه غیرانتفاعی طلوع مهر-قم /غیرانتفاعی آزاد
250 2 مدیریت دولتی *توسعه منابع انسانی /دانشگاه تهران /مجازی ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
364 2 مدیریت دولتی *توسعه منابع انسانی /دانشگاه خوارزمی -تهران /نوبت دوم آزاد
93 2 مدیریت دولتی *خطمشی گذاری عمومی /موسسه عالی اموزش وپژوهش مدیریت وبرنامه ریزی /روزانه ایثارگر (۲۵درصد ظرفیت)
1594 2 مدیریت دولتی *توسعه منابع انسانی /دانشگاه پیام نوراستان کرمان -مرکزکرمان /پیام نور آزاد
29230 2 مدیریت دولتی *مدیریت تطبیقی وتوسعه /دانشگاه پیام نوراستان یزد-مرکزیزد/پیام نور ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
3722 2 مدیریت دولتی *مدیریت تطبیقی وتوسعه /دانشگاه پیام نوراستان تهران -تهران غرب /پیام نور آزاد
133 2 مدیریت دولتی *خطمشی گذاری عمومی /دانشگاه شهیدبهشتی -تهران /روزانه آزاد
7804 2 مدیریت دولتی *توسعه منابع انسانی /موسسه غیرانتفاعی مجازی رایانه ای جهان نما-تهران /غیرانتفاعی -مجازی آزاد
2922 2 مدیریت دولتی *خطمشی گذاری عمومی /دانشگاه پیام نوراستان تهران -تهران غرب /پیام نور آزاد
4259 2 مدیریت دولتی *توسعه منابع انسانی /موسسه غیرانتفاعی هاتف -زاهدان /غیرانتفاعی آزاد
8495 2 مدیریت دولتی *خطمشی گذاری عمومی /دانشگاه پیام نوراستان البرز-واحدماهدشت /پیام نور آزاد
218 2 مدیریت دولتی *خطمشی گذاری عمومی /دانشگاه تهران /نوبت دوم آزاد
2990 2 مدیریت دولتی *مدیریت تحول /دانشگاه پیام نوراستان فارس -مرکزشیراز/پیام نور آزاد
27190 2 مدیریت دولتی *مدیریت منابع انسانی /موسسه غیرانتفاعی جهاددانشگاهی واحدرشت /غیرانتفاعی ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
652 2 مدیریت بحران /دانشکده فرماندهی وستادارتش جمهوری اسلامی ایران /روزانه آزاد
1469 2 مدیریت دولتی *توسعه منابع انسانی /دانشگاه غیرانتفاعی خاتم -تهران /غیرانتفاعی آزاد
2070 2 روان شناسی بالینی /موسسه غیرانتفاعی علوم وفناوری اریان -امیرکلابابل /غیرانتفاعی آزاد
29123 2 مدیریت دولتی *مدیریت تحول /دانشگاه پیام نوراستان اذربایجان غربی -مرکزخوی /پیام نور ایثارگر (۲۵درصد ظرفیت)
545 3 مدیریت صنعتی *تولیدوعملیات /دانشگاه غیرانتفاعی شهیداشرفی اصفهانی -اصفهان /غیرانتفاعی ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
5748 3 مدیریت صنعتی *تولیدوعملیات /دانشگاه غیرانتفاعی خاتم -تهران /غیرانتفاعی آزاد
17413 3 مدیریت صنعتی *تحقیق درعملیات /موسسه غیرانتفاعی ارشاد/غیرانتفاعی آزاد
27581 3 مدیریت صنعتی *تحقیق درعملیات /موسسه غیرانتفاعی زندشیراز-شیراز/غیرانتفاعی آزاد
1459 3 مدیریت صنعتی *مدیریت پروژه /دانشگاه غیرانتفاعی علم وفرهنگ -تهران /غیرانتفاعی ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
3338 3 مدیریت صنعتی *تحقیق درعملیات /دانشگاه غیرانتفاعی خاتم -تهران /غیرانتفاعی آزاد
742 3 مدیریت صنعتی *مدیریت پروژه /دانشگاه غیرانتفاعی علم وفرهنگ -تهران /غیرانتفاعی آزاد
1459 3 مدیریت صنعتی *مدیریت پروژه /دانشگاه غیرانتفاعی علم وفرهنگ -تهران /غیرانتفاعی ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
2903 3 مدیریت صنعتی *مدیریت کیفیت وبهره وری /دانشگاه تربیت مدرس /پردیس خودگردان آزاد
22136 3 مدیریت صنعتی *مدیریت پروژه /موسسه غیرانتفاعی ارشاد/غیرانتفاعی آزاد
32223 3 مدیریت صنعتی *مدیریت کیفیت وبهره وری /موسسه غیرانتفاعی علامه امینی -بهنمیربابلسر/غیرانتفاعی آزاد
22307 3 مدیریت صنعتی *تولیدوعملیات /موسسه غیرانتفاعی مجازی مهرالبرز-تهران /غیرانتفاعی -مجازی آزاد
17 3 مدیریت صنعتی *تولیدوعملیات /دانشگاه علامه طباطبایی -تهران /روزانه ایثارگر (۲۵درصد ظرفیت)
10476 3 مدیریت صنعتی *تحقیق درعملیات /موسسه غیرانتفاعی ارشاد/غیرانتفاعی آزاد
30109 4 مدیریت فناوری اطلاعات *مدیریت دانش /دانشگاه فردوسی مشهد/مجازی آزاد
8252 4 مدیریت فناوری اطلاعات *مدیریت منابع اطلاعاتی /موسسه غیرانتفاعی مجازی مهرالبرز-تهران /غیرانتفاعی -مجازی آزاد
590 4 مدیریت فناوری اطلاعات *سیستم های اطلاعاتی پیشرفته /دانشگاه الزهرا/س /-تهران /روزانه آزاد
31879 4 مدیریت فناوری اطلاعات *کسب وکارالکترونیک /موسسه غیرانتفاعی هدف -ساری /غیرانتفاعی آزاد
23159 4 مدیریت فناوری اطلاعات *کسب وکارالکترونیک /دانشگاه سیستان وبلوچستان -زاهدان /مجازی آزاد
266 4 مدیریت فناوری اطلاعات *کسب وکارالکترونیک /دانشگاه الزهرا/س /-تهران /روزانه آزاد
5815 4 مدیریت فناوری اطلاعات *کسب وکارالکترونیک /دانشگاه علم وصنعت ایران -تهران /مجازی آزاد
298 4 مدیریت فناوری اطلاعات *کسب وکارالکترونیک /دانشگاه تهران /روزانه آزاد
6382 4 مدیریت فناوری اطلاعات *مدیریت منابع اطلاعاتی /دانشگاه پیام نوراستان تهران -تهران غرب /پیام نور-مجازی آزاد
16443 4 مدیریت فناوری اطلاعات *سیستم های اطلاعاتی پیشرفته /موسسه غیرانتفاعی مجازی مهرالبرز-تهران /غیرانتفاعی -مجازی آزاد
48 5 مدیریت تکنولوژی *انتقال تکنولوژی /دانشگاه علامه طباطبایی -تهران /روزانه ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
22134 5 مدیریت تکنولوژی *انتقال تکنولوژی /موسسه غیرانتفاعی مجازی فاران مهردانش -تهران /غیرانتفاعی -مجازی آزاد
32034 5 مدیریت تکنولوژی *نواوری تکنولوژی /دانشگاه تهران /مجازی ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
1877 5 مدیریت تکنولوژی *نواوری تکنولوژی /دانشگاه علم وصنعت ایران -تهران /پردیس خودگردان آزاد
3176 5 مدیریت تکنولوژی *نواوری تکنولوژی /دانشگاه علم وصنعت ایران -تهران /مجازی آزاد
18405 6 مالی *مهندسی مالی ومدیریت ریسک /موسسه غیرانتفاعی پرندک -پرندک /غیرانتفاعی آزاد
35 6 مالی *تامین مالی وسرمایه گذاری درنفت وگاز/دانشگاه صنعت نفت /روزانه ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
15161 6 مالی *بانکداری /موسسه غیرانتفاعی مجازی مهرالبرز-تهران /غیرانتفاعی -مجازی آزاد
10328 6 مدیریت مالی /دانشگاه غیرانتفاعی شهاب دانش -قم /غیرانتفاعی آزاد
11773 6 مدیریت مالی /دانشگاه غیرانتفاعی شهاب دانش -قم /غیرانتفاعی آزاد
172 6 مدیریت مالی /موسسه غیرانتفاعی ارشاد/غیرانتفاعی ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
27951 6 مدیریت مالی /موسسه غیرانتفاعی علامه رفیعی -قزوین /غیرانتفاعی آزاد
7954 6 مدیریت مالی /دانشگاه غیرانتفاعی دانش البرز-ابیک /غیرانتفاعی آزاد
10109 6 مدیریت مالی /دانشگاه غیرانتفاعی ایوانکی /غیرانتفاعی آزاد
19614 6 مدیریت مالی /موسسه غیرانتفاعی علامه رفیعی -قزوین /غیرانتفاعی آزاد
191 6 مدیریت مالی /دانشگاه غیرانتفاعی شیخ بهایی -اصفهان /غیرانتفاعی آزاد
33210 6 مدیریت مالی /موسسه غیرانتفاعی علامه رفیعی -قزوین /غیرانتفاعی آزاد
218 6 مالی *مهندسی مالی ومدیریت ریسک /موسسه غیرانتفاعی ارشاد/غیرانتفاعی آزاد
2582 6 مدیریت مالی /موسسه غیرانتفاعی مجازی رایانه ای جهان نما-تهران /غیرانتفاعی -مجازی آزاد
218 6 مالی *مهندسی مالی ومدیریت ریسک /موسسه غیرانتفاعی ارشاد/غیرانتفاعی آزاد
28766 6 مالی *مهندسی مالی ومدیریت ریسک /موسسه غیرانتفاعی نبی اکرم /ص /-تبریز/غیرانتفاعی آزاد
10109 6 مدیریت مالی /موسسه غیرانتفاعی علامه رفیعی -قزوین /غیرانتفاعی آزاد
16168 6 مدیریت مالی /موسسه غیرانتفاعی راغب اصفهانی -اصفهان /غیرانتفاعی آزاد
13905 6 مدیریت مالی /دانشگاه غیرانتفاعی ایوانکی /غیرانتفاعی آزاد
12018 6 مالی *بانکداری /موسسه غیرانتفاعی پرندک -پرندک /غیرانتفاعی آزاد
23658 6 مالی *بانکداری /موسسه غیرانتفاعی مجازی مهرالبرز-تهران /غیرانتفاعی -مجازی آزاد
8245 6 مدیریت مالی /موسسه غیرانتفاعی راغب اصفهانی -اصفهان /غیرانتفاعی آزاد
3718 7 مدیریت وبرنامه ریزی اموزش عالی /دانشگاه غیرانتفاعی خاتم -تهران /غیرانتفاعی آزاد
9666 7 کارافرینی *گردشگری /دانشگاه تهران /مجازی آزاد
15654 7 کارافرینی *کسب وکارجدید/دانشگاه شهیدبهشتی -تهران /مجازی ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
1372 7 کارافرینی *کسب وکارجدید/دانشگاه تهران /مجازی آزاد
2082 7 کارافرینی *گردشگری /دانشگاه غیرانتفاعی علم وفرهنگ -تهران /غیرانتفاعی آزاد
6713 7 کارافرینی *گردشگری /دانشگاه غیرانتفاعی علم وفرهنگ -تهران /غیرانتفاعی آزاد
1463 7 کارافرینی *کسب وکارجدید/دانشگاه تهران /مجازی آزاد
4357 7 کارافرینی *فناوری /دانشگاه تهران /مجازی آزاد
15708 7 کارافرینی *توسعه /دانشگاه تهران /مجازی آزاد
206 8 مدیریت منابع انسانی *مدیریت منابع انسانی اسلامی /دانشگاه جامع امام حسین /ع /-تهران /روزانه ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
29557 8 مدیریت منابع انسانی *مدیریت استراتژیک منابع انسانی /موسسه غیرانتفاعی نقش جهان -اصفهان /غیرانتفاعی آزاد
21038 8 مدیریت منابع انسانی *مدیریت استراتژیک منابع انسانی /موسسه غیرانتفاعی اپادانا-شیراز/غیرانتفاعی آزاد
1257 8 مدیریت منابع انسانی *مدیریت استراتژیک منابع انسانی /دانشگاه تهران /پردیس خودگردان آزاد

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص قبولی کارشناسی ارشد به داوطلبا پیشنهاد می کنیم بعد از مطالعه رتبه و کارنامه قبولی با آگاهی دفترچه انتخابرشته کارشناسی ارشد را مطالعه و انتخاب رشته خودشون رو انجام بدن.

بیشتر بخوانید: دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد

 

 

 

 

 

زیرگروه های کارشناسی ارشد مدیریت ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱

کارشناسی ارشد مدیریت از 10 زیرگروه تشکیل شده و سازمان سنجش کد ضریب های کارشناسی ارشد مدیریت را در دفترچه ثبت نام ارشد درج کرده. از این رو متقاضیانی که موفق به کسب وضعیت مجاز در کلیه گرایش ها شده اند می تونن نسبت به انتخاب رشته محل های هر 10 زیرگروه اقدام کنن، اما در نهایت در یک رشته محل پذیرفته میشن.

 

زیرگروه 1 : رشته مدیریت بازرگانی گرایش های بازاریابی، بازرگانی بین المللی، تجارت الکترونیکی، مدیریت استراتژیک، بازرگانی داخلی و کارآفرینی

 

زیرگروه 2 : رشته مدیریت دولتی گرایش های توسعه منابع انسانی، طراحی سازمان های دولتی، بودجه و مالیه عمومی، خط مشی گذاری عمومی، مدیریت پیشرفت و توسعه شهری و روستایی، مدیریت تحول و مدیریت رفتار سازمانی، رشته مدیریت بحران، رشته مدیریت سازمان های دولتی با گرایش های مالی و اقتصادی، منابع انسانی و روابط کار و برنامه ریزی و نظارت، رشته مدیریت اماکن متبرکه مذهبی و رشته سیاستگذاری علم و فناوری

 

زیرگروه 3: رشته مدیریت صنعتی گرایش های تحقیق در عملیات، تولید و عملیات، مدیریت عملکرد، مدیریت زنجیره تامین، مدیریت کیفیت و بهره وری و مدیریت پروژه

 

زیرگروه 4: رشته مدیریت فناوری اطلاعات گرایش های کسب و کار الکترونیک، مدیریت منابع اطلاعاتی، سیستم های اطلاعاتی پیشرفته، مدیریت دانش، هوشمندی کسب و کار و مدیریت پروژه های فناوری اطلاعات

 

زیرگروه 5 : رشته مدیریت تکنولوژی گرایش های نوآوری تکنولوژی، انتقال تکنولوژی، استراتژی های توسعه صنعتی و سیاست های تحقیق و توسعه

 

زیرگروه 6 : رشته مدیریت مالی و رشته مالی با گرایش های مهندسی مالی و مدیریت ریسک، بانکداری، بیمه، حقوق مالی و تامین مالی و سرمایه گذاری در نفت و گاز

 

زیر گروه 7 : رشته کارآفرینی گرایش های کسب و کار جدید، گردشگری، فناوری، سازمانی، بین الملل و توسعه و کسب و کار الکترونیکی

 

زیرگروه 8 : رشته مدیریت منابع انسانی گرایش های مدیریت منابع انسانی اسلامی، مدیریت منابع انسانی بین الملل، مدیریت عملکرد و بهره وری منابع انسانی و مدیریت استراتژیک منابع انسانی

 

زیرگروه 9 : رشته مدیریت حمل و نقل دریایی بین قاره ای

 

زیرگروه 10 : رشته مدیریت بازرگانی دریایی

 

ضرایب دروس امتحانی در هر زیرگروه متفاوته و داوطلبا باید بر اساس ضریب هر درس به مطالعه منابع آن بپردازن. در زمان اعلام نتایج کارشناسی ارشد نیز باید به رتبه اکتسابی در هر زیرگروه توجه کرد و مطابق آن چینش انتخاب های خود را انجام داد. دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1401 رشته محل های هر کد ضریب رو به تفکیک در اختیار داوطلبا قرار میده تا موقع اولویت بندی انتخابای خود دچار مشکل نشن.

 

بررسی درصد دروس و رتبه های اکتسابی در زیر گروه های مختلف به داوطلبان کمک می کنه، تا بتونن رتبه خودشون رو به طور تقریبی تخمین بزنند. نرم افزار تخمین رتبه کارشناسی ارشد نیز که برای برخی رشته های پر طرفدار طراحی شده، این قابلیت رو در اختیار داوطلبان قرار میده تا بعد از بررسی دفترچه سوالات و پاسخنامه کنکور کارشناسی ارشد و وارد کردن دروس، درصد قبولی خود را ارزیابی کنن.

بیشتر بخوانید: تخمین رتبه کارشناسی ارشد

 

مشاوره قبولی در کارشناسی ارشد مدیریت ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱

همون طور که در جدول بالا مشاهده می کنین، رتبه و کارنامه های قبولی کنکور کارشناسی ارشد مدیریت 1400 - 1401 گفته شده است. این اطلاعات برگرفته شده از کارنامه های واقعی داوطلبان کارشناسی ارشد مدیریت هستند.

 

با توجه به زیر گروه های قبولی و معدل موثر درج شده در کارنامه های قبولی که داده شده است اگر سوالی برایتان مطرح گردیده می توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو از طریق سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی ارتباط براقرار کنید و کلیه سوالات خود را بپرسید یا همچنین کل مراحل انتخاب رشته کارشناسی ارشد خود را به کارشناسان تحصیلیکو بسپارید تا شما را در این مرحله مهم همراهی نمایند.

در ادامه بخوانید: نرم افزار انتخاب رشته مجازی کارشناسی ارشد

 

 

 

 


سوالات متداول


1- ✔️ داوطلبای مجاز به انتخاب رشته ارشد مدیریت می تونن همه گرایش های این رشته رو انتخاب کنن؟

✔️ همونطور که در این مقاله گفتیم، این داوطلبا به شرط مجاز بودن در تمامی زیرگروه ها می تونن انتخاب های خود را از گرایش های مختلف انجام دهند.

2- ✔️ بررسی رتبه و کارنامه قبولی کارشناسی ارشد مدیریت تنها راه تخمین محل قبولیه؟

✔️ خیر، نرم افزار انتخاب رشته کارشناسی ارشد تحصیلیکو هم برای تخمین رشته محل قبولی داوطلب مناسبه که لینک آن در متن مقاله قرار داده شده است. 

3- ✔️ مقایسه کارنامه قبولی آزمون کارشناسی ارشد مدیریت با رتبه داوطلبای سال گذشته چه تاثیری در قبولی آن ها خواهد داشت؟

✔️ داوطلبای کنکور کارشناسی ارشد مدیریت می تونن رتبه خود را با رتبه قبولی های سال گذشته مقایسه کرده و شانس قبولی خودشون رو تخمین بزنن.

منبع : رتبه و کارنامه قبولی ارشد مدیریت



:: بازدید از این مطلب : 106
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 24 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

متقاضیان شرکت در کنکور کارشناسی ارشد زبان انگلیسی برای کسب نتیجه دلخواهشون می تونن رتبه و محل قبولی پذیرفته شده های سال گذشته رو بررسی کنن و بر اساس آن برنامه ریزی لازم خودشون رو انجام بدن. کارنامه قبولی کنکور ارشد زبان انگلیسی ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱ در مرحله انتخاب رشته هم راهنمای خوبی برای اولویت بندی رشته محل های مورد نظر داوطلب است.

 

 

رشته زبان انگلیسی جزو یکی از زیر مجموعه های علوم انسانی می باشد که هر سال از طریق کنکور کارشناسی ارشد پذیرش دانشجو می نماید. این رشته به بررسی و تحقیق در مورد مسایل مربوط به یادگیری زبان می‌ پردازد. مشکلات و موانع یادگیری زبان را بررسی کرده و راه حل‌ هایی را نیز ارائه می‌ دهد.

داوطلبایی که علاقه مند به رشته گرایش های مجموعه زبان انگلیسی هستند باید برای کسب نتیجه دلخواه خودشون در کارنامه کارشناسی ارشد و مشاهده رتبه قبولی در زمان اعلام نتایج کارشناسی ارشد 1400 - 1401، یک برنامه ریزی دقیق و بی نقص داشته باشن، تا انتخاب رشته کارشناسی ارشد خودشون رو با آگاهی کامل انجام بدن. بررسی رتبه و کارنامه های قبولی داوطلبان کنکور سال گذشته به داوطلبان برای انتخاب رشته کارشناسی ارشد کمک می کند.

با توجه به اطلاعاتی که در کارنامه اولیه کارشناسی ارشد وجود داره که شامل درصد دروس، رتبه های داوطلب در هر زیر گروه، معدل موثر و... می باشد، داوطلبا می تونن با مقایسه این اطلاعات با رتبه و درصد های خود، دقت بیشتری در مرحله انتخاب رشته داشته باشند. به همین دلیل ما در این خصوص چندین مقاله از رتبه و کارنامه های قبولی داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد زبان انگلیسی ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱ در اختیار شما قرار دادیم.

 

رتبه و کارنامه محل قبولی کارشناسی ارشد زبان انگلیسی ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱

با توجه به اطلاعات به دست اومده در مقطع کارشناسی ارشد زبان انگلیسی کلیه دوره های روزانه، نوبت دوم (شبانه)، مجازی، پردیس خودگردان، پیام نور، مجازی پیام نور، غیر انتفاعی و مجازی ویژه شاغلین و دانشگاه آزاد پذیرش دانشجو دارند. داوطلبا می تونن با مطالعه دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد در خصوص رشته محل های مختلف و دوره های ارائه شده آگاهی پیدا کنن.

 

در جدول زیر رتبه و کارنامه قبولی کنکور ارشد زبان انگلیسیتعدادی از داوطلبای سال 1400 رو قرار دادیم که راهنمای خوبی برای چینش انتخاب های داوطلبا است.

 


رتبه در زیرگروه زیرگروه محل قبولی سهمیه
2625 1 اموزش زبان انگلیسی /دانشگاه پیام نوراستان گیلان -مرکزرشت /پیام نور آزاد
212 1 اموزش زبان انگلیسی *اموزش زبان به کمک فناوری /دانشگاه تربیت دبیرشهیدرجایی -تهران /نوبت دوم آزاد
4776 1 اموزش زبان انگلیسی /دانشگاه پیام نوراستان اصفهان -مرکزنجف اباد/پیام نور-مجازی آزاد
2960 1 اموزش زبان انگلیسی /دانشگاه غیرانتفاعی شیخ بهایی -اصفهان /غیرانتفاعی آزاد
7199 1 اموزش زبان انگلیسی /موسسه غیرانتفاعی جهاددانشگاهی -اصفهان /غیرانتفاعی آزاد
2960 1 اموزش زبان انگلیسی /دانشگاه غیرانتفاعی شیخ بهایی -اصفهان /غیرانتفاعی آزاد
237 1 اموزش زبان انگلیسی /دانشگاه حکیم سبزواری -سبزوار/روزانه ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
1506 1 اموزش زبان انگلیسی /دانشگاه پیام نوراستان تهران -تهران جنوب /پیام نور آزاد
285 1 اموزش زبان انگلیسی /دانشگاه پیام نوراستان تهران -تهران جنوب /پیام نور ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
266 1 اموزش زبان انگلیسی /دانشگاه تهران /پردیس خودگردان آزاد
1056 1 اموزش زبان انگلیسی /دانشگاه پیام نوراستان تهران -تهران جنوب /پیام نور آزاد
241 1 اموزش زبان انگلیسی /دانشگاه پیام نوراستان اذربایجان شرقی -مرکزتبریز/پیام نور ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
663 1 اموزش زبان انگلیسی /دانشگاه غیرانتفاعی خاتم -تهران /غیرانتفاعی آزاد
1433 1 اموزش زبان انگلیسی /دانشگاه غیرانتفاعی امام رضا/ع /-مشهد/غیرانتفاعی آزاد
84 1 اموزش زبان انگلیسی /دانشگاه مازندران -بابلسر/روزانه ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
2809 1 اموزش زبان انگلیسی /دانشگاه غیرانتفاعی دانش البرز-ابیک /غیرانتفاعی آزاد
728 1 اموزش زبان انگلیسی /دانشگاه صنعتی شاهرود/روزانه آزاد
507 1 اموزش زبان انگلیسی /دانشگاه غیرانتفاعی امام رضا/ع /-مشهد/غیرانتفاعی ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
249 2 زبان وادبیات انگلیسی /دانشگاه ارومیه /روزانه آزاد
4029 2 زبان وادبیات انگلیسی /دانشگاه پیام نوراستان مرکزی -مرکزاراک /پیام نور-مجازی آزاد
1639 2 زبان وادبیات انگلیسی /دانشگاه غیرانتفاعی خاتم -تهران /غیرانتفاعی آزاد
49 2 زبان وادبیات انگلیسی /دانشگاه تهران /پردیس خودگردان آزاد
3255 2 زبان وادبیات انگلیسی /دانشگاه تبریز/پردیس خودگردان آزاد
7579 2 زبان وادبیات انگلیسی /موسسه غیرانتفاعی ارشاد/غیرانتفاعی ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
386 2 زبان وادبیات انگلیسی /دانشگاه سمنان /نوبت دوم آزاد
377 2 زبان وادبیات انگلیسی /دانشگاه ولی عصر/عج /-رفسنجان /نوبت دوم ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
1197 3 مترجمی زبان انگلیسی /دانشگاه غیرانتفاعی خاتم -تهران /غیرانتفاعی آزاد
4484 3 مترجمی زبان انگلیسی /موسسه غیرانتفاعی ارشاد/غیرانتفاعی آزاد
224 3 مترجمی زبان انگلیسی /دانشگاه غیرانتفاعی خاتم -تهران /غیرانتفاعی آزاد
4846 3 مترجمی زبان انگلیسی /دانشگاه غیرانتفاعی خیام -مشهد/غیرانتفاعی آزاد
3340 3 مترجمی زبان انگلیسی /موسسه غیرانتفاعی ربع رشید-تبریز/غیرانتفاعی آزاد
141 3 مترجمی زبان انگلیسی /دانشگاه غیرانتفاعی خاتم -تهران /غیرانتفاعی ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
2250 3 مترجمی زبان انگلیسی /موسسه غیرانتفاعی ارشاد/غیرانتفاعی آزاد

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص قبولی کارشناسی ارشد به داوطلبا پیشنهاد می کنیم بعد از مطالعه رتبه و کارنامه قبولی با آگاهی دفترچه انتخابرشته کارشناسی ارشد را مطالعه و انتخاب رشته خودشون رو انجام بدن.

بیشتر بخوانید: دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد

 

 

 

 

 

زیرگروه های کارشناسی ارشد زبان انگلیسی ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱

کارشناسی ارشد زبان انگلیسی از 3 زیرگروه تشکیل شده و سازمان سنجش کد ضریب های کارشناسی ارشد زبان انگلیسی را در دفترچه ثبت نام ارشد درج کرده. از این رو متقاضیانی که موفق به کسب وضعیت مجاز در کلیه گرایش ها شده اند می تونن نسبت به انتخاب رشته محل های هر 3 زیرگروه اقدام کنن، اما در نهایت در یک رشته محل پذیرفته میشن.

 

زیرگروه 1 : آموزش زبان انگلیسی

زیرگروه 2 : زبان و ادبیات انگلیسی

زیرگروه 3 : مترجمی زبان انگلیسی

 

ضرایب دروس امتحانی در هر زیرگروه متفاوته و داوطلبا باید بر اساس ضریب هر درس به مطالعه منابع آن بپردازن. در زمان اعلام نتایج کارشناسی ارشد نیز باید به رتبه اکتسابی در هر زیرگروه توجه کرد و مطابق آن چینش انتخاب های خود را انجام داد. دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1401 رشته محل های هر کد ضریب رو به تفکیک در اختیار داوطلبا قرار میده تا موقع اولویت بندی انتخابای خود دچار مشکل نشن.

 

بررسی درصد دروس و رتبه های اکتسابی در زیر گروه های مختلف به داوطلبان کمک می کنه، تا بتونن رتبه خودشون رو به طور تقریبی تخمین بزنند. نرم افزار تخمین رتبه کارشناسی ارشد نیز که برای برخی رشته های پر طرفدار طراحی شده، این قابلیت رو در اختیار داوطلبان قرار میده تا بعد از بررسی دفترچه سوالات و پاسخنامه کنکور کارشناسی ارشد و وارد کردن دروس، درصد قبولی خود را ارزیابی کنن.

بیشتر بخوانید: تخمین رتبه کارشناسی ارشد

 

مشاوره قبولی در کارشناسی ارشد زبان انگلیسی ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱

همون طور که در جدول بالا مشاهده می کنین، رتبه و کارنامه های قبولی کنکور کارشناسی ارشد زبان انگلیسی 1400 - 1401 گفته شده است. این اطلاعات برگرفته شده از کارنامه های واقعی داوطلبان کارشناسی ارشد زبان انگلیسی هستند.

 

با توجه به زیر گروه های قبولی و معدل موثر درج شده در کارنامه های قبولی که داده شده است اگر سوالی برایتان مطرح گردیده می توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو از طریق سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی ارتباط براقرار کنید و کلیه سوالات خود را بپرسید یا همچنین کل مراحل انتخاب رشته کارشناسی ارشد خود را به کارشناسان تحصیلیکو بسپارید تا شما را در این مرحله مهم همراهی نمایند.

در ادامه بخوانید: نرم افزار انتخاب رشته مجازی کارشناسی ارشد

 

 

 

 


سوالات متداول


1- ✔️ داوطلبای مجاز به انتخاب رشته ارشد زبان انگلیسی می تونن همه گرایش های این رشته رو انتخاب کنن؟

✔️ همونطور که در این مقاله گفتیم، این داوطلبا به شرط مجاز بودن در تمامی زیرگروه ها می تونن انتخاب های خود را از گرایش های مختلف انجام دهند.

2- ✔️ بررسی رتبه و کارنامه قبولی کارشناسی ارشد زبان انگلیسی تنها راه تخمین محل قبولیه؟

✔️ خیر، نرم افزار انتخاب رشته کارشناسی ارشد تحصیلیکو هم برای تخمین رشته محل قبولی داوطلب مناسبه که لینک آن در متن مقاله قرار داده شده است. 

3- ✔️ مقایسه کارنامه قبولی آزمون کارشناسی ارشد زبان انگلیسی با رتبه داوطلبای سال گذشته چه تاثیری در قبولی آن ها خواهد داشت؟

✔️ داوطلبای کنکور کارشناسی ارشد زبان انگلیسی می تونن رتبه خود را با رتبه قبولی های سال گذشته مقایسه کرده و شانس قبولی خودشون رو تخمین بزنن.

منبع : رتبه و کارنامه قبولی ارشد زبان انگلیسی



:: بازدید از این مطلب : 99
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 24 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

متقاضیان شرکت در کنکور کارشناسی ارشد مهندسی برق برای کسب نتیجه دلخواهشون می تونن رتبه و محل قبولی پذیرفته شده های سال گذشته رو بررسی کنن و بر اساس آن برنامه ریزی لازم خودشون رو انجام بدن. کارنامه قبولی کنکور ارشد مهندسی برق ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱ در مرحله انتخاب رشته هم راهنمای خوبی برای اولویت بندی رشته محل های مورد نظر داوطلب است.

 

رشته مهندسی برق جزو یکی از زیر مجموعه های گروه فنی و مهندسی می باشد که هر سال از طریق کنکور کارشناسی ارشد پذیرش دانشجو می نماید. مهندسی برق زیرمجموعه‌ ای از مهندسی است که به مطالعه و کاربردهای مرتبط با الکتریسیته، الکترومغناطیس و الکترونیک می‌ پردازد. می‌ توان مهندسی برق را به دو قسمت عمده‌ ی بررسی و طراحی سیستم‌ های انتقال انرژی الکتریکی و ماشین‌ های الکتریکی و یا بررسی و طراحی سیستم‌ های الکترونیکی نظیر رایانه‌ ها، سامانه‌ های مخابراتی، مدارهای مجتمع، رادارها و نظایر آن تقسیم نمود.

داوطلبایی که علاقه مند به رشته گرایش های مجموعه مهندسی برق هستند باید برای کسب نتیجه دلخواه خودشون در کارنامه کارشناسی ارشد و مشاهده رتبه قبولی در زمان اعلام نتایج کارشناسی ارشد 1400 - 1401، یک برنامه ریزی دقیق و بی نقص داشته باشن، تا انتخاب رشته کارشناسی ارشد خودشون رو با آگاهی کامل انجام بدن. بررسی رتبه و کارنامه های قبولی داوطلبان کنکور سال گذشته به داوطلبان برای انتخاب رشته کارشناسی ارشد کمک می کند.

با توجه به اطلاعاتی که در کارنامه اولیه کارشناسی ارشد وجود داره که شامل درصد دروس، رتبه های داوطلب در هر زیر گروه، معدل موثر و... می باشد، داوطلبا می تونن با مقایسه این اطلاعات با رتبه و درصد های خود، دقت بیشتری در مرحله انتخاب رشته داشته باشند. به همین دلیل ما در این خصوص چندین مقاله از رتبه و کارنامه های قبولی داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد مهندسی برق ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱ در اختیار شما قرار دادیم.

 

رتبه و کارنامه محل قبولی کارشناسی ارشد مهندسی برق ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱

با توجه به اطلاعات به دست اومده در مقطع کارشناسی ارشد مهندسی برق کلیه دوره های روزانه، نوبت دوم (شبانه)، مجازی، پردیس خودگردان، پیام نور، مجازی پیام نور، غیر انتفاعی و مجازی ویژه شاغلین و دانشگاه آزاد پذیرش دانشجو دارند. داوطلبا می تونن با مطالعه دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد در خصوص رشته محل های مختلف و دوره های ارائه شده آگاهی پیدا کنن.

 

در جدول زیر رتبه و کارنامه قبولی کنکور ارشد مهندسی برق تعدادی از داوطلبای سال 1400 رو قرار دادیم که راهنمای خوبی برای چینش انتخاب های داوطلبا است.

 

رتبه در زیرگروه زیرگروه محل قبولی سهمیه
1754 1 مهندسی هسته ای *کاربردپرتوها/دانشگاه شیراز/روزانه آزاد
955 1 مهندسی برق *مدارهای مجتمع الکترونیک /دانشگاه شهرکرد/روزانه ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
955 1 مهندسی برق *مدارهای مجتمع الکترونیک /دانشگاه شهرکرد/روزانه ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
1657 1 مهندسی برق *مدارهای مجتمع الکترونیک /دانشگاه حکیم سبزواری -سبزوار/روزانه آزاد
921 1 مهندسی هسته ای *کاربردپرتوها/دانشگاه صنعتی امیرکبیر-تهران /روزانه آزاد
378 1 مهندسی برق *مدارهای مجتمع الکترونیک /دانشگاه حکیم سبزواری -سبزوار/روزانه ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
2209 1 مهندسی برق *سیستم های الکترونیک دیجیتال /دانشگاه شهیدبهشتی -تهران /پردیس خودگردان آزاد
3502 1 مهندسی برق *مدارهای مجتمع الکترونیک /دانشگاه کاشان /نوبت دوم آزاد
2303 1 مهندسی برق *مدارهای مجتمع الکترونیک /دانشگاه شهرکرد/روزانه آزاد
2703 1 مهندسی برق *سیستم های الکترونیک دیجیتال /دانشگاه علم وصنعت ایران -تهران /پردیس خودگردان آزاد
9138 1 مهندسی برق *مدارهای مجتمع الکترونیک /موسسه غیرانتفاعی سراج -تبریز/غیرانتفاعی آزاد
550 1 مهندسی برق *سیستم های الکترونیک دیجیتال /دانشگاه غیرانتفاعی علم وفرهنگ -تهران /غیرانتفاعی ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
4275 1 مهندسی برق *مدارهای مجتمع الکترونیک /دانشگاه تربیت مدرس /پردیس خودگردان آزاد
3289 1 مهندسی برق *سیستم های الکترونیک دیجیتال /دانشگاه گیلان -رشت /روزانه آزاد
1531 1 مهندسی برق *افزاره های میکروونانوالکترونیک /دانشگاه صنعتی مالک اشتر/روزانه آزاد
3492 2 مهندسی برق *سیستم های قدرت /دانشگاه صنعتی اراک /روزانه آزاد
639 2 مهندسی برق *سیستم های قدرت /دانشگاه صنعتی امیرکبیر-تهران /پردیس خودگردان ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
705 2 مهندسی برق *سیستم های قدرت /دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل /روزانه آزاد
475 2 مهندسی برق *سیستم های قدرت /دانشگاه بناب /روزانه ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
5281 2 مهندسی برق *الکترونیک قدرت وماشین های الکتریکی /دانشگاه صنعتی اراک /روزانه آزاد
3758 2 مهندسی برق *الکترونیک قدرت وماشین های الکتریکی /دانشگاه محقق اردبیلی -اردبیل /روزانه آزاد
259 3 مهندسی برق *مخابرات نوری /دانشگاه صنعتی امیرکبیر-تهران /روزانه ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
1497 3 مهندسی برق *مخابرات میدان وموج /دانشگاه صنعتی اصفهان /روزانه آزاد
363 3 مهندسی برق *مخابرات میدان وموج /دانشگاه علم وصنعت ایران -تهران /روزانه ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
942 4 مهندسی برق *مخابرات سیستم /دانشگاه صنعتی شیراز/روزانه آزاد
4354 4 مهندسی برق *مخابرات سیستم /دانشگاه بیرجند/روزانه آزاد
7682 4 مهندسی برق *مخابرات سیستم /دانشگاه صنعتی قوچان /روزانه آزاد
2065 4 مهندسی برق *مخابرات سیستم /دانشگاه علم وصنعت ایران -تهران /پردیس خودگردان آزاد
7313 4 مهندسی برق *مخابرات سیستم /دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل /پردیس خودگردان آزاد
670 4 مهندسی برق *مخابرات سیستم /دانشگاه شاهد-تهران /نوبت دوم ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
9066 5 مهندسی برق *کنترل /موسسه غیرانتفاعی پاسارگاد-شیراز/غیرانتفاعی آزاد
3482 5 مهندسی برق *کنترل /دانشگاه خلیج فارس -بوشهر/روزانه آزاد
3723 5 مهندسی برق *کنترل /دانشگاه تبریز/نوبت دوم آزاد
7829 5 مهندسی برق *کنترل /دانشگاه فردوسی مشهد/مجازی آزاد
9366 6 مهندسی پزشکی *بیوالکتریک /موسسه غیرانتفاعی صنعتی مازندران -بابل /غیرانتفاعی آزاد
9115 6 مهندسی پزشکی *بیوالکتریک /موسسه غیرانتفاعی پویندگان دانش -چالوس /غیرانتفاعی آزاد
1063 6 مهندسی پزشکی *بیوالکتریک /دانشگاه شاهد-تهران /روزانه آزاد
420 6 مهندسی پزشکی *بیوالکتریک /دانشگاه علم وصنعت ایران -تهران /پردیس خودگردان ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
88 6 مهندسی پزشکی *رایانش تصاویرپزشکی /دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی -تهران /روزانه ایثارگر (۵درصد ظرفیت)

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص قبولی کارشناسی ارشد به داوطلبا پیشنهاد می کنیم بعد از مطالعه رتبه و کارنامه قبولی با آگاهی دفترچه انتخابرشته کارشناسی ارشد را مطالعه و انتخاب رشته خودشون رو انجام بدن.

بیشتر بخوانید: دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد

 

 

 

 

 

زیرگروه های کارشناسی ارشد مهندسی برق ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱

کارشناسی ارشد مهندسی برق از 9 زیرگروه تشکیل شده و سازمان سنجش کد ضریب های کارشناسی ارشد مهندسی برق را در دفترچه ثبت نام ارشد درج کرده. از این رو متقاضیانی که موفق به کسب وضعیت مجاز در کلیه گرایش ها شده اند می تونن نسبت به انتخاب رشته محل های هر 9 زیرگروه اقدام کنن، اما در نهایت در یک رشته محل پذیرفته میشن.

 

زیرگروه 1 : رشته مهندسی برق گرایش های مدارهای مجتمع الکترونیک، افزاره های میکرو و نانوالکترونیک، سیستم های الکترونیک دیجیتال و جنگ الکترونیک، رشته مهندسی پدافند غیرعامل گرایش افا (استتار، فریب و اختفا)، رشته مهندسی هسته ای گرایش های کاربرد پرتوها، گداخت هسته ای، راکتور، پرتوپزشکی و مهندسی فیزیک بهداشت، رشته مهندسی فتونیک و رشته مهندسی فتونیک گرایش نانوفتونیک، رشته مهندسی نانوفناوری گرایش نانوالکترونیک و رشته مهندسی سیستم های میکرو و نانوالکترومکانیک

 

زیرگروه 2 : رشته مهندسی برق گرایش های سیستم های قدرت، برنامه ریزی و مدیریت سیستم های انرژی الکتریکی و سامانه های برقی حمل و نقل، رشته مهندسی راه آهن برقی، رشته مهندسی سیستم های انرژی گرایش های تکنولوژی انرژی، انرژی و محیط زیست و سیستم های انرژی و رشته مهندسی انرژی های تجدید پذیر

 

زیرگروه 3 : رشته مهندسی برق گرایش الکترونیک قدرت و ماشین های الکتریکی

 

زیرگروه 4 : رشته مهندسی برق گرایش های مخابرات میدان و موج و مخابرات نوری

 

زیرگروه 5 : رشته مهندسی برق گرایش های مخابرات سیستم، مخابرات امن و رمزنگاری و شبکه های مخابراتی، رشته مهندسی صدا و رشته مهندسی مخابرات امنیتی

 

زیرگروه 6 : رشته مهندسی برق گرایش کنترل و رشته مهندسی کنترل و علائم

 

زیرگروه 7 : رشته مهندسی پزشکی گرایش های بیوالکتریک، فناوری اطلاعات و مهندسی ورزش

 

زیرگروه 8 : رشته مهندسی مکاترونیک

 

زیرگروه 9 : رشته مهندسی هوافضا گرایش فناوری ماهواره

 

ضرایب دروس امتحانی در هر زیرگروه متفاوته و داوطلبا باید بر اساس ضریب هر درس به مطالعه منابع آن بپردازن. در زمان اعلام نتایج کارشناسی ارشد نیز باید به رتبه اکتسابی در هر زیرگروه توجه کرد و مطابق آن چینش انتخاب های خود را انجام داد. دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1401 رشته محل های هر کد ضریب رو به تفکیک در اختیار داوطلبا قرار میده تا موقع اولویت بندی انتخابای خود دچار مشکل نشن.

 

بررسی درصد دروس و رتبه های اکتسابی در زیر گروه های مختلف به داوطلبان کمک می کنه، تا بتونن رتبه خودشون رو به طور تقریبی تخمین بزنند. نرم افزار تخمین رتبه کارشناسی ارشد نیز که برای برخی رشته های پر طرفدار طراحی شده، این قابلیت رو در اختیار داوطلبان قرار میده تا بعد از بررسی دفترچه سوالات و پاسخنامه کنکور کارشناسی ارشد و وارد کردن دروس، درصد قبولی خود را ارزیابی کنن.

بیشتر بخوانید: تخمین رتبه کارشناسی ارشد

 

مشاوره قبولی در کارشناسی ارشد مهندسی برق ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱

همون طور که در جدول بالا مشاهده می کنین، رتبه و کارنامه های قبولی کنکور کارشناسی ارشد مهندسی برق 1400 - 1401 گفته شده است. این اطلاعات برگرفته شده از کارنامه های واقعی داوطلبان کارشناسی ارشد مهندسی برق هستند.

 

با توجه به زیر گروه های قبولی و معدل موثر درج شده در کارنامه های قبولی که داده شده است اگر سوالی برایتان مطرح گردیده می توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو از طریق سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی ارتباط براقرار کنید و کلیه سوالات خود را بپرسید یا همچنین کل مراحل انتخاب رشته کارشناسی ارشد خود را به کارشناسان تحصیلیکو بسپارید تا شما را در این مرحله مهم همراهی نمایند.

در ادامه بخوانید: نرم افزار انتخاب رشته مجازی کارشناسی ارشد

 

 

 

 


سوالات متداول


1- ✔️ داوطلبای مجاز به انتخاب رشته ارشد مهندسی برق می تونن همه گرایش های این رشته رو انتخاب کنن؟

✔️ همونطور که در این مقاله گفتیم، این داوطلبا به شرط مجاز بودن در تمامی زیرگروه ها می تونن انتخاب های خود را از گرایش های مختلف انجام دهند.

2- ✔️ بررسی رتبه و کارنامه قبولی کارشناسی ارشد مهندسی برق تنها راه تخمین محل قبولیه؟

✔️ خیر، نرم افزار انتخاب رشته کارشناسی ارشد تحصیلیکو هم برای تخمین رشته محل قبولی داوطلب مناسبه که لینک آن در متن مقاله قرار داده شده است. 

3- ✔️ مقایسه کارنامه قبولی آزمون کارشناسی ارشد مهندسی برق با رتبه داوطلبای سال گذشته چه تاثیری در قبولی آن ها خواهد داشت؟

✔️ داوطلبای کنکور کارشناسی ارشد مهندسی برق می تونن رتبه خود را با رتبه قبولی های سال گذشته مقایسه کرده و شانس قبولی خودشون رو تخمین بزنن.

منبع : رتبه و کارنامه قبولی ارشد مهندسی برق



:: بازدید از این مطلب : 99
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 24 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

متقاضیان شرکت در کنکور کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی برای کسب نتیجه دلخواهشون می تونن رتبه و محل قبولی پذیرفته شده های سال گذشته رو بررسی کنن و بر اساس آن برنامه ریزی لازم خودشون رو انجام بدن. کارنامه قبولی کنکور ارشد زبان و ادبیات فارسی ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱ در مرحله انتخاب رشته هم راهنمای خوبی برای اولویت بندی رشته محل های مورد نظر داوطلب است.

 

رشته زبان و ادبیات فارسی جزو یکی از زیر مجموعه های علوم انسانی می باشد که هر سال از طریق کنکور کارشناسی ارشد پذیرش دانشجو می نماید. هدف اساسی در کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی ایجاد مهارت های کافی است در زمینه های مختلف ادبی و بلاغی و دستوری و اصطلاحات علوم مختلف در متون ادبیات فارسی در سطحی که پژوهندگان این دوره بتوانند کارهای تحقیقاتی را در این طریق بنحو ارزنده ای انجام دهند و تدریجا صاحبان نظر و متخصصانی در جنبه های مختلف زبان و ادبیات فارسی گردند.

داوطلبایی که علاقه مند به رشته گرایش های مجموعه زبان و ادبیات فارسی هستند باید برای کسب نتیجه دلخواه خودشون در کارنامه کارشناسی ارشد و مشاهده رتبه قبولی در زمان اعلام نتایج کارشناسی ارشد 1400 - 1401، یک برنامه ریزی دقیق و بی نقص داشته باشن، تا انتخاب رشته کارشناسی ارشد خودشون رو با آگاهی کامل انجام بدن. بررسی رتبه و کارنامه های قبولی داوطلبان کنکور سال گذشته به داوطلبان برای انتخاب رشته کارشناسی ارشد کمک می کند.

با توجه به اطلاعاتی که در کارنامه اولیه کارشناسی ارشد وجود داره که شامل درصد دروس، رتبه های داوطلب در هر زیر گروه، معدل موثر و... می باشد، داوطلبا می تونن با مقایسه این اطلاعات با رتبه و درصد های خود، دقت بیشتری در مرحله انتخاب رشته داشته باشند. به همین دلیل ما در این خصوص چندین مقاله از رتبه و کارنامه های قبولی داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱ در اختیار شما قرار دادیم.

 

رتبه و کارنامه محل قبولی کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱

با توجه به اطلاعات به دست اومده در مقطع کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی کلیه دوره های روزانه، نوبت دوم (شبانه)، مجازی، پردیس خودگردان، پیام نور، مجازی پیام نور، غیر انتفاعی و مجازی ویژه شاغلین و دانشگاه آزاد پذیرش دانشجو دارند. داوطلبا می تونن با مطالعه دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد در خصوص رشته محل های مختلف و دوره های ارائه شده آگاهی پیدا کنن.

 

در جدول زیر رتبه و کارنامه قبولی کنکور ارشد زبان و ادبیات فارسی تعدادی از داوطلبای سال 1400 رو قرار دادیم که راهنمای خوبی برای چینش انتخاب های داوطلبا است.

 

رتبه در زیرگروه زیرگروه محل قبولی سهمیه
1155 1 زبان وادبیات فارسی /دانشگاه یاسوج /روزانه آزاد
1034 1 زبان وادبیات فارسی /دانشگاه پیام نوراستان تهران -تهران جنوب /پیام نور آزاد
4 1 زبان وادبیات فارسی /دانشگاه تربیت مدرس /روزانه ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
150 1 زبان وادبیات فارسی /دانشگاه ولی عصر/عج /-رفسنجان /روزانه ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
2518 1 زبان وادبیات فارسی /دانشگاه پیام نوراستان البرز-مرکزکرج /پیام نور آزاد
2794 1 زبان وادبیات فارسی /دانشگاه غیرانتفاعی بین المللی اهل بیت -تهران /غیرانتفاعی آزاد
479 1 زبان وادبیات فارسی /دانشگاه زنجان /روزانه آزاد
615 1 زبان وادبیات فارسی /دانشگاه شهیدبهشتی -تهران /پردیس خودگردان آزاد
124 1 زبان وادبیات فارسی /دانشگاه الزهرا/س /-تهران /روزانه آزاد
271 1 زبان وادبیات فارسی /دانشگاه تربیت دبیرشهیدرجایی -تهران /نوبت دوم آزاد
2769 1 زبان وادبیات فارسی /دانشگاه پیام نوراستان البرز-مرکزکرج /پیام نور-مجازی آزاد
92 1 زبان وادبیات فارسی /دانشگاه شهیدباهنر-کرمان /روزانه ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
2518 1 زبان وادبیات فارسی /دانشگاه پیام نوراستان البرز-مرکزکرج /پیام نور آزاد
246 1 زبان وادبیات فارسی /دانشگاه بین المللی امام خمینی /ره /-قزوین /روزانه آزاد
776 3 زبان وادبیات فارسی *ادبیات پایداری /دانشگاه غیرانتفاعی سوره -تهران /غیرانتفاعی آزاد
866 4 زبان وادبیات فارسی *اموزش زبان فارسی /دانشگاه فرهنگیان -پردیس شهیدباهنرکرمان /روزانه آزاد

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص قبولی کارشناسی ارشد به داوطلبا پیشنهاد می کنیم بعد از مطالعه رتبه و کارنامه قبولی با آگاهی دفترچه انتخابرشته کارشناسی ارشد را مطالعه و انتخاب رشته خودشون رو انجام بدن.

بیشتر بخوانید: دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد

 

 

 

 

 

زیرگروه های کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱

کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی از 4 زیرگروه تشکیل شده و سازمان سنجش کد ضریب های کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی را در دفترچه ثبت نام ارشد درج کرده. از این رو متقاضیانی که موفق به کسب وضعیت مجاز در کلیه گرایش ها شده اند می تونن نسبت به انتخاب رشته محل های هر 4 زیرگروه اقدام کنن، اما در نهایت در یک رشته محل پذیرفته میشن.

 

زیرگروه 1 : رشته زبان و ادبیات فارسی

 

زیرگروه 2 : رشته زبان و ادبیات فارسی گرایش ادبیات کودک و نوجوان

 

زیرگروه 3 : رشته زبان و ادبیات فارسی گرایش ادبیات پایداری

 

زیرگروه 4 : رشته زبان و ادبیات فارسی گرایش های ادبیات تطبیقی، ادبیات عامه، آموزش زبان فارسی، ادبیات روایی ، ویرایش و نگارش، نظریه و نقد ادبی و ادبیات معاصر

 

ضرایب دروس امتحانی در هر زیرگروه متفاوته و داوطلبا باید بر اساس ضریب هر درس به مطالعه منابع آن بپردازن. در زمان اعلام نتایج کارشناسی ارشد نیز باید به رتبه اکتسابی در هر زیرگروه توجه کرد و مطابق آن چینش انتخاب های خود را انجام داد. دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1401 رشته محل های هر کد ضریب رو به تفکیک در اختیار داوطلبا قرار میده تا موقع اولویت بندی انتخابای خود دچار مشکل نشن.

 

بررسی درصد دروس و رتبه های اکتسابی در زیر گروه های مختلف به داوطلبان کمک می کنه، تا بتونن رتبه خودشون رو به طور تقریبی تخمین بزنند. نرم افزار تخمین رتبه کارشناسی ارشد نیز که برای برخی رشته های پر طرفدار طراحی شده، این قابلیت رو در اختیار داوطلبان قرار میده تا بعد از بررسی دفترچه سوالات و پاسخنامه کنکور کارشناسی ارشد و وارد کردن دروس، درصد قبولی خود را ارزیابی کنن.

بیشتر بخوانید: تخمین رتبه کارشناسی ارشد

 

مشاوره قبولی در کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱

همون طور که در جدول بالا مشاهده می کنین، رتبه و کارنامه های قبولی کنکور کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی 1400 - 1401 گفته شده است. این اطلاعات برگرفته شده از کارنامه های واقعی داوطلبان کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی هستند.

 

با توجه به زیر گروه های قبولی و معدل موثر درج شده در کارنامه های قبولی که داده شده است اگر سوالی برایتان مطرح گردیده می توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو از طریق سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی ارتباط براقرار کنید و کلیه سوالات خود را بپرسید یا همچنین کل مراحل انتخاب رشته کارشناسی ارشد خود را به کارشناسان تحصیلیکو بسپارید تا شما را در این مرحله مهم همراهی نمایند.

در ادامه بخوانید: نرم افزار انتخاب رشته مجازی کارشناسی ارشد

 

 

 

 


سوالات متداول


1- ✔️ داوطلبای مجاز به انتخاب رشته ارشد زبان و ادبیات فارسی می تونن همه گرایش های این رشته رو انتخاب کنن؟

✔️ همونطور که در این مقاله گفتیم، این داوطلبا به شرط مجاز بودن در تمامی زیرگروه ها می تونن انتخاب های خود را از گرایش های مختلف انجام دهند.

2- ✔️ بررسی رتبه و کارنامه قبولی کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی تنها راه تخمین محل قبولیه؟

✔️ خیر، نرم افزار انتخاب رشته کارشناسی ارشد تحصیلیکو هم برای تخمین رشته محل قبولی داوطلب مناسبه که لینک آن در متن مقاله قرار داده شده است. 

3- ✔️ مقایسه کارنامه قبولی آزمون کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی با رتبه داوطلبای سال گذشته چه تاثیری در قبولی آن ها خواهد داشت؟

✔️ داوطلبای کنکور کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی می تونن رتبه خود را با رتبه قبولی های سال گذشته مقایسه کرده و شانس قبولی خودشون رو تخمین بزنن.

منبع : رتبه و کارنامه قبولی ارشد زبان و ادبیات فارسی



:: بازدید از این مطلب : 100
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 24 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

متقاضیان شرکت در کنکور کارشناسی ارشد علوم تربیتی برای کسب نتیجه دلخواهشون می تونن رتبه و محل قبولی پذیرفته شده های سال گذشته رو بررسی کنن و بر اساس آن برنامه ریزی لازم خودشون رو انجام بدن. کارنامه قبولی کنکور ارشد علوم تربیتی ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱ در مرحله انتخاب رشته هم راهنمای خوبی برای اولویت بندی رشته محل های مورد نظر داوطلب است.

 

رشته علوم تربیتی جزو یکی از زیر مجموعه های علوم انسانی می باشد که هر سال از طریق کنکور کارشناسی ارشد پذیرش دانشجو می نماید. علوم تربیتی به یادگیری و جنبه‌ های فراوان آموزش و پرورش آدمی و دانش ‏های مربوط به آن می‌ پردازد و وجوه بی‌ پایان آن از جمله تدریس، رشد، به کارگیری و تقویت نیروهای فکری و بدنی و غیره را مورد بررسی قرار می‌ دهد.

داوطلبایی که علاقه مند به رشته گرایش های مجموعه علوم تربیتی هستند باید برای کسب نتیجه دلخواه خودشون در کارنامه کارشناسی ارشد و مشاهده رتبه قبولی در زمان اعلام نتایج کارشناسی ارشد 1400 - 1401، یک برنامه ریزی دقیق و بی نقص داشته باشن، تا انتخاب رشته کارشناسی ارشد خودشون رو با آگاهی کامل انجام بدن. بررسی رتبه و کارنامه های قبولی داوطلبان کنکور سال گذشته به داوطلبان برای انتخاب رشته کارشناسی ارشد کمک می کند.

با توجه به اطلاعاتی که در کارنامه اولیه کارشناسی ارشد وجود داره که شامل درصد دروس، رتبه های داوطلب در هر زیر گروه، معدل موثر و... می باشد، داوطلبا می تونن با مقایسه این اطلاعات با رتبه و درصد های خود، دقت بیشتری در مرحله انتخاب رشته داشته باشند. به همین دلیل ما در این خصوص چندین مقاله از رتبه و کارنامه های قبولی داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد علوم تربیتی ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱ در اختیار شما قرار دادیم.

 

رتبه و کارنامه محل قبولی کارشناسی ارشد علوم تربیتی ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱

با توجه به اطلاعات به دست اومده در مقطع کارشناسی ارشد علوم تربیتی کلیه دوره های روزانه، نوبت دوم (شبانه)، مجازی، پردیس خودگردان، پیام نور، مجازی پیام نور، غیر انتفاعی و مجازی ویژه شاغلین و دانشگاه آزاد پذیرش دانشجو دارند. داوطلبا می تونن با مطالعه دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد در خصوص رشته محل های مختلف و دوره های ارائه شده آگاهی پیدا کنن.

 

در جدول زیر رتبه و کارنامه قبولی کنکور ارشد علوم تربیتی تعدادی از داوطلبای سال 1400 رو قرار دادیم که راهنمای خوبی برای چینش انتخاب های داوطلبا است.

 

رتبه در زیرگروه زیرگروه محل قبولی سهمیه
280 1 برنامه ریزی درسی /دانشگاه پیام نوراستان یزد-مرکزتفت /پیام نور ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
541 2 تاریخ وفلسفه اموزش وپرورش /دانشگاه پیام نوراستان همدان -مرکزهمدان /پیام نور ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
1066 2 تاریخ وفلسفه اموزش وپرورش /دانشگاه پیام نوراستان تهران -تهران جنوب /پیام نور آزاد
6172 2 برنامه ریزی درسی -واحداصفهان -خوراسگان آزاد
2532 2 تاریخ وفلسفه اموزش وپرورش /دانشگاه پیام نوراستان مرکزی -مرکزاراک /پیام نور-مجازی آزاد
26 3 مدیریت اموزشی /دانشگاه فرهنگیان -پردیس شهیدچمران تهران /روزانه ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
436 3 مدیریت اموزشی /دانشگاه شهیدبهشتی -تهران /پردیس خودگردان آزاد
1437 3 مدیریت اموزشی /دانشگاه تهران /مجازی آزاد
3454 4 اموزش وبهسازی منابع انسانی /دانشگاه تبریز/پردیس خودگردان آزاد
2030 4 اموزش وبهسازی منابع انسانی /دانشگاه پیام نوراستان یزد-مرکزمهریز/پیام نور آزاد
125 4 اموزش وبهسازی منابع انسانی /دانشگاه تبریز/روزانه ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
577 5 تحقیقات اموزشی /دانشگاه پیام نوراستان البرز-مرکزکرج /پیام نور آزاد
2 5 تحقیقات اموزشی /دانشگاه محقق اردبیلی -اردبیل /روزانه ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
221 6 تکنولوژی اموزشی /دانشگاه تبریز/نوبت دوم آزاد
181 7 مدیریت وبرنامه ریزی اموزش عالی /دانشگاه شهیدبهشتی -تهران /نوبت دوم آزاد
1446 7 مدیریت وبرنامه ریزی اموزش عالی /دانشگاه غیرانتفاعی علم وفرهنگ -تهران /غیرانتفاعی آزاد
393 7 مدیریت وبرنامه ریزی اموزش عالی /دانشگاه غیرانتفاعی خاتم -تهران /غیرانتفاعی آزاد
129 8 علوم تربیتی *اموزش وپرورش پیش دبستانی /دانشگاه علوم توانبخشی وسلامت اجتماعی -تهران /روزانه ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
232 8 علوم تربیتی *اموزش وپرورش پیش دبستانی /دانشگاه علوم توانبخشی وسلامت اجتماعی -تهران /روزانه آزاد
113 8 علوم تربیتی *اموزش وپرورش پیش دبستانی /دانشگاه علوم توانبخشی وسلامت اجتماعی -تهران /روزانه ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
129 8 علوم تربیتی *اموزش وپرورش پیش دبستانی /دانشگاه علوم توانبخشی وسلامت اجتماعی -تهران /روزانه ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
216 8 علوم تربیتی *اموزش وپرورش ابتدایی /دانشگاه فرهنگیان -پردیس نسیبه تهران /روزانه ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
2002 8 علوم تربیتی *اموزش وپرورش ابتدایی /دانشکده غیرانتفاعی رفاه -تهران /ویژه خواهران //غیرانتفاعی آزاد
695 8 علوم تربیتی *اموزش وپرورش ابتدایی /دانشگاه شیراز/پردیس خودگردان آزاد
1944 8 علوم تربیتی *اموزش وپرورش ابتدایی /موسسه غیرانتفاعی امام جواد/ع /-یزد/غیرانتفاعی آزاد
546 8 علوم تربیتی *اموزش وپرورش پیش دبستانی /موسسه غیرانتفاعی صفاهان -اصفهان /غیرانتفاعی ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
2002 8 علوم تربیتی *اموزش وپرورش ابتدایی /دانشکده غیرانتفاعی رفاه -تهران /ویژه خواهران //غیرانتفاعی آزاد
130 8 علوم تربیتی *اموزش وپرورش ابتدایی /دانشگاه فرهنگیان -پردیس نسیبه تهران /روزانه ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
2817 8 علوم تربیتی *اموزش وپرورش ابتدایی /موسسه غیرانتفاعی امام جواد/ع /-یزد/غیرانتفاعی آزاد
546 8 علوم تربیتی *اموزش وپرورش پیش دبستانی /موسسه غیرانتفاعی صفاهان -اصفهان /غیرانتفاعی ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
5426 8 علوم تربیتی *اموزش وپرورش ابتدایی /دانشکده غیرانتفاعی رفاه -تهران /ویژه خواهران //غیرانتفاعی آزاد

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص قبولی کارشناسی ارشد به داوطلبا پیشنهاد می کنیم بعد از مطالعه رتبه و کارنامه قبولی با آگاهی دفترچه انتخابرشته کارشناسی ارشد را مطالعه و انتخاب رشته خودشون رو انجام بدن.

بیشتر بخوانید: دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد

 

 

 

 

 

زیرگروه های کارشناسی ارشد علوم تربیتی ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱

کارشناسی ارشد علوم تربیتی از 8 زیرگروه تشکیل شده و سازمان سنجش کد ضریب های کارشناسی ارشد علوم تربیتی را در دفترچه ثبت نام ارشد درج کرده. از این رو متقاضیانی که موفق به کسب وضعیت مجاز در کلیه گرایش ها شده اند می تونن نسبت به انتخاب رشته محل های هر 9 زیرگروه اقدام کنن، اما در نهایت در یک رشته محل پذیرفته میشن.

 

زیرگروه 1 : رشته برنامه ریزی درسی و رشته برنامه ریزی آموزشی

زیرگروه 2 : رشته تاریخ و فلسفه آموزش و پرورش و رشته فلسفه تعلیم و تربیت گرایش آموزش فلسفه به کودکان و نوجوانان

زیرگروه 3 : رشته مدیریت آموزشی

زیرگروه 4 : رشته آموزش و بهسازی منابع انسانی

زیرگروه 5 : رشته تحقیقات آموزشی و رشته ارزشیابی آموزشی

زیرگروه 6 : رشته تکنولوژی آموزشی

زیرگروه 7 : رشته مدیریت و برنامه ریزی آموزش عالی

زیرگروه 8 : رشته علوم تربیتی گرایش های آموزش و پرورش تطبیقی، آموزش و پرورش ابتدایی و آموزش و پرورش پیش دبستانی و رشته علوم شناختی و گرایش ذهن، مغز و تربیت

 

ضرایب دروس امتحانی در هر زیرگروه متفاوته و داوطلبا باید بر اساس ضریب هر درس به مطالعه منابع آن بپردازن. در زمان اعلام نتایج کارشناسی ارشد نیز باید به رتبه اکتسابی در هر زیرگروه توجه کرد و مطابق آن چینش انتخاب های خود را انجام داد. دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1401 رشته محل های هر کد ضریب رو به تفکیک در اختیار داوطلبا قرار میده تا موقع اولویت بندی انتخابای خود دچار مشکل نشن.

 

بررسی درصد دروس و رتبه های اکتسابی در زیر گروه های مختلف به داوطلبان کمک می کنه، تا بتونن رتبه خودشون رو به طور تقریبی تخمین بزنند. نرم افزار تخمین رتبه کارشناسی ارشد نیز که برای برخی رشته های پر طرفدار طراحی شده، این قابلیت رو در اختیار داوطلبان قرار میده تا بعد از بررسی دفترچه سوالات و پاسخنامه کنکور کارشناسی ارشد و وارد کردن دروس، درصد قبولی خود را ارزیابی کنن.

بیشتر بخوانید: تخمین رتبه کارشناسی ارشد

 

مشاوره قبولی در کارشناسی ارشد علوم تربیتی ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱

همون طور که در جدول بالا مشاهده می کنین، رتبه و کارنامه های قبولی کنکور کارشناسی ارشد علوم تربیتی 1400 - 1401 گفته شده است. این اطلاعات برگرفته شده از کارنامه های واقعی داوطلبان کارشناسی ارشد علوم تربیتی هستند.

 

با توجه به زیر گروه های قبولی و معدل موثر درج شده در کارنامه های قبولی که داده شده است اگر سوالی برایتان مطرح گردیده می توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو از طریق سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی ارتباط براقرار کنید و کلیه سوالات خود را بپرسید یا همچنین کل مراحل انتخاب رشته کارشناسی ارشد خود را به کارشناسان تحصیلیکو بسپارید تا شما را در این مرحله مهم همراهی نمایند.

در ادامه بخوانید: نرم افزار انتخاب رشته مجازی کارشناسی ارشد

 

 

 

 


سوالات متداول


1- ✔️ داوطلبای مجاز به انتخاب رشته ارشد علوم تربیتی می تونن همه گرایش های این رشته رو انتخاب کنن؟

✔️ همونطور که در این مقاله گفتیم، این داوطلبا به شرط مجاز بودن در تمامی زیرگروه ها می تونن انتخاب های خود را از گرایش های مختلف انجام دهند.

2- ✔️ بررسی رتبه و کارنامه قبولی کارشناسی ارشد علوم تربیتی تنها راه تخمین محل قبولیه؟

✔️ خیر، نرم افزار انتخاب رشته کارشناسی ارشد تحصیلیکو هم برای تخمین رشته محل قبولی داوطلب مناسبه که لینک آن در متن مقاله قرار داده شده است. 

3- ✔️ مقایسه کارنامه قبولی آزمون کارشناسی ارشد علوم تربیتی با رتبه داوطلبای سال گذشته چه تاثیری در قبولی آن ها خواهد داشت؟

✔️ داوطلبای کنکور کارشناسی ارشد علوم تربیتی می تونن رتبه خود را با رتبه قبولی های سال گذشته مقایسه کرده و شانس قبولی خودشون رو تخمین بزنن.

منبع : رتبه و کارنامه قبولی ارشد علوم تربیتی



:: بازدید از این مطلب : 106
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 24 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

متقاضیان شرکت در کنکور کارشناسی ارشد MBA مدیریت کسب و کار برای کسب نتیجه دلخواهشون می تونن رتبه و محل قبولی پذیرفته شده های سال گذشته رو بررسی کنن و بر اساس آن برنامه ریزی لازم خودشون رو انجام بدن. کارنامه قبولی کنکور ارشد مدیریت کسب و کار ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱ در مرحله انتخاب رشته هم راهنمای خوبی برای اولویت بندی رشته محل های مورد نظر داوطلب است.

 

رشته MBA مدیریت کسب و کارجزو یکی از زیر مجموعه های علوم انسانی می باشد که هر سال از طریق کنکور کارشناسی ارشد پذیرش دانشجو می نماید. کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار یا همان MBA با هدف تربیت مدیران کارآمد طراحی شده و تقریبا کاربردی‌ تر از رشته مدیریت می‌ باشد. دوره کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار (Master of Business Administration) به اختصار تحت عنوان مدیریت MBA نام برده می‌ شود.

داوطلبایی که علاقه مند به رشته گرایش های مجموعه مدیریت کسب و کار هستند باید برای کسب نتیجه دلخواه خودشون در کارنامه کارشناسی ارشد و مشاهده رتبه قبولی در زمان اعلام نتایج کارشناسی ارشد 1400 - 1401، یک برنامه ریزی دقیق و بی نقص داشته باشن، تا انتخاب رشته کارشناسی ارشد خودشون رو با آگاهی کامل انجام بدن. بررسی رتبه و کارنامه های قبولی داوطلبان کنکور سال گذشته به داوطلبان برای انتخاب رشته کارشناسی ارشد کمک می کند.

با توجه به اطلاعاتی که در کارنامه اولیه کارشناسی ارشد وجود داره که شامل درصد دروس، رتبه های داوطلب در هر زیر گروه، معدل موثر و... می باشد، داوطلبا می تونن با مقایسه این اطلاعات با رتبه و درصد های خود، دقت بیشتری در مرحله انتخاب رشته داشته باشند. به همین دلیل ما در این خصوص چندین مقاله از رتبه و کارنامه های قبولی داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد MBA مدیریت کسب و کار ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱ در اختیار شما قرار دادیم.

 

رتبه و کارنامه محل قبولی کارشناسی ارشد MBA مدیریت کسب و کار ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱

با توجه به اطلاعات به دست اومده در مقطع کارشناسی ارشد MBA مدیریت کسب و کار کلیه دوره های روزانه، نوبت دوم (شبانه)، مجازی، پردیس خودگردان، پیام نور، مجازی پیام نور، غیر انتفاعی و مجازی ویژه شاغلین و دانشگاه آزاد پذیرش دانشجو دارند. داوطلبا می تونن با مطالعه دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد در خصوص رشته محل های مختلف و دوره های ارائه شده آگاهی پیدا کنن.

 

در جدول زیر رتبه و کارنامه قبولی کنکور ارشد مدیریت کسب و کارتعدادی از داوطلبای سال 1400 رو قرار دادیم که راهنمای خوبی برای چینش انتخاب های داوطلبا است.

 

رتبه در زیرگروه زیرگروه محل قبولی سهمیه
261 1 مدیریت کسب وکار*بازاریابی /دانشگاه خوارزمی -تهران /مجازی ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
745 1 مدیریت کسب وکار*استراتژی /دانشگاه خوارزمی -تهران /مجازی ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
2070 1 مدیریت کسب وکار*بازاریابی /دانشگاه پیام نوراستان تهران -تهران غرب /پیام نور آزاد
303 1 مدیریت کسب وکار*بازاریابی /دانشگاه علم وصنعت ایران -تهران /نوبت دوم آزاد
2166 1 مدیریت کسب وکار*عملیات وزنجیره تامین /دانشگاه خوارزمی -تهران /مجازی آزاد
215 1 مدیریت کسب وکار*مالی /دانشگاه صنعتی امیرکبیر-تهران /پردیس خودگردان آزاد
2056 1 مدیریت کسب وکار*رفتارسازمانی ومنابع انسانی /دانشگاه اصفهان /مجازی آزاد
531 1 مدیریت کسب وکار*عملیات وزنجیره تامین /دانشگاه اصفهان /مجازی آزاد
3973 1 مدیریت کسب وکار*بازاریابی /دانشگاه پیام نوراستان تهران -مرکزدماوند/پیام نور آزاد
1702 1 مدیریت کسب وکار*رفتارسازمانی ومنابع انسانی /دانشگاه تبریز/پردیس خودگردان آزاد
5274 1 مدیریت کسب وکار*مالی /موسسه غیرانتفاعی عقیق -شاهین شهراصفهان /غیرانتفاعی آزاد
156 1 مدیریت کسب وکار*بازاریابی /دانشگاه علم وصنعت ایران -تهران /مجازی ایثارگر (۲۵درصد ظرفیت)
23 1 مدیریت کسب وکار*مالی /دانشگاه خوارزمی -تهران /روزانه ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
63 1 مدیریت کسب وکار*بازاریابی /دانشگاه بین المللی امام خمینی /ره /-قزوین /روزانه ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
926 1 مدیریت کسب وکار*بازاریابی /دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی -تهران /مجازی آزاد
5222 1 مدیریت کسب وکار*رفتارسازمانی ومنابع انسانی /دانشگاه پیام نوراستان تهران -مرکزدماوند/پیام نور آزاد
1102 1 مدیریت کسب وکار-استراتژی -واحدعلوم وتحقیقات آزاد
636 1 مدیریت کسب وکار*فناوری /دانشگاه صنعتی امیرکبیر-تهران /پردیس خودگردان آزاد
1378 1 مدیریت کسب وکار*بازاریابی /دانشگاه علم وصنعت ایران -تهران /مجازی آزاد
5119 1 مدیریت کسب وکار*انرژی /دانشگاه پیام نوراستان البرز-مرکزکرج /پیام نور آزاد
75 1 مدیریت کسب وکار*عملیات وزنجیره تامین /دانشگاه صنعتی مالک اشتر/نوبت دوم ایثارگر (۲۵درصد ظرفیت)
437 1 مدیریت کسب وکار*استراتژی /دانشگاه علم وصنعت ایران -تهران /مجازی ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
2897 1 مدیریت کسب وکار*مالی /دانشگاه پیام نوراستان تهران -تهران غرب /پیام نور-مجازی آزاد
5381 1 مدیریت کسب وکار*استراتژی /موسسه غیرانتفاعی روزبهان -ساری /غیرانتفاعی آزاد
1732 1 مدیریت کسب وکار*عملیات وزنجیره تامین /دانشگاه خوارزمی -تهران /مجازی آزاد
431 1 مدیریت کسب وکار*مالی /دانشگاه صنعتی امیرکبیر-تهران /پردیس خودگردان آزاد
874 2 مدیریت امورشهری /دانشگاه پیام نوراستان تهران -تهران غرب /پیام نور آزاد
1625 2 مدیریت امورشهری /دانشگاه تهران /مجازی آزاد
289 2 مدیریت امورشهری /دانشگاه تهران /مجازی آزاد

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص قبولی کارشناسی ارشد به داوطلبا پیشنهاد می کنیم بعد از مطالعه رتبه و کارنامه قبولی با آگاهی دفترچه انتخابرشته کارشناسی ارشد را مطالعه و انتخاب رشته خودشون رو انجام بدن.

بیشتر بخوانید: دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد

 

 

 

 

 

زیرگروه های کارشناسی ارشد MBA مدیریت کسب و کار ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱

کارشناسی ارشد MBA مدیریت کسب و کار از 2 زیرگروه تشکیل شده و سازمان سنجش کد ضریب های کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار را در دفترچه ثبت نام ارشد درج کرده. از این رو متقاضیانی که موفق به کسب وضعیت مجاز در کلیه گرایش ها شده اند می تونن نسبت به انتخاب رشته محل های هر 2 زیرگروه اقدام کنن، اما در نهایت در یک رشته محل پذیرفته میشن.

 

زیرگروه 1 : رشته مدیریت کسب و کار گرایش های استراتژی، بازاریابی، رفتار سازمانی و منابع انسانی،سیستم های اطلاعاتی و فناوری اطلاعات، عملیات و زنجیره تامین، فناوری، مالی و انرژی

 

زیرگروه 2 : رشته مدیریت امور شهری

 

ضرایب دروس امتحانی در هر زیرگروه متفاوته و داوطلبا باید بر اساس ضریب هر درس به مطالعه منابع آن بپردازن. در زمان اعلام نتایج کارشناسی ارشد نیز باید به رتبه اکتسابی در هر زیرگروه توجه کرد و مطابق آن چینش انتخاب های خود را انجام داد. دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1401 رشته محل های هر کد ضریب رو به تفکیک در اختیار داوطلبا قرار میده تا موقع اولویت بندی انتخابای خود دچار مشکل نشن.

 

بررسی درصد دروس و رتبه های اکتسابی در زیر گروه های مختلف به داوطلبان کمک می کنه، تا بتونن رتبه خودشون رو به طور تقریبی تخمین بزنند. نرم افزار تخمین رتبه کارشناسی ارشد نیز که برای برخی رشته های پر طرفدار طراحی شده، این قابلیت رو در اختیار داوطلبان قرار میده تا بعد از بررسی دفترچه سوالات و پاسخنامه کنکور کارشناسی ارشد و وارد کردن دروس، درصد قبولی خود را ارزیابی کنن.

بیشتر بخوانید: تخمین رتبه کارشناسی ارشد

 

مشاوره قبولی در کارشناسی ارشد MBA مدیریت کسب و کار ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱

همون طور که در جدول بالا مشاهده می کنین، رتبه و کارنامه های قبولی کنکور کارشناسی ارشد MBA مدیریت کسب و کار 1400 - 1401 گفته شده است. این اطلاعات برگرفته شده از کارنامه های واقعی داوطلبان کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار هستند.

 

با توجه به زیر گروه های قبولی و معدل موثر درج شده در کارنامه های قبولی که داده شده است اگر سوالی برایتان مطرح گردیده می توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو از طریق سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی ارتباط براقرار کنید و کلیه سوالات خود را بپرسید یا همچنین کل مراحل انتخاب رشته کارشناسی ارشد خود را به کارشناسان تحصیلیکو بسپارید تا شما را در این مرحله مهم همراهی نمایند.

در ادامه بخوانید: نرم افزار انتخاب رشته مجازی کارشناسی ارشد

 

 

 

 


سوالات متداول


1- ✔️ داوطلبای مجاز به انتخاب رشته ارشد MBA مدیریت کسب و کار می تونن همه گرایش های این رشته رو انتخاب کنن؟

✔️ همونطور که در این مقاله گفتیم، این داوطلبا به شرط مجاز بودن در تمامی زیرگروه ها می تونن انتخاب های خود را از گرایش های مختلف انجام دهند.

2- ✔️ بررسی رتبه و کارنامه قبولی کارشناسی ارشد MBA مدیریت کسب و کار تنها راه تخمین محل قبولیه؟

✔️ خیر، نرم افزار انتخاب رشته کارشناسی ارشد تحصیلیکو هم برای تخمین رشته محل قبولی داوطلب مناسبه که لینک آن در متن مقاله قرار داده شده است. 

3- ✔️ مقایسه کارنامه قبولی آزمون کارشناسی ارشد MBA مدیریت کسب و کار با رتبه داوطلبای سال گذشته چه تاثیری در قبولی آن ها خواهد داشت؟

✔️ داوطلبای کنکور کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار می تونن رتبه خود را با رتبه قبولی های سال گذشته مقایسه کرده و شانس قبولی خودشون رو تخمین بزنن.

منبع : رتبه و کارنامه قبولی ارشد MBA مدیریت کسب و کار



:: بازدید از این مطلب : 95
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 24 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

متقاضیان شرکت در کنکور کارشناسی ارشد IT مهندسی فناوری اطلاعات برای کسب نتیجه دلخواهشون می تونن رتبه و محل قبولی پذیرفته شده های سال گذشته رو بررسی کنن و بر اساس آن برنامه ریزی لازم خودشون رو انجام بدن. کارنامه قبولی کنکور ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱ در مرحله انتخاب رشته هم راهنمای خوبی برای اولویت بندی رشته محل های مورد نظر داوطلب است.

 

 

رشته IT مهندسی فناوری اطلاعات جزو یکی از زیر مجموعه های گروه فنی و مهندسی می باشد که هر سال از طریق کنکور کارشناسی ارشد پذیرش دانشجو می نماید. کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات یک رشته میان رشته‌ای بین کامپیوتر و برق (شاخه مخابرات) است که در آن مباحث مربوط به تولید، پردازش، حفظ و عرضه اطلاعات به حوزه کامپیوتر و مباحث مدیریت اطلاعات و فرآیندهای آن به حوزه برق (مخابرات) مربوط می شود.

داوطلبایی که علاقه مند به رشته گرایش های مجموعه IT مهندسی فناوری اطلاعات هستند باید برای کسب نتیجه دلخواه خودشون در کارنامه کارشناسی ارشد و مشاهده رتبه قبولی در زمان اعلام نتایج کارشناسی ارشد 1400 - 1401، یک برنامه ریزی دقیق و بی نقص داشته باشن، تا انتخاب رشته کارشناسی ارشد خودشون رو با آگاهی کامل انجام بدن. بررسی رتبه و کارنامه های قبولی داوطلبان کنکور سال گذشته به داوطلبان برای انتخاب رشته کارشناسی ارشد کمک می کند.

با توجه به اطلاعاتی که در کارنامه اولیه کارشناسی ارشد وجود داره که شامل درصد دروس، رتبه های داوطلب در هر زیر گروه، معدل موثر و... می باشد، داوطلبا می تونن با مقایسه این اطلاعات با رتبه و درصد های خود، دقت بیشتری در مرحله انتخاب رشته داشته باشند. به همین دلیل ما در این خصوص چندین مقاله از رتبه و کارنامه های قبولی داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱ در اختیار شما قرار دادیم.

 

رتبه و کارنامه محل قبولی کارشناسی ارشد IT مهندسی فناوری اطلاعات ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱

با توجه به اطلاعات به دست اومده در مقطع کارشناسی ارشد IT مهندسی فناوری اطلاعات کلیه دوره های روزانه، نوبت دوم (شبانه)، مجازی، پردیس خودگردان، پیام نور، مجازی پیام نور، غیر انتفاعی و مجازی ویژه شاغلین و دانشگاه آزاد پذیرش دانشجو دارند. داوطلبا می تونن با مطالعه دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد در خصوص رشته محل های مختلف و دوره های ارائه شده آگاهی پیدا کنن.

 

در جدول زیر رتبه و کارنامه قبولی کنکور ارشد مهندسی فناوری اطلاعات تعدادی از داوطلبای سال 1400 رو قرار دادیم که راهنمای خوبی برای چینش انتخاب های داوطلبا است.

 

رتبه در زیرگروه زیرگروه محل قبولی سهمیه
13353 1 مهندسی فناوری اطلاعات *مدیریت سیستم های اطلاعاتی /دانشگاه شیراز/مجازی آزاد
982 1 مهندسی فناوری اطلاعات *مدیریت سیستم های اطلاعاتی /دانشگاه غیرانتفاعی خاتم -تهران /غیرانتفاعی آزاد
1183 1 مهندسی فناوری اطلاعات *تجارت الکترونیکی /دانشگاه غیرانتفاعی غیاث الدین جمشیدکاشانی -ابیک /غیرانتفاعی آزاد
2467 1 مهندسی فناوری اطلاعات *تجارت الکترونیکی /موسسه غیرانتفاعی مجازی مهرالبرز-تهران /غیرانتفاعی -مجازی آزاد
2521 1 مهندسی فناوری اطلاعات *مدیریت سیستم های اطلاعاتی /دانشگاه غیرانتفاعی ایوانکی /غیرانتفاعی آزاد
1183 1 مهندسی فناوری اطلاعات *تجارت الکترونیکی /دانشگاه غیرانتفاعی غیاث الدین جمشیدکاشانی -ابیک /غیرانتفاعی آزاد
170 1 مهندسی فناوری اطلاعات *مدیریت سیستم های اطلاعاتی /دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی -تهران /نوبت دوم آزاد
2666 1 مهندسی فناوری اطلاعات *تجارت الکترونیکی /موسسه غیرانتفاعی مجازی مهرالبرز-تهران /غیرانتفاعی -مجازی آزاد
1100 1 مهندسی فناوری اطلاعات *تجارت الکترونیکی /دانشگاه گیلان -رشت /مجازی آزاد
2242 1 مهندسی فناوری اطلاعات *مدیریت سیستم های اطلاعاتی /موسسه غیرانتفاعی روزبهان -ساری /غیرانتفاعی آزاد
982 1 مهندسی فناوری اطلاعات *مدیریت سیستم های اطلاعاتی /دانشگاه غیرانتفاعی خاتم -تهران /غیرانتفاعی آزاد
2293 1 مهندسی فناوری اطلاعات *تجارت الکترونیکی /موسسه غیرانتفاعی مجازی مهرالبرز-تهران /غیرانتفاعی -مجازی آزاد
481 1 مهندسی فناوری اطلاعات *سیستم های تکنولوژی اطلاعات /دانشگاه تربیت مدرس /پردیس خودگردان آزاد

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص قبولی کارشناسی ارشد به داوطلبا پیشنهاد می کنیم بعد از مطالعه رتبه و کارنامه قبولی با آگاهی دفترچه انتخابرشته کارشناسی ارشد را مطالعه و انتخاب رشته خودشون رو انجام بدن.

بیشتر بخوانید: دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد

 

 

 

 

 

زیرگروه های کارشناسی ارشد IT مهندسی فناوری اطلاعات ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱

کارشناسی ارشد IT مهندسی فناوری اطلاعات از 2 زیرگروه تشکیل شده و سازمان سنجش کد ضریب های کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات را در دفترچه ثبت نام ارشد درج کرده. از این رو متقاضیانی که موفق به کسب وضعیت مجاز در کلیه گرایش ها شده اند می توانند نسبت به انتخاب رشته محل های هر 2 زیرگروه اقدام نمایند اما در نهایت در یک رشته محل پذیرفته خواهند شد.

 

زیرگروه 1 : رشته مهندسی فناوری اطلاعات گرایش های تجارت الکترونیکی، مدیریت سیستم های اطلاعاتی، سیستم های تکنولوژی اطلاعات ( ITS )، سامانه های شبکه ای، سیستم های چندرسانه ای، معماری سازمانی و مهندسی فناوری اطلاعات و امنیت

زیرگروه 2 : مهندسی فناوری اطلاعات پزشکی

 

ضرایب دروس امتحانی در هر زیرگروه متفاوته و داوطلبا باید بر اساس ضریب هر درس به مطالعه منابع آن بپردازن. در زمان اعلام نتایج کارشناسی ارشد نیز باید به رتبه اکتسابی در هر زیرگروه توجه کرد و مطابق آن چینش انتخاب های خود را انجام داد. دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1401 رشته محل های هر کد ضریب رو به تفکیک در اختیار داوطلبا قرار میده تا موقع اولویت بندی انتخابای خود دچار مشکل نشن.

 

بررسی درصد دروس و رتبه های اکتسابی در زیر گروه های مختلف به داوطلبان کمک می کنه، تا بتونن رتبه خودشون رو به طور تقریبی تخمین بزنند. نرم افزار تخمین رتبه کارشناسی ارشد نیز که برای برخی رشته های پر طرفدار طراحی شده، این قابلیت رو در اختیار داوطلبان قرار میده تا بعد از بررسی دفترچه سوالات و پاسخنامه کنکور کارشناسی ارشد و وارد کردن دروس، درصد قبولی خود را ارزیابی کنن.

بیشتر بخوانید: تخمین رتبه کارشناسی ارشد

 

مشاوره قبولی در کارشناسی ارشد IT مهندسی فناوری اطلاعات ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱

همان طور که در جدول بالا مشاهده می کنین، رتبه و کارنامه های قبولی کنکور کارشناسی ارشد IT مهندسی فناوری اطلاعات 1400 - 1401 گفته شده است. این اطلاعات برگرفته شده از کارنامه های واقعی داوطلبان کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات هستند.

 

با توجه به زیر گروه های قبولی و معدل موثر درج شده در کارنامه های قبولی که داده شده است اگر سوالی برایتان مطرح گردیده می توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو از طریق سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی ارتباط براقرار کنید و کلیه سوالات خود را بپرسید یا همچنین کل مراحل انتخاب رشته کارشناسی ارشد خود را به کارشناسان تحصیلیکو بسپارید تا شما را در این مرحله مهم همراهی نمایند.

در ادامه بخوانید: نرم افزار انتخاب رشته مجازی کارشناسی ارشد

 

 

 

 


سوالات متداول


1- ✔️ داوطلبای مجاز به انتخاب رشته ارشد IT مهندسی فناوری اطلاعات می تونن همه گرایش های این رشته رو انتخاب کنن؟

✔️ همونطور که در این مقاله گفتیم، این داوطلبا به شرط مجاز بودن در تمامی زیرگروه ها می تونن انتخاب های خود را از گرایش های مختلف انجام دهند.

2- ✔️ بررسی رتبه و کارنامه قبولی کارشناسی ارشد IT مهندسی فناوری اطلاعات تنها راه تخمین محل قبولیه؟

✔️ خیر، نرم افزار انتخاب رشته کارشناسی ارشد تحصیلیکو هم برای تخمین رشته محل قبولی داوطلب مناسبه که لینک آن در متن مقاله قرار داده شده است. 

3- ✔️ مقایسه کارنامه قبولی آزمون کارشناسی ارشد IT مهندسی فناوری اطلاعات با رتبه داوطلبای سال گذشته چه تاثیری در قبولی آن ها خواهد داشت؟

✔️ داوطلبای کنکور کارشناسی ارشد IT مهندسی فناوری اطلاعات می تونن رتبه خود را با رتبه قبولی های سال گذشته مقایسه کرده و شانس قبولی خودشون رو تخمین بزنن.

منبع : رتبه و کارنامه قبولی ارشد IT مهندسی فناوری اطلاعات



:: بازدید از این مطلب : 97
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 23 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

متقاضیان شرکت در کنکور کارشناسی ارشد مهندسی شیمی برای کسب نتیجه دلخواهشون می تونن رتبه و محل قبولی پذیرفته شده های سال گذشته رو بررسی کنن و بر اساس آن برنامه ریزی لازم خودشون رو انجام بدن. کارنامه قبولی کنکور ارشد مهندسی شیمی ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱ در مرحله انتخاب رشته هم راهنمای خوبی برای اولویت بندی رشته محل های مورد نظر داوطلب است.

 

رشته مهندسی شیمی جزو یکی از زیر مجموعه های گروه فنی و مهندسی بوده که هر سال از طریق کنکور کارشناسی ارشد پذیرش دانشجو می نماید. مهندسی شیمی را بطور کلی میشه علم استفاده از موازنه جرم، موازنه انرژی و موازنه حرکت برای طراحی و کنترل واحدهای فرآیندی شیمیایی از قبیل واحدهای یک پالایشگاه پتروشیمی، صنایع چوب و کاغذ و غیره در نظر گرفت.

داوطلبایی که علاقه مند به رشته گرایش های مجموعه مهندسی شیمی هستند باید برای کسب نتیجه دلخواه خودشون در کارنامه کارشناسی ارشد و مشاهده رتبه قبولی در زمان اعلام نتایج کارشناسی ارشد 1400 - 1401، یک برنامه ریزی دقیق و بی نقص داشته باشن، تا انتخاب رشته کارشناسی ارشد خودشون رو با آگاهی کامل انجام بدن. بررسی رتبه و کارنامه های قبولی داوطلبان کنکور سال گذشته به داوطلبان برای انتخاب رشته کارشناسی ارشد کمک می کند.

با توجه به اطلاعاتی که در کارنامه اولیه کارشناسی ارشد وجود داره که شامل درصد دروس، رتبه های داوطلب در هر زیر گروه، معدل موثر و... می باشد، داوطلبا می تونن با مقایسه این اطلاعات با رتبه و درصد های خود، دقت بیشتری در مرحله انتخاب رشته داشته باشند. به همین دلیل ما در این خصوص چندین مقاله از رتبه و کارنامه های قبولی داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد مهندسی شیمی ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱ در اختیار شما قرار دادیم.

 

رتبه و کارنامه محل قبولی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱

با توجه به اطلاعات به دست اومده در مقطع کارشناسی ارشد مهندسی شیمی کلیه دوره های روزانه، نوبت دوم (شبانه)، مجازی، پردیس خودگردان، پیام نور، مجازی پیام نور، غیر انتفاعی و مجازی ویژه شاغلین و دانشگاه آزاد پذیرش دانشجو دارند. داوطلبا می تونن با مطالعه دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد در خصوص رشته محل های مختلف و دوره های ارائه شده آگاهی پیدا کنن.

 

در جدول زیر رتبه و کارنامه قبولی کنکور ارشد مهندسی شیمی تعدادی از داوطلبای سال 1400 رو قرار دادیم که راهنمای خوبی برای چینش انتخاب های داوطلبا است.

 

رتبه در زیرگروه زیرگروه محل قبولی سهمیه
۴۸۴ 1 مهندسی هسته ای *مهندسی چرخه سوخت /دانشگاه شهیدبهشتی -تهران /روزانه آزاد
۹۹ 1 مهندسی شیمی *صنایع شیمیایی معدنی /دانشگاه علم وصنعت ایران -تهران /روزانه ایثارگر (۵درصد ظرفیت)
۶۰ 1 مهندسی شیمی *پلیمر/دانشگاه صنعتی شریف -تهران /روزانه آزاد
۲۹۵۳ 1 مهندسی شیمی *فرایندهای جداسازی /دانشگاه علم وصنعت ایران -تهران /مجازی آزاد
۲۸۸۷ 1 مهندسی شیمی *فراوری وانتقال گاز/دانشگاه سیستان وبلوچستان -زاهدان /روزانه آزاد
۴۵ 1 مهندسی شیمی *فرایندهای جداسازی /پژوهشگاه شیمی ومهندسی شیمی ایران /نوبت دوم ایثارگر (۲۵درصد ظرفیت)
۲۱۷۱ 1 مهندسی شیمی *فرایندهای جداسازی /دانشگاه تربیت مدرس /پردیس خودگردان آزاد
۹۱۰ 1 مهندسی هسته ای *مهندسی راکتور/دانشگاه شیراز/روزانه آزاد
۲۸۹۶ 1 مهندسی شیمی *فرایندهای جداسازی /دانشگاه صنعتی ارومیه /پردیس خودگردان آزاد
۶۹۶ 1 مهندسی شیمی *محیطزیست /دانشگاه پیام نوراستان تهران -تهران شمال /پیام نور آزاد
۲۹۰ 7 نانوشیمی /دانشگاه علم وصنعت ایران -تهران /مجازی ایثارگر (۵درصد ظرفیت)

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص قبولی کارشناسی ارشد به داوطلبا پیشنهاد می کنیم بعد از مطالعه رتبه و کارنامه قبولی با آگاهی دفترچه انتخابرشته کارشناسی ارشد را مطالعه و انتخاب رشته خودشون رو انجام بدن.

بیشتر بخوانید: دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد

 

 

 

 

 

زیرگروه های کارشناسی ارشد مهندسی شیمی ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱

کارشناسی ارشد مهندسی شیمی از1 زیرگروه تشکیل شده و سازمان سنجش کد ضریب های کارشناسی ارشد مهندسی شیمی را در دفترچه ثبت نام ارشد درج کرده. از این رو متقاضیانی که موفق به کسب وضعیت مجاز در کلیه گرایش ها شده اند می توانند نسبت به انتخاب رشته محل های هر 1 زیرگروه اقدام نمایند اما در نهایت در یک رشته محل پذیرفته خواهند شد.

 

زیرگروه 1 : رشته مهندسی شیمی گرایش های ترموسینتیک و کاتالیست، فرآیندهای جداسازی، طراحی فرآیند، مدلسازی، شبیه سازی و کنترل، محیط زیست، فرآوری و انتقال گاز، صنایع پتروشیمی، صنایع غذایی، صنایع شیمیایی معدنی، نانوفناوری، پلیمر، پدیده های انتقال، زیست پزشکی و مهندسی انرژی، رشته مهندسی هسته ای گرایش های راکتور و چرخه سوخت، رشته مهندسی سیستم های انرژی گرایش های تکنولوژی انرژی، انرژی و محیط زیست و سیستم های انرژی و رشته مهندسی انرژی های تجدید پذیر

 

ضرایب دروس امتحانی در هر زیرگروه متفاوته و داوطلبا باید بر اساس ضریب هر درس به مطالعه منابع آن بپردازن. در زمان اعلام نتایج کارشناسی ارشد نیز باید به رتبه اکتسابی در هر زیرگروه توجه کرد و مطابق آن چینش انتخاب های خود را انجام داد. دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1401 رشته محل های هر کد ضریب رو به تفکیک در اختیار داوطلبا قرار میده تا موقع اولویت بندی انتخابای خود دچار مشکل نشن.

 

بررسی درصد دروس و رتبه های اکتسابی در زیر گروه های مختلف به داوطلبان کمک می کنه، تا بتونن رتبه خودشون رو به طور تقریبی تخمین بزنند. نرم افزار تخمین رتبه کارشناسی ارشد نیز که برای برخی رشته های پر طرفدار طراحی شده، این قابلیت رو در اختیار داوطلبان قرار میده تا بعد از بررسی دفترچه سوالات و پاسخنامه کنکور کارشناسی ارشد و وارد کردن دروس، درصد قبولی خود را ارزیابی کنن.

بیشتر بخوانید: تخمین رتبه کارشناسی ارشد

 

مشاوره قبولی در کارشناسی ارشد مهندسی شیمی ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱

همان طور که در جدول بالا مشاهده می کنین، رتبه و کارنامه های قبولی کنکور کارشناسی ارشد مهندسی شیمی 1400 - 1401 گفته شده است. این اطلاعات برگرفته شده از کارنامه های واقعی داوطلبان کارشناسی ارشد مهندسی شیمی هستند.

 

با توجه به زیر گروه های قبولی و معدل موثر درج شده در کارنامه های قبولی که داده شده است اگر سوالی برایتان مطرح گردیده می توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو از طریق سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی ارتباط براقرار کنید و کلیه سوالات خود را بپرسید یا همچنین کل مراحل انتخاب رشته کارشناسی ارشد خود را به کارشناسان تحصیلیکو بسپارید تا شما را در این مرحله مهم همراهی نمایند.

در ادامه بخوانید: نرم افزار انتخاب رشته مجازی کارشناسی ارشد

 

 

 

 


سوالات متداول


1- ✔️ داوطلبای مجاز به انتخاب رشته ارشد مهندسی شیمی می تونن همه گرایش های این رشته رو انتخاب کنن؟

✔️ همونطور که در این مقاله گفتیم، این داوطلبا به شرط مجاز بودن در تمامی زیرگروه ها می تونن انتخاب های خود را از گرایش های مختلف انجام دهند.

2- ✔️ بررسی رتبه و کارنامه قبولی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی تنها راه تخمین محل قبولیه؟

✔️ خیر، نرم افزار انتخاب رشته کارشناسی ارشد تحصیلیکو هم برای تخمین رشته محل قبولی داوطلب مناسبه که لینک آن در متن مقاله قرار داده شده است. 

3- ✔️ مقایسه کارنامه قبولی آزمون کارشناسی ارشد مهندسی شیمی با رتبه داوطلبای سال گذشته چه تاثیری در قبولی آن ها خواهد داشت؟

✔️ داوطلبای کنکور کارشناسی ارشد مهندسی شیمی می تونن رتبه خود را با رتبه قبولی های سال گذشته مقایسه کرده و شانس قبولی خودشون رو تخمین بزنن.

منبع : رتبه و کارنامه قبولی ارشد مهندسی شیمی



:: بازدید از این مطلب : 99
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 23 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

اطلاع از حدنصاب دعوت به مصاحبه و تراز قبولی آزمون دکتری برنامه ریزی درسی سال گذشته می تونه داوطلبا رو برای دستیابی به نتیجه دلخواه کمک کنه. از این رو کارشناسای تحصیلیکو با جمع آوری آخرین رتبه و تراز دعوت به مصاحبه کنکور دکترای سال های گذشته این امکان را در اختیار داوطلبا قرار می ده تا بتونن فرم انتخاب رشته خودشون را منطقی تر تکمیل کنن.

 

 

داوطلبایی که قصد شرکت در انتخاب رشته دکتری در رشته برنامه ریزی درسی رو دارن، می تونن بعد از مطالعه دقیق دفترچه انتخاب رشته دکتری، در زمان انتخاب رشته دکتری، نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته در سایت sanjesh.org اقدام کنن. همزمان با اعلام نتایج، کارنامه ای تحت عنوان کارنامه آزمون دکتری برای داوطلبا توسط سازمان سنجش منتشر میشه که در آن تراز داوطلب محاسبه شده است.

البته داوطلبا می تونن قبل از اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری با توجه به دفترچه سوالات و پاسخنامه آزمون دکتری، درصد احتمالی خود را در دروس اختصاصی و زبان و استعداد تحصیلی محاسبه کنن و بعد با استفاده از نرم افزار تخمین رتبه دکتری با وارد کردن درصد دروس، تراز احتمالی خود را مشاهده کنن و سپس با مقایسه تراز خود با تراز های ارائه شده در جدول زیر از محدوده شانس قبولی و نحوه چینش رشته محل ها در فرم انتخاب رشته، مطلع شوند. در این مقاله قصد داریم نحوه محاسبه و جدول حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری برنامه ریزی درسی را ارائه بدیم.

 

نحوه محاسبه حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری برنامه ریزی درسی

کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو پس از بررسی کارنامه های دکتری برنامه ریزی درسی، اطلاعات مفیدی را جمع آوری کرده و با استفاده از روش های آماری حدنصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری برنامه ریزی درسیرا به سه بخش خوشبینانه، منطقی و بدبینانه طبقه بندی کردن. در نتیجه هرچقدر تراز کسب شده داوطلبا به محدوده تراز بدبینانه نزدیک تر یا بیشتر باشه، داوطلبا شانس بیشتری در آن رشته محل دارن و همچنین هر چقدر تراز داوطلب فاصله بیشتری از محدوده خوشبینانه داشته باشه، شانس کمتری برای قبولی در آن دانشگاه دارن.

 

در جدول های زیر دانشگاه های با تراز قبولی بالا در ابتدای لیست و دانشگاه های با تراز پایین تر در انتهای لیست معرفی شده. این محدوده ها با توجه به قبولی های دکتری برنامه ریزی درسی محاسبه شدن و معتبر ترین و نزدیک ترین راهنما برای داوطلبان دکتری برنامه ریزی درسیهستن، ولی ممکنه آمار قبولی های امسال کمی با سال گذشته متفاوت باشه. در ادامه کلیه دانشگاه هایی که آمار آن ها در دسترسمان بود معرفی شدن که ممکنه بعضی از آن ها در دفترچه انتخاب رشته دکتری، دارای ظرفیت پذیرش دانشجو نباشن.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص صفر تا صد انتخاب رشته دکتری پیشنهاد می کنیم مقاله ای که لینک آن را در قسمت زیر قرار دادیم مطالعه کنین.

بیشتر بخوانید: انتخاب رشته دکتری

 

 

 

 

 

حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری برنامه ریزی درسی

هر داوطلب می تونه با دریافت کارنامه اولیه خودش در زمان اعلام نتایج اولیه دکتری از ترازی که در آزمون کتبی کسب کرده با خبر شده و مطابق با تراز قبولی رشته برنامه ریزی درسیدر دانشگاه های سراسری، انتخاب رشته خود را انجام بده. حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری برنامه ریزی درسی به شرح زیر است:

 

نام دانشگاه یا موسسه حدنصاب برنامه ریزی درسی / دانشگاه
برنامه ریزی درسی / دانشگاه شهید بهشتی - تهران 4425
برنامه ریزی درسی / دانشگاه خوارزمی - تهران 4285
برنامه ریزی درسی / دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی - تهران 3521
برنامه ریزی درسی / دانشگاه اصفهان 3380
برنامه ریزی درسی / دانشگاه تهران 3215
برنامه ریزی درسی / دانشگاه الزهرا(س)-تهران (ویژه خواهران) 2975
برنامه ریزی درسی / دانشگاه تبریز 2967
برنامه ریزی درسی / دانشگاه بیرجند 2833
برنامه ریزی درسی / دانشگاه هرمزگان - بندرعباس 2812
برنامه ریزی درسی / دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی - تهران 2769
برنامه ریزی درسی / دانشگاه شهید بهشتی - تهران 2421

 

 

جدول بالا محدوده دعوت به مصاحبه دکتری سال گذشته را نشان می دهد که به محض بروزرسانی تغییرات در این بخش اعمال خواهد شد.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی بدبینانه گفتیم بالاتر باشه، به این معناست که شانس قبولی زیادی در آن رشته محل دارید.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی خوشبینانه گفتیم پایین تر باشه، به این معناست که شانس قبولی پایینی در آن رشته محل دارید.

 

لازم به ذکر است که تراز های ارائه شده در جدول بالا، حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری بوده و اگر داوطلبی حدنصاب قبولی یک دانشگاه را کسب کنه، به منزله قبولی فرد در آن دانشگاه نمی باشد و صرفا وی به آن دانشگاه دعوت به مصاحبه شده است.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مصاحبه دکتری، مطالعه مقاله زیر به شما پیشنهاد می شود.

بیشتر بخوانید: مصاحبه دکتری

 

اگر همچنان درباره حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری برنامه ریزی درسی ابهامی دارین، می تونین سوالات خود را از مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو با استفاده از سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو بپرسید. برای اطلاع از تمامی اخبار های مربوط به روند آزمون دکتری توصیه می شود عضو کانال تلگرام دکتری تخصصی تحصیلیکو شوید.

 

 

در ادامه بخوانید: حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری برنامه ریزی درسی دانشگاه آزاد

 

 

 

 


سوالات متداول


1- ✔️ کسب حدنصاب و رتبه دعوت به مصاحبه آزمون دکتری رشته برنامه ریزی درسی به منزله پذیرفته شدن در آن کدرشته محل است؟

✔️ خیر. کسب رتبه تعیین شده در یک کدرشته محل تنها به منزله این است که آن داوطلب می تونه در مصاحبه آن دانشگاه شرکت کند.

2- ✔️ حداقل حدنصاب دعوت به مصاحبه دکتری رشته برنامه ریزی درسی چقدر است؟

✔️ با توجه به کارنامه های موجود سامانه مشاوره تحصیلی تحصیلیکو، کمترین تراز دعوت به مصاحبه دکتری در رشته برنامه ریزی درسی در متن مقاله به صورت کامل ارائه شده است.

3-  ✔️ حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری در رشته برنامه ریزی درسی از چه طریقی اعلام می شود؟

✔️ حدنصاب دعوت به مصاحبه کدرشته محل های رشته برنامه ریزی درسی از طریق کارنامه انتخاب رشته دکتری اعلام می شود.

منبع : حد نصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری برنامه ریزی درسی



:: بازدید از این مطلب : 99
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 21 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

اطلاع از حدنصاب دعوت به مصاحبه و تراز قبولی آزمون دکتری حقوق جزا و جرم شناسی سال گذشته می تونه داوطلبا رو برای دستیابی به نتیجه دلخواه کمک کنه. از این رو کارشناسای تحصیلیکو با جمع آوری آخرین رتبه و تراز دعوت به مصاحبه کنکور دکترای سال های گذشته این امکان را در اختیار داوطلبا قرار می ده تا بتونن فرم انتخاب رشته خودشون را منطقی تر تکمیل کنن.

 

داوطلبایی که قصد شرکت در انتخاب رشته دکتری در رشته حقوق جزا و جرم شناسی رو دارن، می تونن بعد از مطالعه دقیق دفترچه انتخاب رشته دکتری، در زمان انتخاب رشته دکتری، نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته در سایت sanjesh.org اقدام کنن. همزمان با اعلام نتایج، کارنامه ای تحت عنوان کارنامه آزمون دکتری برای داوطلبا توسط سازمان سنجش منتشر میشه که در آن تراز داوطلب محاسبه شده است.

البته داوطلبا می تونن قبل از اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری با توجه به دفترچه سوالات و پاسخنامه آزمون دکتری، درصد احتمالی خود را در دروس اختصاصی و زبان و استعداد تحصیلی محاسبه کنن و بعد با استفاده از نرم افزار تخمین رتبه دکتری با وارد کردن درصد دروس، تراز احتمالی خود را مشاهده کنن و سپس با مقایسه تراز خود با تراز های ارائه شده در جدول زیر از محدوده شانس قبولی و نحوه چینش رشته محل ها در فرم انتخاب رشته، مطلع شوند. در این مقاله قصد داریم نحوه محاسبه و جدول حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری حقوق جزا و جرم شناسی را ارائه بدیم.

 

نحوه محاسبه حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری حقوق جزا و جرم شناسی

کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو پس از بررسی کارنامه های دکتری حقوق جزا و جرم شناسی، اطلاعات مفیدی را جمع آوری کرده و با استفاده از روش های آماری حدنصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری حقوق جزا و جرم شناسیرا به سه بخش خوشبینانه، منطقی و بدبینانه طبقه بندی کردن. در نتیجه هرچقدر تراز کسب شده داوطلبا به محدوده تراز بدبینانه نزدیک تر یا بیشتر باشه، داوطلبا شانس بیشتری در آن رشته محل دارن و همچنین هر چقدر تراز داوطلب فاصله بیشتری از محدوده خوشبینانه داشته باشه، شانس کمتری برای قبولی در آن دانشگاه دارن.

 

در جدول های زیر دانشگاه های با تراز قبولی بالا در ابتدای لیست و دانشگاه های با تراز پایین تر در انتهای لیست معرفی شده. این محدوده ها با توجه به قبولی های دکتری حقوق جزا و جرم شناسی محاسبه شدن و معتبر ترین و نزدیک ترین راهنما برای داوطلبان دکتری حقوق جزا و جرم شناسیهستن، ولی ممکنه آمار قبولی های امسال کمی با سال گذشته متفاوت باشه. در ادامه کلیه دانشگاه هایی که آمار آن ها در دسترسمان بود معرفی شدن که ممکنه بعضی از آن ها در دفترچه انتخاب رشته دکتری، دارای ظرفیت پذیرش دانشجو نباشن.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص صفر تا صد انتخاب رشته دکتری پیشنهاد می کنیم مقاله ای که لینک آن را در قسمت زیر قرار دادیم مطالعه کنین.

بیشتر بخوانید: انتخاب رشته دکتری

 

 

 

 

 

حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری حقوق جزا و جرم شناسی

هر داوطلب می تونه با دریافت کارنامه اولیه خودش در زمان اعلام نتایج اولیه دکتری از ترازی که در آزمون کتبی کسب کرده با خبر شده و مطابق با تراز قبولی رشته حقوق جزا و جرم شناسیدر دانشگاه های سراسری، انتخاب رشته خود را انجام بده. حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری حقوق جزا و جرم شناسی به شرح زیر است:

 

نام دانشگاه یا موسسه حد نصاب حقوق جزا و جرم شناسی / دانشگاه
حقوق جزا و جرم شناسی / دانشگاه شهید بهشتی - تهران 6000
حقوق جزا و جرم شناسی / دانشگاه تربیت مدرس 5871
حقوق جزا و جرم شناسی / دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری دادگستری 5686
حقوق جزا و جرم شناسی / دانشگاه خوارزمی - تهران 5411
حقوق جزا و جرم شناسی / دانشگاه کاشان 5343
حقوق جزا و جرم شناسی / دانشگاه قم 5306
حقوق جزا و جرم شناسی / دانشگاه شهید بهشتی - تهران 5300
حقوق جزا و جرم شناسی / دانشگاه تهران 5285
حقوق جزا و جرم شناسی / دانشگاه تهران (محل تحصیل پردیس فارابی قم ) 5274
حقوق جزا و جرم شناسی / دانشگاه علامه طباطبایی - تهران 5274
حقوق جزا و جرم شناسی / دانشگاه مازندران - بابلسر 5191
حقوق جزا و جرم شناسی / دانشگاه تربیت مدرس 5063
حقوق جزا و جرم شناسی / دانشگاه شیراز 5050
حقوق جزا و جرم شناسی / دانشگاه تهران (محل تحصیل پردیس فارابی قم ) 4888
حقوق جزا و جرم شناسی / دانشگاه ارومیه 4789
حقوق جزا و جرم شناسی / دانشگاه کاشان 4781
حقوق جزا و جرم شناسی / دانشگاه آیت اله حایری - میبد 4743
حقوق جزا و جرم شناسی / دانشگاه مازندران - بابلسر 4730
حقوق جزا و جرم شناسی / دانشگاه فردوسی مشهد 4603
حقوق جزا و جرم شناسی / دانشگاه ارومیه 4556
حقوق جزا و جرم شناسی / دانشگاه قم 4527
حقوق جزا و جرم شناسی / دانشگاه آیت اله حایری - میبد 4350
حقوق جزا و جرم شناسی / دانشگاه خوارزمی - تهران 4200
حقوق جزا و جرم شناسی / دانشگاه غیرانتفاعی عدالت 4184
حقوق جزا و جرم شناسی / دانشگاه علامه طباطبایی - تهران 4155
حقوق جزا و جرم شناسی / دانشگاه مازندران - بابلسر 4048
حقوق جزا و جرم شناسی / دانشگاه شیراز 4016
حقوق جزا و جرم شناسی / دانشگاه تهران (محل تحصیل پردیس خودگردان کیش ) 3446

 

 

جدول بالا محدوده دعوت به مصاحبه دکتری سال گذشته را نشان می دهد که به محض بروزرسانی تغییرات در این بخش اعمال خواهد شد.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی بدبینانه گفتیم بالاتر باشه، به این معناست که شانس قبولی زیادی در آن رشته محل دارید.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی خوشبینانه گفتیم پایین تر باشه، به این معناست که شانس قبولی پایینی در آن رشته محل دارید.

 

لازم به ذکر است که تراز های ارائه شده در جدول بالا، حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری بوده و اگر داوطلبی حدنصاب قبولی یک دانشگاه را کسب کنه، به منزله قبولی فرد در آن دانشگاه نمی باشد و صرفا وی به آن دانشگاه دعوت به مصاحبه شده است.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مصاحبه دکتری، مطالعه مقاله زیر به شما پیشنهاد می شود.

بیشتر بخوانید: مصاحبه دکتری

 

اگر همچنان درباره حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری حقوق جزا و جرم شناسی ابهامی دارین، می تونین سوالات خود را از مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو با استفاده از سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو بپرسید. برای اطلاع از تمامی اخبار های مربوط به روند آزمون دکتری توصیه می شود عضو کانال تلگرام دکتری تخصصی تحصیلیکو شوید.

 

 

در ادامه بخوانید: حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری حقوق جزا و جرم شناسی دانشگاه آزاد

 

 

 

 


سوالات متداول


1- ✔️ کسب حدنصاب و رتبه دعوت به مصاحبه آزمون دکتری رشته حقوق جزا و جرم شناسی به منزله پذیرفته شدن در آن کدرشته محل است؟

✔️ خیر. کسب رتبه تعیین شده در یک کدرشته محل تنها به منزله این است که آن داوطلب می تونه در مصاحبه آن دانشگاه شرکت کند.

2- ✔️ حداقل حدنصاب دعوت به مصاحبه دکتری رشته حقوق جزا و جرم شناسی چقدر است؟

✔️ با توجه به کارنامه های موجود سامانه مشاوره تحصیلی تحصیلیکو، کمترین تراز دعوت به مصاحبه دکتری در رشته حقوق جزا و جرم شناسی در متن مقاله به صورت کامل ارائه شده است.

3-  ✔️ حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری در رشته حقوق جزا و جرم شناسی از چه طریقی اعلام می شود؟

✔️ حدنصاب دعوت به مصاحبه کدرشته محل های رشته حقوق جزا و جرم شناسی از طریق کارنامه انتخاب رشته دکتری اعلام می شود.

منبع : حد نصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری حقوق جزا و جرم شناسی



:: بازدید از این مطلب : 100
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 21 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

اطلاع از حدنصاب دعوت به مصاحبه و تراز قبولی آزمون دکتری علوم اجتماعی سال گذشته می تونه داوطلبا رو برای دستیابی به نتیجه دلخواه کمک کنه. از این رو کارشناسای تحصیلیکو با جمع آوری آخرین رتبه و تراز دعوت به مصاحبه کنکور دکترای سال های گذشته این امکان را در اختیار داوطلبا قرار می ده تا بتونن فرم انتخاب رشته خودشون را منطقی تر تکمیل کنن.

 

داوطلبایی که قصد شرکت در انتخاب رشته دکتری در رشته علوم اجتماعی رو دارن، می تونن بعد از مطالعه دقیق دفترچه انتخاب رشته دکتری، در زمان انتخاب رشته دکتری، نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته در سایت sanjesh.org اقدام کنن. همزمان با اعلام نتایج، کارنامه ای تحت عنوان کارنامه آزمون دکتری برای داوطلبا توسط سازمان سنجش منتشر میشه که در آن تراز داوطلب محاسبه شده است.

البته داوطلبا می تونن قبل از اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری با توجه به دفترچه سوالات و پاسخنامه آزمون دکتری، درصد احتمالی خود را در دروس اختصاصی و زبان و استعداد تحصیلی محاسبه کنن و بعد با استفاده از نرم افزار تخمین رتبه دکتری با وارد کردن درصد دروس، تراز احتمالی خود را مشاهده کنن و سپس با مقایسه تراز خود با تراز های ارائه شده در جدول زیر از محدوده شانس قبولی و نحوه چینش رشته محل ها در فرم انتخاب رشته، مطلع شوند. در این مقاله قصد داریم نحوه محاسبه و جدول حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری علوم اجتماعی را ارائه بدیم.

 

نحوه محاسبه حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری علوم اجتماعی

کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو پس از بررسی کارنامه های دکتری علوم اجتماعی، اطلاعات مفیدی را جمع آوری کرده و با استفاده از روش های آماری حدنصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری علوم اجتماعیرا به سه بخش خوشبینانه، منطقی و بدبینانه طبقه بندی کردن. در نتیجه هرچقدر تراز کسب شده داوطلبا به محدوده تراز بدبینانه نزدیک تر یا بیشتر باشه، داوطلبا شانس بیشتری در آن رشته محل دارن و همچنین هر چقدر تراز داوطلب فاصله بیشتری از محدوده خوشبینانه داشته باشه، شانس کمتری برای قبولی در آن دانشگاه دارن.

 

در جدول های زیر دانشگاه های با تراز قبولی بالا در ابتدای لیست و دانشگاه های با تراز پایین تر در انتهای لیست معرفی شده. این محدوده ها با توجه به قبولی های دکتری علوم اجتماعی محاسبه شدن و معتبر ترین و نزدیک ترین راهنما برای داوطلبان دکتری علوم اجتماعیهستن، ولی ممکنه آمار قبولی های امسال کمی با سال گذشته متفاوت باشه. در ادامه کلیه دانشگاه هایی که آمار آن ها در دسترسمان بود معرفی شدن که ممکنه بعضی از آن ها در دفترچه انتخاب رشته دکتری، دارای ظرفیت پذیرش دانشجو نباشن.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص صفر تا صد انتخاب رشته دکتری پیشنهاد می کنیم مقاله ای که لینک آن را در قسمت زیر قرار دادیم مطالعه کنین.

بیشتر بخوانید: انتخاب رشته دکتری

 

 

 

 

 

حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری علوم اجتماعی

هر داوطلب می تونه با دریافت کارنامه اولیه خودش در زمان اعلام نتایج اولیه دکتری از ترازی که در آزمون کتبی کسب کرده با خبر شده و مطابق با تراز قبولی رشته علوم اجتماعی در دانشگاه های سراسری، انتخاب رشته خود را انجام بده. حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری علوم اجتماعی به شرح زیر است:

 

نام رشته نام گرایش نام دانشگاه یا موسسه دوره نمره حدنصاب دانشگاه
جامعه شناسی جامعه شناسی مسائل اجتماعی ایران دانشگاه شهید بهشتی - تهران روزانه 5674
جامعه شناسی جامعه شناسی فرهنگی دانشگاه تهران روزانه 5066
جامعه شناسی جامعه شناسی سیاسی دانشگاه تربیت مدرس روزانه 5016
جامعه شناسی جامعه شناسی مسائل اجتماعی ایران دانشگاه تهران روزانه 4943
جامعه شناسی جامعه شناسی فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی - تهران روزانه 4877
جامعه شناسی جامعه شناسی اقتصادی و توسعه دانشگاه تهران روزانه 4872
جامعه شناسی جامعه شناسی سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی - تهران روزانه 4827
جامعه شناسی جامعه شناسی مسائل اجتماعی ایران دانشگاه خوارزمی - تهران روزانه 4780
جامعه شناسی توسعه اجتماعی - روستایی دانشگاه تهران روزانه 4736
مردم شناسی   دانشگاه تهران روزانه 4527
رفاه اجتماعی   دانشگاه علامه طباطبایی - تهران روزانه 4398
جامعه شناسی جامعه شناسی فرهنگی دانشگاه تهران نوبت دوم 4286
جامعه شناسی جامعه شناسی مسائل اجتماعی ایران دانشگاه تهران نوبت دوم 4262
جامعه شناسی جامعه شناسی مسائل اجتماعی ایران دانشگاه الزهرا(س)-تهران (ویژه خواهران) روزانه 4250
جامعه شناسی جامعه شناسی اقتصادی و توسعه دانشگاه تبریز روزانه 4238
جامعه شناسی جامعه شناسی اقتصادی و توسعه دانشگاه تهران نوبت دوم 4238
جامعه شناسی توسعه اجتماعی - روستایی دانشگاه تهران نوبت دوم 3916
مردم شناسی   دانشگاه تهران نوبت دوم 3809
جامعه شناسی جامعه شناسی مسائل اجتماعی ایران دانشگاه اصفهان نوبت دوم 3684
جامعه شناسی جامعه شناسی مسائل اجتماعی ایران دانشگاه کاشان نوبت دوم 3564
دانش اجتماعی مسلمین   دانشگاه تهران نوبت دوم 3545
جامعه شناسی جامعه شناسی اقتصادی و توسعه دانشگاه تبریز نوبت دوم 3458
جامعه شناسی جامعه شناسی مسائل اجتماعی ایران دانشگاه شهید باهنر - کرمان نوبت دوم 3395
جامعه شناسی جامعه شناسی اقتصادی و توسعه دانشگاه مازندران - بابلسر نوبت دوم 3392
جامعه شناسی جامعه شناسی مسائل اجتماعی ایران دانشگاه مازندران - بابلسر نوبت دوم 3298
جامعه شناسی جامعه شناسی اقتصادی و توسعه دانشگاه فردوسی مشهد نوبت دوم 3294
جامعه شناسی جامعه شناسی مسائل اجتماعی ایران دانشگاه پیام نور استان تهران - مرکز تحصیلات تکمیلی تهران پیام نور 3091
جامعه شناسی جامعه شناسی اقتصادی و توسعه دانشگاه غیرانتفاعی باقرالعلوم(ع) - قم غیرانتفاعی 2767
جامعه شناسی جامعه شناسی مسائل اجتماعی ایران دانشگاه غیرانتفاعی باقرالعلوم(ع) - قم غیرانتفاعی 2397

 

 

جدول بالا محدوده دعوت به مصاحبه دکتری سال گذشته را نشان می دهد که به محض بروزرسانی تغییرات در این بخش اعمال خواهد شد.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی بدبینانه گفتیم بالاتر باشه، به این معناست که شانس قبولی زیادی در آن رشته محل دارید.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی خوشبینانه گفتیم پایین تر باشه، به این معناست که شانس قبولی پایینی در آن رشته محل دارید.

 

لازم به ذکر است که تراز های ارائه شده در جدول بالا، حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری بوده و اگر داوطلبی حدنصاب قبولی یک دانشگاه را کسب کنه، به منزله قبولی فرد در آن دانشگاه نمی باشد و صرفا وی به آن دانشگاه دعوت به مصاحبه شده است.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مصاحبه دکتری، مطالعه مقاله زیر به شما پیشنهاد می شود.

بیشتر بخوانید: مصاحبه دکتری

 

اگر همچنان درباره حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری علوم اجتماعی ابهامی دارین، می تونین سوالات خود را از مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو با استفاده از سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو بپرسید. برای اطلاع از تمامی اخبار های مربوط به روند آزمون دکتری توصیه می شود عضو کانال تلگرام دکتری تخصصی تحصیلیکو شوید.

 

 

در ادامه بخوانید: حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری علوم اجتماعی دانشگاه آزاد

 

 

 

 


سوالات متداول


1- ✔️ کسب حدنصاب و رتبه دعوت به مصاحبه آزمون دکتری رشته علوم اجتماعی به منزله پذیرفته شدن در آن کدرشته محل است؟

✔️ خیر. کسب رتبه تعیین شده در یک کدرشته محل تنها به منزله این است که آن داوطلب می تونه در مصاحبه آن دانشگاه شرکت کند.

2- ✔️ حداقل حدنصاب دعوت به مصاحبه دکتری رشته علوم اجتماعی چقدر است؟

✔️ با توجه به کارنامه های موجود سامانه مشاوره تحصیلی تحصیلیکو، کمترین تراز دعوت به مصاحبه دکتری در رشته علوم اجتماعی در متن مقاله به صورت کامل ارائه شده است.

3-  ✔️ حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری در رشته علوم اجتماعی از چه طریقی اعلام می شود؟

✔️ حدنصاب دعوت به مصاحبه کدرشته محل های رشته علوم اجتماعی از طریق کارنامه انتخاب رشته دکتری اعلام می شود.

منبع : حد نصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری علوم اجتماعی



:: بازدید از این مطلب : 99
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 21 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

اطلاع از حدنصاب دعوت به مصاحبه و تراز قبولی آزمون دکتری محیط زیست سال گذشته می تونه داوطلبا رو برای دستیابی به نتیجه دلخواه کمک کنه. از این رو کارشناسای تحصیلیکو با جمع آوری آخرین رتبه و تراز دعوت به مصاحبه کنکور دکترای سال های گذشته این امکان را در اختیار داوطلبا قرار می ده تا بتونن فرم انتخاب رشته خودشون را منطقی تر تکمیل کنن.

 

 

داوطلبایی که قصد شرکت در انتخاب رشته دکتری در رشته محیط زیست رو دارن، می تونن بعد از مطالعه دقیق دفترچه انتخاب رشته دکتری، در زمان انتخاب رشته دکتری، نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته در سایت sanjesh.org اقدام کنن. همزمان با اعلام نتایج، کارنامه ای تحت عنوان کارنامه آزمون دکتری برای داوطلبا توسط سازمان سنجش منتشر میشه که در آن تراز داوطلب محاسبه شده است.

البته داوطلبا می تونن قبل از اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری با توجه به دفترچه سوالات و پاسخنامه آزمون دکتری، درصد احتمالی خود را در دروس اختصاصی و زبان و استعداد تحصیلی محاسبه کنن و بعد با استفاده از نرم افزار تخمین رتبه دکتری با وارد کردن درصد دروس، تراز احتمالی خود را مشاهده کنن و سپس با مقایسه تراز خود با تراز های ارائه شده در جدول زیر از محدوده شانس قبولی و نحوه چینش رشته محل ها در فرم انتخاب رشته، مطلع شوند. در این مقاله قصد داریم نحوه محاسبه و جدول حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری محیط زیست را ارائه بدیم.

 

نحوه محاسبه حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری محیط زیست

کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو پس از بررسی کارنامه های دکتری محیط زیست، اطلاعات مفیدی را جمع آوری کرده و با استفاده از روش های آماری حدنصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری محیط زیست را به سه بخش خوشبینانه، منطقی و بدبینانه طبقه بندی کردن. در نتیجه هرچقدر تراز کسب شده داوطلبا به محدوده تراز بدبینانه نزدیک تر یا بیشتر باشه، داوطلبا شانس بیشتری در آن رشته محل دارن و همچنین هر چقدر تراز داوطلب فاصله بیشتری از محدوده خوشبینانه داشته باشه، شانس کمتری برای قبولی در آن دانشگاه دارن.

 

در جدول های زیر دانشگاه های با تراز قبولی بالا در ابتدای لیست و دانشگاه های با تراز پایین تر در انتهای لیست معرفی شده. این محدوده ها با توجه به قبولی های دکتری محیط زیست محاسبه شدن و معتبر ترین و نزدیک ترین راهنما برای داوطلبان دکتری محیط زیست هستن، ولی ممکنه آمار قبولی های امسال کمی با سال گذشته متفاوت باشه. در ادامه کلیه دانشگاه هایی که آمار آن ها در دسترسمان بود معرفی شدن که ممکنه بعضی از آن ها در دفترچه انتخاب رشته دکتری، دارای ظرفیت پذیرش دانشجو نباشن.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص صفر تا صد انتخاب رشته دکتری پیشنهاد می کنیم مقاله ای که لینک آن را در قسمت زیر قرار دادیم مطالعه کنین.

بیشتر بخوانید: انتخاب رشته دکتری

 

 

 

 

 

حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری محیط زیست

هر داوطلب می تونه با دریافت کارنامه اولیه خودش در زمان اعلام نتایج اولیه دکتری از ترازی که در آزمون کتبی کسب کرده با خبر شده و مطابق با تراز قبولی رشته محیط زیست در دانشگاه های سراسری، انتخاب رشته خود را انجام بده. حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری محیط زیست به شرح زیر است:

 

نام دانشگاه یا موسسه حد نصاب محیط زیست / دانشگاه
محیط زیست / دانشگاه شهید بهشتی 4800
محیط زیست / دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان 3603
محیط زیست / دانشگاه شهید بهشتی 3200
محیط زیست / دانشگاه شهید بهشتی 3000
محیط زیست / دانشگاه بیرجند 2500

 

 

جدول بالا محدوده دعوت به مصاحبه دکتری سال گذشته را نشان می دهد که به محض بروزرسانی تغییرات در این بخش اعمال خواهد شد.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی بدبینانه گفتیم بالاتر باشه، به این معناست که شانس قبولی زیادی در آن رشته محل دارید.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی خوشبینانه گفتیم پایین تر باشه، به این معناست که شانس قبولی پایینی در آن رشته محل دارید.

 

لازم به ذکر است که تراز های ارائه شده در جدول بالا، حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری بوده و اگر داوطلبی حدنصاب قبولی یک دانشگاه را کسب کنه، به منزله قبولی فرد در آن دانشگاه نمی باشد و صرفا وی به آن دانشگاه دعوت به مصاحبه شده است.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مصاحبه دکتری، مطالعه مقاله زیر به شما پیشنهاد می شود.

بیشتر بخوانید: مصاحبه دکتری

 

اگر همچنان درباره حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری محیط زیست ابهامی دارین، می تونین سوالات خود را از مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو با استفاده از سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو بپرسید. برای اطلاع از تمامی اخبار های مربوط به روند آزمون دکتری توصیه می شود عضو کانال تلگرام دکتری تخصصی تحصیلیکو شوید.

 

 

در ادامه بخوانید: حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری محیط زیست دانشگاه آزاد

 

 

 

 


سوالات متداول


1- ✔️ کسب حدنصاب و رتبه دعوت به مصاحبه آزمون دکتری رشته محیط زیست به منزله پذیرفته شدن در آن کدرشته محل است؟

✔️ خیر. کسب رتبه تعیین شده در یک کدرشته محل تنها به منزله این است که آن داوطلب می تونه در مصاحبه آن دانشگاه شرکت کند.

2- ✔️ حداقل حدنصاب دعوت به مصاحبه دکتری رشته محیط زیست چقدر است؟

✔️ با توجه به کارنامه های موجود سامانه مشاوره تحصیلی تحصیلیکو، کمترین تراز دعوت به مصاحبه دکتری در رشته محیط زیست در متن مقاله به صورت کامل ارائه شده است.

3-  ✔️ حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری در رشته محیط زیست از چه طریقی اعلام می شود؟

✔️ حدنصاب دعوت به مصاحبه کدرشته محل های رشته محیط زیست از طریق کارنامه انتخاب رشته دکتری اعلام می شود.

منبع : حد نصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری محیط زیست



:: بازدید از این مطلب : 107
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 21 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

اطلاع از حدنصاب دعوت به مصاحبه و تراز قبولی آزمون دکتری مهندسی مواد و متالوژی سال گذشته می تونه داوطلبا رو برای دستیابی به نتیجه دلخواه کمک کنه. از این رو کارشناسای تحصیلیکو با جمع آوری آخرین رتبه و تراز دعوت به مصاحبه کنکور دکترای سال های گذشته این امکان را در اختیار داوطلبا قرار می ده تا بتونن فرم انتخاب رشته خودشون را منطقی تر تکمیل کنن.

 

داوطلبایی که قصد شرکت در انتخاب رشته دکتری در رشته مهندسی مواد و متالوژی رو دارن، می تونن بعد از مطالعه دقیق دفترچه انتخاب رشته دکتری، در زمان انتخاب رشته دکتری، نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته در سایت sanjesh.org اقدام کنن. همزمان با اعلام نتایج، کارنامه ای تحت عنوان کارنامه آزمون دکتری برای داوطلبا توسط سازمان سنجش منتشر میشه که در آن تراز داوطلب محاسبه شده است.

البته داوطلبا می تونن قبل از اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری با توجه به دفترچه سوالات و پاسخنامه آزمون دکتری، درصد احتمالی خود را در دروس اختصاصی و زبان و استعداد تحصیلی محاسبه کنن و بعد با استفاده از نرم افزار تخمین رتبه دکتری با وارد کردن درصد دروس، تراز احتمالی خود را مشاهده کنن و سپس با مقایسه تراز خود با تراز های ارائه شده در جدول زیر از محدوده شانس قبولی و نحوه چینش رشته محل ها در فرم انتخاب رشته، مطلع شوند. در این مقاله قصد داریم نحوه محاسبه و جدول حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مهندسی مواد و متالوژی را ارائه بدیم.

 

نحوه محاسبه حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مهندسی مواد و متالوژی

کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو پس از بررسی کارنامه های دکتری مهندسی مواد و متالوژی، اطلاعات مفیدی را جمع آوری کرده و با استفاده از روش های آماری حدنصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مهندسی مواد و متالوژی را به سه بخش خوشبینانه، منطقی و بدبینانه طبقه بندی کردن. در نتیجه هرچقدر تراز کسب شده داوطلبا به محدوده تراز بدبینانه نزدیک تر یا بیشتر باشه، داوطلبا شانس بیشتری در آن رشته محل دارن و همچنین هر چقدر تراز داوطلب فاصله بیشتری از محدوده خوشبینانه داشته باشه، شانس کمتری برای قبولی در آن دانشگاه دارن.

 

در جدول های زیر دانشگاه های با تراز قبولی بالا در ابتدای لیست و دانشگاه های با تراز پایین تر در انتهای لیست معرفی شده. این محدوده ها با توجه به قبولی های دکتری مهندسی مواد و متالوژی محاسبه شدن و معتبر ترین و نزدیک ترین راهنما برای داوطلبان دکتری مهندسی مواد و متالوژی هستن، ولی ممکنه آمار قبولی های امسال کمی با سال گذشته متفاوت باشه. در ادامه کلیه دانشگاه هایی که آمار آن ها در دسترسمان بود معرفی شدن که ممکنه بعضی از آن ها در دفترچه انتخاب رشته دکتری، دارای ظرفیت پذیرش دانشجو نباشن.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص صفر تا صد انتخاب رشته دکتری پیشنهاد می کنیم مقاله ای که لینک آن را در قسمت زیر قرار دادیم مطالعه کنین.

بیشتر بخوانید: انتخاب رشته دکتری

 

 

 

 

 

حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری مهندسی مواد و متالوژی

هر داوطلب می تونه با دریافت کارنامه اولیه خودش در زمان اعلام نتایج اولیه دکتری از ترازی که در آزمون کتبی کسب کرده با خبر شده و مطابق با تراز قبولی رشته مهندسی مواد و متالوژی در دانشگاه های سراسری، انتخاب رشته خود را انجام بده. حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری مهندسی مواد و متالوژی به شرح زیر است:

 

نام دانشگاه یا موسسه حد نصاب مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه صنعتی شریف - تهران 5902
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه علم و صنعت ایران - تهران 5510
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه تربیت مدرس 5427
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه تربیت مدرس 5206
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه صنعتی امیرکبیر - تهران 5146
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه علم و صنعت ایران - تهران 5146
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی - تهران 5001
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه فردوسی مشهد 4209
پژوهشگاه مواد و انرژی - مشکین دشت کرج 4180
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) - قزوین 4146
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه صنعتی مالک اشتر 4146
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه شیراز 4142
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه علم و صنعت ایران - تهران 4109
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه تبریز 3999
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه تربیت مدرس 3775
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه تربیت مدرس 3742
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی - تهران 3742
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه سمنان 3722
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه تهران 3667
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه صنعتی شریف - تهران (محل تحصیل پردیس جزیره کیش) 3667
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه صنعتی سهند - تبریز 3600
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه شهید چمران - اهواز 3505
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه صنعتی امیرکبیر - تهران 3462
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه صنعتی اصفهان 3328
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل 3200
سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران 3050
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه سمنان 2966
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه علم و صنعت ایران - تهران 2966
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه صنعتی مالک اشتر 2762
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه بوعلی سینا - همدان 2737
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه شهید باهنر - کرمان 2715
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) - قزوین 2529
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه حکیم سبزواری - سبزوار 2500
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه صنعتی شیراز 2500
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه صنعتی شیراز 2500
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه تبریز 2449
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه فردوسی مشهد 2361
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه یزد 2028
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه صنعتی امیرکبیر - تهران 1615
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه تهران (محل تحصیل پردیس خودگردان البرز کرج صرفاً ورودی های امسال در تهران) 1577
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه سمنان 1514
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه حکیم سبزواری - سبزوار 1500
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه شیراز 1172
مهندسی مواد و متالوژی / دانشگاه صنعتی اصفهان 848

 

 

جدول بالا محدوده دعوت به مصاحبه دکتری سال گذشته را نشان می دهد که به محض بروزرسانی تغییرات در این بخش اعمال خواهد شد.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی بدبینانه گفتیم بالاتر باشه، به این معناست که شانس قبولی زیادی در آن رشته محل دارید.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی خوشبینانه گفتیم پایین تر باشه، به این معناست که شانس قبولی پایینی در آن رشته محل دارید.

 

لازم به ذکر است که تراز های ارائه شده در جدول بالا، حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری بوده و اگر داوطلبی حدنصاب قبولی یک دانشگاه را کسب کنه، به منزله قبولی فرد در آن دانشگاه نمی باشد و صرفا وی به آن دانشگاه دعوت به مصاحبه شده است.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مصاحبه دکتری، مطالعه مقاله زیر به شما پیشنهاد می شود.

بیشتر بخوانید: مصاحبه دکتری

 

اگر همچنان درباره حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری مهندسی مواد و متالوژی ابهامی دارین، می تونین سوالات خود را از مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو با استفاده از سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو بپرسید. برای اطلاع از تمامی اخبار های مربوط به روند آزمون دکتری توصیه می شود عضو کانال تلگرام دکتری تخصصی تحصیلیکو شوید.

 

 

در ادامه بخوانید: حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری مهندسی مواد و متالوژی دانشگاه آزاد

 

 

 

 


سوالات متداول


1- ✔️ کسب حدنصاب و رتبه دعوت به مصاحبه آزمون دکتری رشته مهندسی مواد و متالوژی به منزله پذیرفته شدن در آن کدرشته محل است؟

✔️ خیر. کسب رتبه تعیین شده در یک کدرشته محل تنها به منزله این است که آن داوطلب می تونه در مصاحبه آن دانشگاه شرکت کند.

2- ✔️ حداقل حدنصاب دعوت به مصاحبه دکتری رشته مهندسی مواد و متالوژی چقدر است؟

✔️ با توجه به کارنامه های موجود سامانه مشاوره تحصیلی تحصیلیکو، کمترین تراز دعوت به مصاحبه دکتری در رشته مهندسی مواد و متالوژی در متن مقاله به صورت کامل ارائه شده است.

3-  ✔️ حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری در رشته مهندسی مواد و متالوژی از چه طریقی اعلام می شود؟

✔️ حدنصاب دعوت به مصاحبه کدرشته محل های رشته مهندسی مواد و متالوژی از طریق کارنامه انتخاب رشته دکتری اعلام می شود.

منبع : حد نصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مهندسی مواد و متالوژی



:: بازدید از این مطلب : 91
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 21 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

اطلاع از حدنصاب دعوت به مصاحبه و تراز قبولی آزمون دکتری مهندسی مکانیک تبدیل انرژی سال گذشته می تونه داوطلبا رو برای دستیابی به نتیجه دلخواه کمک کنه. از این رو کارشناسای تحصیلیکو با جمع آوری آخرین رتبه و تراز دعوت به مصاحبه کنکور دکترای سال های گذشته این امکان را در اختیار داوطلبا قرار می ده تا بتونن فرم انتخاب رشته خودشون را منطقی تر تکمیل کنن.

 

داوطلبایی که قصد شرکت در انتخاب رشته دکتری در رشته مهندسی مکانیک تبدیل انرژی رو دارن، می تونن بعد از مطالعه دقیق دفترچه انتخاب رشته دکتری، در زمان انتخاب رشته دکتری، نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته در سایت sanjesh.org اقدام کنن. همزمان با اعلام نتایج، کارنامه ای تحت عنوان کارنامه آزمون دکتری برای داوطلبا توسط سازمان سنجش منتشر میشه که در آن تراز داوطلب محاسبه شده است.

البته داوطلبا می تونن قبل از اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری با توجه به دفترچه سوالات و پاسخنامه آزمون دکتری، درصد احتمالی خود را در دروس اختصاصی و زبان و استعداد تحصیلی محاسبه کنن و بعد با استفاده از نرم افزار تخمین رتبه دکتری با وارد کردن درصد دروس، تراز احتمالی خود را مشاهده کنن و سپس با مقایسه تراز خود با تراز های ارائه شده در جدول زیر از محدوده شانس قبولی و نحوه چینش رشته محل ها در فرم انتخاب رشته، مطلع شوند. در این مقاله قصد داریم نحوه محاسبه و جدول حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مهندسی مکانیک تبدیل انرژی را ارائه بدیم.

 

نحوه محاسبه حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مهندسی مکانیک تبدیل انرژی

کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو پس از بررسی کارنامه های دکتری مهندسی مکانیک تبدیل انرژی، اطلاعات مفیدی را جمع آوری کرده و با استفاده از روش های آماری حدنصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مهندسی مکانیک تبدیل انرژیرا به سه بخش خوشبینانه، منطقی و بدبینانه طبقه بندی کردن. در نتیجه هرچقدر تراز کسب شده داوطلبا به محدوده تراز بدبینانه نزدیک تر یا بیشتر باشه، داوطلبا شانس بیشتری در آن رشته محل دارن و همچنین هر چقدر تراز داوطلب فاصله بیشتری از محدوده خوشبینانه داشته باشه، شانس کمتری برای قبولی در آن دانشگاه دارن.

 

در جدول های زیر دانشگاه های با تراز قبولی بالا در ابتدای لیست و دانشگاه های با تراز پایین تر در انتهای لیست معرفی شده. این محدوده ها با توجه به قبولی های دکتری مهندسی مکانیک تبدیل انرژی محاسبه شدن و معتبر ترین و نزدیک ترین راهنما برای داوطلبان دکتری مهندسی مکانیک تبدیل انرژیهستن، ولی ممکنه آمار قبولی های امسال کمی با سال گذشته متفاوت باشه. در ادامه کلیه دانشگاه هایی که آمار آن ها در دسترسمان بود معرفی شدن که ممکنه بعضی از آن ها در دفترچه انتخاب رشته دکتری، دارای ظرفیت پذیرش دانشجو نباشن.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص صفر تا صد انتخاب رشته دکتری پیشنهاد می کنیم مقاله ای که لینک آن را در قسمت زیر قرار دادیم مطالعه کنین.

بیشتر بخوانید: انتخاب رشته دکتری

 

 

 

 

 

حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری مهندسی مکانیک تبدیل انرژی

هر داوطلب می تونه با دریافت کارنامه اولیه خودش در زمان اعلام نتایج اولیه دکتری از ترازی که در آزمون کتبی کسب کرده با خبر شده و مطابق با تراز قبولی رشته مهندسی مکانیک تبدیل انرژیدر دانشگاه های سراسری، انتخاب رشته خود را انجام بده. حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری مهندسی مکانیک تبدیل انرژی به شرح زیر است:

 

نام دانشگاه یا موسسه دوره نمره حدنصاب دانشگاه
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه صنعتی شریف - تهران روزانه 4970
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی - تهران روزانه 4444
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه صنعتی امیرکبیر - تهران روزانه 4268
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه تهران روزانه 4192
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه تربیت مدرس روزانه 4108
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه علم و صنعت ایران - تهران روزانه 4048
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه علم و صنعت ایران - تهران نوبت دوم 3688
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه صنعتی شیراز روزانه 3679
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه صنعتی اصفهان روزانه 3584
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه صنعتی شریف - تهران (محل تحصیل پردیس جزیره کیش) پردیس خودگردان 3500
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه فردوسی مشهد روزانه 3402
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه تهران نوبت دوم 3218
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه اصفهان روزانه 3211
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی - تهران نوبت دوم 3194
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه بوعلی سینا - همدان روزانه 3122
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه رازی - کرمانشاه روزانه 3052
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه کاشان روزانه 3052
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه شیراز روزانه 2986
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه تبریز روزانه 2982
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه صنعتی سهند - تبریز روزانه 2934
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل روزانه 2900
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه یزد روزانه 2895
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران روزانه 2815
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه شهید باهنر - کرمان روزانه 2795
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه شهید چمران - اهواز روزانه 2789
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه صنعتی شاهرود روزانه 2608
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه ارومیه روزانه 2603
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه سمنان روزانه 2600
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه گیلان - رشت روزانه 2549
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه صنعتی ارومیه روزانه 2502
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه شهرکرد روزانه 2500
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه گیلان - رشت نوبت دوم 2496
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه بیرجند روزانه 2491
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه هرمزگان - بندرعباس روزانه 2360
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه کاشان نوبت دوم 2298
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه سیستان و بلوچستان - زاهدان روزانه 2293
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه فردوسی مشهد نوبت دوم 2257
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه تبریز نوبت دوم 2214
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه ارومیه نوبت دوم 2157
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه صنعتی شاهرود نوبت دوم 2154
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه بوعلی سینا - همدان نوبت دوم 2140
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه بیرجند نوبت دوم 2064
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه حکیم سبزواری - سبزوار روزانه 2000
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه سمنان نوبت دوم 1976
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه صنعتی امیرکبیر - تهران پردیس خودگردان 1872
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه سمنان روزانه 1809
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه علم و صنعت ایران - تهران پردیس خودگردان 1654
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه شهید بهشتی - تهران پردیس خودگردان 1637
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه صنعتی مالک اشتر (محل تحصیل شاهین شهر اصفهان) نوبت دوم 1622
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه اصفهان پردیس خودگردان 1515
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه صنعتی اصفهان پردیس خودگردان 1321
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه علم و صنعت ایران - تهران پردیس خودگردان 1281
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه کاشان پردیس خودگردان 1200
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه رازی - کرمانشاه پردیس خودگردان 1056
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل پردیس خودگردان 1000
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه گیلان - رشت پردیس خودگردان 964
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه یزد پردیس خودگردان 829
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه سمنان پردیس خودگردان 820
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه حکیم سبزواری - سبزوار پردیس خودگردان 800
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه ارومیه پردیس خودگردان 716
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه سیستان و بلوچستان - زاهدان پردیس خودگردان 467
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه هرمزگان - بندرعباس پردیس خودگردان 374
مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی / دانشگاه صنعتی شاهرود پردیس خودگردان 12

 

 

جدول بالا محدوده دعوت به مصاحبه دکتری سال گذشته را نشان می دهد که به محض بروزرسانی تغییرات در این بخش اعمال خواهد شد.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی بدبینانه گفتیم بالاتر باشه، به این معناست که شانس قبولی زیادی در آن رشته محل دارید.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی خوشبینانه گفتیم پایین تر باشه، به این معناست که شانس قبولی پایینی در آن رشته محل دارید.

 

لازم به ذکر است که تراز های ارائه شده در جدول بالا، حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری بوده و اگر داوطلبی حدنصاب قبولی یک دانشگاه را کسب کنه، به منزله قبولی فرد در آن دانشگاه نمی باشد و صرفا وی به آن دانشگاه دعوت به مصاحبه شده است.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مصاحبه دکتری، مطالعه مقاله زیر به شما پیشنهاد می شود.

بیشتر بخوانید: مصاحبه دکتری

 

اگر همچنان درباره حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری مهندسی مکانیک تبدیل انرژی ابهامی دارین، می تونین سوالات خود را از مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو با استفاده از سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو بپرسید. برای اطلاع از تمامی اخبار های مربوط به روند آزمون دکتری توصیه می شود عضو کانال تلگرام دکتری تخصصی تحصیلیکو شوید.

 

 

در ادامه بخوانید: حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری مهندسی مکانیک تبدیل انرژی دانشگاه آزاد

 

 

 

 


سوالات متداول


1- ✔️ کسب حدنصاب و رتبه دعوت به مصاحبه آزمون دکتری رشته مهندسی مکانیک تبدیل انرژی به منزله پذیرفته شدن در آن کدرشته محل است؟

✔️ خیر. کسب رتبه تعیین شده در یک کدرشته محل تنها به منزله این است که آن داوطلب می تونه در مصاحبه آن دانشگاه شرکت کند.

2- ✔️ حداقل حدنصاب دعوت به مصاحبه دکتری رشته مهندسی مکانیک تبدیل انرژی چقدر است؟

✔️ با توجه به کارنامه های موجود سامانه مشاوره تحصیلی تحصیلیکو، کمترین تراز دعوت به مصاحبه دکتری در رشته مهندسی مکانیک تبدیل انرژی در متن مقاله به صورت کامل ارائه شده است.

3-  ✔️ حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری در رشته مهندسی مکانیک تبدیل انرژی از چه طریقی اعلام می شود؟

✔️ حدنصاب دعوت به مصاحبه کدرشته محل های رشته مهندسی مکانیک تبدیل انرژی از طریق کارنامه انتخاب رشته دکتری اعلام می شود.

منبع : حد نصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مهندسی مکانیک تبدیل انرژی



:: بازدید از این مطلب : 98
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 21 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

اطلاع از حدنصاب دعوت به مصاحبه و تراز قبولی آزمون دکتری تربیت بدنی مدیریت ورزشی سال گذشته می تونه داوطلبا رو برای دستیابی به نتیجه دلخواه کمک کنه. از این رو کارشناسای تحصیلیکو با جمع آوری آخرین رتبه و تراز دعوت به مصاحبه کنکور دکترای سال های گذشته این امکان را در اختیار داوطلبا قرار می ده تا بتونن فرم انتخاب رشته خودشون را منطقی تر تکمیل کنن.

 

 

داوطلبایی که قصد شرکت در انتخاب رشته دکتری در رشته تربیت بدنی مدیریت ورزشی رو دارن، می تونن بعد از مطالعه دقیق دفترچه انتخاب رشته دکتری، در زمان انتخاب رشته دکتری، نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته در سایت sanjesh.org اقدام کنن. همزمان با اعلام نتایج، کارنامه ای تحت عنوان کارنامه آزمون دکتری برای داوطلبا توسط سازمان سنجش منتشر میشه که در آن تراز داوطلب محاسبه شده است.

البته داوطلبا می تونن قبل از اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری با توجه به دفترچه سوالات و پاسخنامه آزمون دکتری، درصد احتمالی خود را در دروس اختصاصی و زبان و استعداد تحصیلی محاسبه کنن و بعد با استفاده از نرم افزار تخمین رتبه دکتری با وارد کردن درصد دروس، تراز احتمالی خود را مشاهده کنن و سپس با مقایسه تراز خود با تراز های ارائه شده در جدول زیر از محدوده شانس قبولی و نحوه چینش رشته محل ها در فرم انتخاب رشته، مطلع شوند. در این مقاله قصد داریم نحوه محاسبه و جدول حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری تربیت بدنی مدیریت ورزشی را ارائه بدیم.

 

نحوه محاسبه حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری تربیت بدنی مدیریت ورزشی

کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو پس از بررسی کارنامه های دکتری تربیت بدنی مدیریت ورزشی، اطلاعات مفیدی را جمع آوری کرده و با استفاده از روش های آماری حدنصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری تربیت بدنی مدیریت ورزشیرا به سه بخش خوشبینانه، منطقی و بدبینانه طبقه بندی کردن. در نتیجه هرچقدر تراز کسب شده داوطلبا به محدوده تراز بدبینانه نزدیک تر یا بیشتر باشه، داوطلبا شانس بیشتری در آن رشته محل دارن و همچنین هر چقدر تراز داوطلب فاصله بیشتری از محدوده خوشبینانه داشته باشه، شانس کمتری برای قبولی در آن دانشگاه دارن.

 

در جدول های زیر دانشگاه های با تراز قبولی بالا در ابتدای لیست و دانشگاه های با تراز پایین تر در انتهای لیست معرفی شده. این محدوده ها با توجه به قبولی های دکتری تربیت بدنی مدیریت ورزشی محاسبه شدن و معتبر ترین و نزدیک ترین راهنما برای داوطلبان دکتری تربیت بدنی مدیریت ورزشیهستن، ولی ممکنه آمار قبولی های امسال کمی با سال گذشته متفاوت باشه. در ادامه کلیه دانشگاه هایی که آمار آن ها در دسترسمان بود معرفی شدن که ممکنه بعضی از آن ها در دفترچه انتخاب رشته دکتری، دارای ظرفیت پذیرش دانشجو نباشن.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص صفر تا صد انتخاب رشته دکتری پیشنهاد می کنیم مقاله ای که لینک آن را در قسمت زیر قرار دادیم مطالعه کنین.

بیشتر بخوانید: انتخاب رشته دکتری

 

 

 

 

 

حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری تربیت بدنی مدیریت ورزشی

هر داوطلب می تونه با دریافت کارنامه اولیه خودش در زمان اعلام نتایج اولیه دکتری از ترازی که در آزمون کتبی کسب کرده با خبر شده و مطابق با تراز قبولی رشته تربیت بدنی مدیریت ورزشیدر دانشگاه های سراسری، انتخاب رشته خود را انجام بده. حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری تربیت بدنی مدیریت ورزشی به شرح زیر است:

 

نام دانشگاه یا موسسه دوره نمره حدنصاب دانشگاه
تربیت بدنی - مدیریت ورزشی / دانشگاه تربیت مدرس نوبت دوم 3223
تربیت بدنی - مدیریت ورزشی / دانشگاه تهران نوبت دوم 3128
تربیت بدنی - مدیریت ورزشی / دانشگاه تهران (محل تحصیل پردیس فارابی قم) نوبت دوم 3082
تربیت بدنی مدیریت ورزشی - مدیریت راهبردی درسازمان ها و رویدادهای ورزشی / دانشگاه پیام نور استان تهران - مرکز تحصیلات تکمیلی تهران پیام نور 2625
تربیت بدنی مدیریت ورزشی - مدیریت بازاریابی و رسانه ها در ورزش / دانشگاه پیام نور استان تهران - مرکز تحصیلات تکمیلی تهران پیام نور 2578
تربیت بدنی - مدیریت ورزشی / دانشگاه تهران (محل تحصیل پردیس خودگردان البرز کرج صرفاً ورود ی های امسال در تهران)  پردیس خودگردان 2337
تربیت بدنی - مدیریت ورزشی / دانشگاه علامه طباطبایی - تهران پردیس خودگردان 2163
تربیت بدنی - مدیریت ورزشی / دانشگاه غیرانتفاعی شمال - آمل غیرانتفاعی 1710

 

 

جدول بالا محدوده دعوت به مصاحبه دکتری سال گذشته را نشان می دهد که به محض بروزرسانی تغییرات در این بخش اعمال خواهد شد.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی بدبینانه گفتیم بالاتر باشه، به این معناست که شانس قبولی زیادی در آن رشته محل دارید.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی خوشبینانه گفتیم پایین تر باشه، به این معناست که شانس قبولی پایینی در آن رشته محل دارید.

 

لازم به ذکر است که تراز های ارائه شده در جدول بالا، حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری بوده و اگر داوطلبی حدنصاب قبولی یک دانشگاه را کسب کنه، به منزله قبولی فرد در آن دانشگاه نمی باشد و صرفا وی به آن دانشگاه دعوت به مصاحبه شده است.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مصاحبه دکتری، مطالعه مقاله زیر به شما پیشنهاد می شود.

بیشتر بخوانید: مصاحبه دکتری

 

اگر همچنان درباره حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری تربیت بدنی مدیریت ورزشی ابهامی دارین، می تونین سوالات خود را از مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو با استفاده از سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو بپرسید. برای اطلاع از تمامی اخبار های مربوط به روند آزمون دکتری توصیه می شود عضو کانال تلگرام دکتری تخصصی تحصیلیکو شوید.

 

 

در ادامه بخوانید: حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری تربیت بدنی مدیریت ورزشی دانشگاه آزاد

 

 

 

 


سوالات متداول


1- ✔️ کسب حدنصاب و رتبه دعوت به مصاحبه آزمون دکتری رشته تربیت بدنی مدیریت ورزشی به منزله پذیرفته شدن در آن کدرشته محل است؟

✔️ خیر. کسب رتبه تعیین شده در یک کدرشته محل تنها به منزله این است که آن داوطلب می تونه در مصاحبه آن دانشگاه شرکت کند.

2- ✔️ حداقل حدنصاب دعوت به مصاحبه دکتری رشته تربیت بدنی مدیریت ورزشی چقدر است؟

✔️ با توجه به کارنامه های موجود سامانه مشاوره تحصیلی تحصیلیکو، کمترین تراز دعوت به مصاحبه دکتری در رشته تربیت بدنی مدیریت ورزشی در متن مقاله به صورت کامل ارائه شده است.

3-  ✔️ حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری در رشته تربیت بدنی مدیریت ورزشی از چه طریقی اعلام می شود؟

✔️ حدنصاب دعوت به مصاحبه کدرشته محل های رشته تربیت بدنی مدیریت ورزشی از طریق کارنامه انتخاب رشته دکتری اعلام می شود.

منبع : حد نصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری تربیت بدنی مدیریت ورزشی



:: بازدید از این مطلب : 96
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 21 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

اطلاع از حدنصاب دعوت به مصاحبه و تراز قبولی آزمون دکتری مهندسی برق مخابرات سال گذشته می تونه داوطلبا رو برای دستیابی به نتیجه دلخواه کمک کنه. از این رو کارشناسای تحصیلیکو با جمع آوری آخرین رتبه و تراز دعوت به مصاحبه کنکور دکترای سال های گذشته این امکان را در اختیار داوطلبا قرار می ده تا بتونن فرم انتخاب رشته خودشون را منطقی تر تکمیل کنن.

 

داوطلبایی که قصد شرکت در انتخاب رشته دکتری در رشته مهندسی برق مخابرات رو دارن، می تونن بعد از مطالعه دقیق دفترچه انتخاب رشته دکتری، در زمان انتخاب رشته دکتری، نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته در سایت sanjesh.org اقدام کنن. همزمان با اعلام نتایج، کارنامه ای تحت عنوان کارنامه آزمون دکتری برای داوطلبا توسط سازمان سنجش منتشر میشه که در آن تراز داوطلب محاسبه شده است.

البته داوطلبا می تونن قبل از اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری با توجه به دفترچه سوالات و پاسخنامه آزمون دکتری، درصد احتمالی خود را در دروس اختصاصی و زبان و استعداد تحصیلی محاسبه کنن و بعد با استفاده از نرم افزار تخمین رتبه دکتری با وارد کردن درصد دروس، تراز احتمالی خود را مشاهده کنن و سپس با مقایسه تراز خود با تراز های ارائه شده در جدول زیر از محدوده شانس قبولی و نحوه چینش رشته محل ها در فرم انتخاب رشته، مطلع شوند. در این مقاله قصد داریم نحوه محاسبه و جدول حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مهندسی برق مخابرات را ارائه بدیم.

 

نحوه محاسبه حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مهندسی برق مخابرات

کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو پس از بررسی کارنامه های دکتری مهندسی برق مخابرات، اطلاعات مفیدی را جمع آوری کرده و با استفاده از روش های آماری حدنصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مهندسی برق مخابراترا به سه بخش خوشبینانه، منطقی و بدبینانه طبقه بندی کردن. در نتیجه هرچقدر تراز کسب شده داوطلبا به محدوده تراز بدبینانه نزدیک تر یا بیشتر باشه، داوطلبا شانس بیشتری در آن رشته محل دارن و همچنین هر چقدر تراز داوطلب فاصله بیشتری از محدوده خوشبینانه داشته باشه، شانس کمتری برای قبولی در آن دانشگاه دارن.

 

در جدول های زیر دانشگاه های با تراز قبولی بالا در ابتدای لیست و دانشگاه های با تراز پایین تر در انتهای لیست معرفی شده. این محدوده ها با توجه به قبولی های دکتری مهندسی برق مخابرات محاسبه شدن و معتبر ترین و نزدیک ترین راهنما برای داوطلبان دکتری مهندسی برق مخابراتهستن، ولی ممکنه آمار قبولی های امسال کمی با سال گذشته متفاوت باشه. در ادامه کلیه دانشگاه هایی که آمار آن ها در دسترسمان بود معرفی شدن که ممکنه بعضی از آن ها در دفترچه انتخاب رشته دکتری، دارای ظرفیت پذیرش دانشجو نباشن.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص صفر تا صد انتخاب رشته دکتری پیشنهاد می کنیم مقاله ای که لینک آن را در قسمت زیر قرار دادیم مطالعه کنین.

بیشتر بخوانید: انتخاب رشته دکتری

 

 

 

 

 

حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری مهندسی برق مخابرات

هر داوطلب می تونه با دریافت کارنامه اولیه خودش در زمان اعلام نتایج اولیه دکتری از ترازی که در آزمون کتبی کسب کرده با خبر شده و مطابق با تراز قبولی رشته مهندسی برق مخابراتدر دانشگاه های سراسری، انتخاب رشته خود را انجام بده. حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری مهندسی برق مخابرات به شرح زیر است:

 

نام دانشگاه یا موسسه نام گرایش حد نصاب دانشگاه
مهندسی برق / دانشگاه تبریز مخابرات سیستم 3404
مهندسی برق / دانشگاه فردوسی مشهد مخابرات میدان و موج 3040
مهندسی برق / دانشگاه شیراز مخابرات سیستم 3040
مهندسی برق / دانشگاه ارومیه مخابرات سیستم 3008
مهندسی برق / دانشگاه تهران مخابرات میدان و موج 3000
مهندسی برق / دانشگاه صنعتی امیرکبیر - تهران مخابرات سیستم 2905
مهندسی برق / دانشگاه بیرجند مخابرات سیستم 2653
مهندسی برق / دانشگاه صنعتی امیرکبیر - تهران مخابرات میدان و موج 2600
مهندسی برق / دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی - تهران مخابرات میدان و موج 2549
مهندسی برق / دانشگاه صنعتی شیراز مخابرات سیستم 2465
مهندسی برق / دانشگاه تهران مخابرات سیستم 2384
مهندسی برق / دانشگاه تبریز مخابرات سیستم 2363
مهندسی برق / دانشگاه علم و صنعت ایران - تهران مخابرات میدان و موج 2352
مهندسی برق / دانشگاه علم و صنعت ایران - تهران مخابرات سیستم 2328
مهندسی برق / دانشگاه شاهد - تهران مخابرات میدان و موج 2323
مهندسی برق / دانشگاه شاهد - تهران مخابرات سیستم 2323
مهندسی برق / دانشگاه شیراز مخابرات میدان و موج 2152
مهندسی برق / دانشگاه صنعتی اصفهان مخابرات سیستم 2094
مهندسی برق / دانشگاه تربیت مدرس مخابرات سیستم 2094
مهندسی برق / دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی - تهران مخابرات سیستم 2034
مهندسی برق / دانشگاه صنعتی امیرکبیر - تهران مخابرات میدان و موج 2031
مهندسی برق / دانشگاه تبریز مخابرات میدان و موج 1975
مهندسی برق / دانشگاه صنعتی امیرکبیر - تهران مخابرات سیستم 1970
مهندسی برق / دانشگاه فردوسی مشهد مخابرات میدان و موج 1925
مهندسی برق / دانشگاه یزد مخابرات میدان و موج 1899
مهندسی برق / دانشگاه ارومیه مخابرات میدان و موج 1899
مهندسی برق / دانشگاه تربیت مدرس مخابرات سیستم 1874
مهندسی برق / دانشگاه شاهد - تهران مخابرات سیستم 1835
مهندسی برق / دانشگاه صنعتی اصفهان مخابرات میدان و موج 1800
مهندسی برق / دانشگاه اصفهان مخابرات سیستم 1784
مهندسی برق / دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی - تهران مخابرات میدان و موج 1718
مهندسی برق / دانشگاه شهید بهشتی - تهران مخابرات سیستم 1500
مهندسی برق / دانشگاه سمنان مخابرات میدان و موج 1500
مهندسی برق / دانشگاه سمنان مخابرات سیستم 1487
مهندسی برق / دانشگاه سمنان مخابرات میدان و موج 1376
مهندسی برق / دانشگاه تبریز مخابرات میدان و موج 1352
مهندسی برق / دانشگاه شاهد - تهران مخابرات میدان و موج 1243
مهندسی برق / دانشگاه فردوسی مشهد مخابرات سیستم 1194
مهندسی برق / دانشگاه یزد مخابرات سیستم 1100
مهندسی برق / دانشگاه سمنان مخابرات سیستم 1041
مهندسی برق / دانشگاه صنعتی مالک اشتر مخابرات میدان و موج 1000
مهندسی برق / دانشگاه تربیت مدرس مخابرات میدان و موج 1000
مهندسی برق / دانشگاه صنعتی شیراز مخابرات سیستم 1000
مهندسی برق / دانشگاه شهید چمران - اهواز مخابرات سیستم 918
مهندسی برق / دانشگاه صنعتی مالک اشتر مخابرات میدان و موج 900
مهندسی برق / دانشگاه صنعتی شیراز مخابرات سیستم 893
مهندسی برق / دانشگاه فردوسی مشهد مخابرات سیستم 800
مهندسی برق / دانشگاه صنعتی شیراز مخابرات سیستم 800
مهندسی برق / دانشگاه اصفهان مخابرات سیستم 107
مهندسی برق / دانشگاه غیرانتفاعی صنعتی سجاد - مشهد مخابرات سیستم 100
مهندسی برق / دانشگاه بیرجند مخابرات سیستم 47
مهندسی برق / دانشگاه شهید باهنر - کرمان مخابرات سیستم 10

 

 

جدول بالا محدوده دعوت به مصاحبه دکتری سال گذشته را نشان می دهد که به محض بروزرسانی تغییرات در این بخش اعمال خواهد شد.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی بدبینانه گفتیم بالاتر باشه، به این معناست که شانس قبولی زیادی در آن رشته محل دارید.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی خوشبینانه گفتیم پایین تر باشه، به این معناست که شانس قبولی پایینی در آن رشته محل دارید.

 

لازم به ذکر است که تراز های ارائه شده در جدول بالا، حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری بوده و اگر داوطلبی حدنصاب قبولی یک دانشگاه را کسب کنه، به منزله قبولی فرد در آن دانشگاه نمی باشد و صرفا وی به آن دانشگاه دعوت به مصاحبه شده است.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مصاحبه دکتری، مطالعه مقاله زیر به شما پیشنهاد می شود.

بیشتر بخوانید: مصاحبه دکتری

 

اگر همچنان درباره حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری مهندسی برق مخابرات ابهامی دارین، می تونین سوالات خود را از مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو با استفاده از سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو بپرسید. برای اطلاع از تمامی اخبار های مربوط به روند آزمون دکتری توصیه می شود عضو کانال تلگرام دکتری تخصصی تحصیلیکو شوید.

 

 

در ادامه بخوانید: حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری مهندسی برق مخابرات دانشگاه آزاد

 

 

 

 


سوالات متداول


1- ✔️ کسب حدنصاب و رتبه دعوت به مصاحبه آزمون دکتری رشته مهندسی برق مخابرات به منزله پذیرفته شدن در آن کدرشته محل است؟

✔️ خیر. کسب رتبه تعیین شده در یک کدرشته محل تنها به منزله این است که آن داوطلب می تونه در مصاحبه آن دانشگاه شرکت کند.

2- ✔️ حداقل حدنصاب دعوت به مصاحبه دکتری رشته مهندسی برق مخابرات چقدر است؟

✔️ با توجه به کارنامه های موجود سامانه مشاوره تحصیلی تحصیلیکو، کمترین تراز دعوت به مصاحبه دکتری در رشته مهندسی برق مخابرات در متن مقاله به صورت کامل ارائه شده است.

3-  ✔️ حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری در رشته مهندسی برق مخابرات از چه طریقی اعلام می شود؟

✔️ حدنصاب دعوت به مصاحبه کدرشته محل های رشته مهندسی برق مخابرات از طریق کارنامه انتخاب رشته دکتری اعلام می شود.

منبع : حد نصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مهندسی برق مخابرات



:: بازدید از این مطلب : 96
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 21 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

اطلاع از حدنصاب دعوت به مصاحبه و تراز قبولی آزمون دکتری مهندسی برق الکترونیک سال گذشته می تونه داوطلبا رو برای دستیابی به نتیجه دلخواه کمک کنه. از این رو کارشناسای تحصیلیکو با جمع آوری آخرین رتبه و تراز دعوت به مصاحبه کنکور دکترای سال های گذشته این امکان را در اختیار داوطلبا قرار می ده تا بتونن فرم انتخاب رشته خودشون را منطقی تر تکمیل کنن.

 

داوطلبایی که قصد شرکت در انتخاب رشته دکتری در رشته مهندسی برق الکترونیک رو دارن، می تونن بعد از مطالعه دقیق دفترچه انتخاب رشته دکتری، در زمان انتخاب رشته دکتری، نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته در سایت sanjesh.org اقدام کنن. همزمان با اعلام نتایج، کارنامه ای تحت عنوان کارنامه آزمون دکتری برای داوطلبا توسط سازمان سنجش منتشر میشه که در آن تراز داوطلب محاسبه شده است.

البته داوطلبا می تونن قبل از اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری با توجه به دفترچه سوالات و پاسخنامه آزمون دکتری، درصد احتمالی خود را در دروس اختصاصی و زبان و استعداد تحصیلی محاسبه کنن و بعد با استفاده از نرم افزار تخمین رتبه دکتری با وارد کردن درصد دروس، تراز احتمالی خود را مشاهده کنن و سپس با مقایسه تراز خود با تراز های ارائه شده در جدول زیر از محدوده شانس قبولی و نحوه چینش رشته محل ها در فرم انتخاب رشته، مطلع شوند. در این مقاله قصد داریم نحوه محاسبه و جدول حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مهندسی برق الکترونیک را ارائه بدیم.

 

نحوه محاسبه حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مهندسی برق الکترونیک

کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو پس از بررسی کارنامه های دکتری مهندسی برق الکترونیک، اطلاعات مفیدی را جمع آوری کرده و با استفاده از روش های آماری حدنصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مهندسی برق الکترونیکرا به سه بخش خوشبینانه، منطقی و بدبینانه طبقه بندی کردن. در نتیجه هرچقدر تراز کسب شده داوطلبا به محدوده تراز بدبینانه نزدیک تر یا بیشتر باشه، داوطلبا شانس بیشتری در آن رشته محل دارن و همچنین هر چقدر تراز داوطلب فاصله بیشتری از محدوده خوشبینانه داشته باشه، شانس کمتری برای قبولی در آن دانشگاه دارن.

 

در جدول های زیر دانشگاه های با تراز قبولی بالا در ابتدای لیست و دانشگاه های با تراز پایین تر در انتهای لیست معرفی شده. این محدوده ها با توجه به قبولی های دکتری مهندسی برق الکترونیک محاسبه شدن و معتبر ترین و نزدیک ترین راهنما برای داوطلبان دکتری مهندسی برق الکترونیکهستن، ولی ممکنه آمار قبولی های امسال کمی با سال گذشته متفاوت باشه. در ادامه کلیه دانشگاه هایی که آمار آن ها در دسترسمان بود معرفی شدن که ممکنه بعضی از آن ها در دفترچه انتخاب رشته دکتری، دارای ظرفیت پذیرش دانشجو نباشن.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص صفر تا صد انتخاب رشته دکتری پیشنهاد می کنیم مقاله ای که لینک آن را در قسمت زیر قرار دادیم مطالعه کنین.

بیشتر بخوانید: انتخاب رشته دکتری

 

 

 

 

 

حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری مهندسی برق الکترونیک

هر داوطلب می تونه با دریافت کارنامه اولیه خودش در زمان اعلام نتایج اولیه دکتری از ترازی که در آزمون کتبی کسب کرده با خبر شده و مطابق با تراز قبولی رشته مهندسی برق الکترونیکدر دانشگاه های سراسری، انتخاب رشته خود را انجام بده. حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری مهندسی برق الکترونیک به شرح زیر است:

 

نام دانشگاه یا موسسه حد نصاب مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه علم و صنعت ایران - تهران 4341
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه صنعتی شریف - تهران 4012
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی - تهران 3918
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه یزد 3677
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه تربیت مدرس 3660
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه صنعتی امیرکبیر - تهران 3526
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه صنعتی اصفهان 3265
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه شهید چمران - اهواز 3200
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه تهران 3193
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه اصفهان 3189
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی - تهران 3189
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه علم و صنعت ایران - تهران 3185
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه شیراز 3147
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه تبریز 3030
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه فردوسی مشهد 3030
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل 3019
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه شاهد - تهران 2952
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه صنعتی امیرکبیر - تهران 2891
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه زنجان 2830
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه صنعتی سهند - تبریز 2783
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه تهران 2783
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه تربیت مدرس 2774
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی - تهران 2748
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه سمنان 2600
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه ارومیه 2541
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه سیستان و بلوچستان - زاهدان 2518
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه شهید بهشتی - تهران 2500
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه صنعتی شاهرود 2500
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه رازی - کرمانشاه 2494
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه لرستان - خرم آباد 2400
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه تبریز 2374
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه شهید باهنر - کرمان 2300
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل 2221
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه سمنان 2200
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه فردوسی مشهد 2136
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی - تهران 2111
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه حکیم سبزواری - سبزوار 2000
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه ارومیه 1856
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه صنعتی شاهرود 1829
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه جامع امام حسین (ع) - تهران 1785
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه شهید بهشتی - تهران 1764
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه علم و صنعت ایران - تهران 1732
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه بیرجند 1500
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه صنعتی شیراز 1500
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه حکیم سبزواری - سبزوار 1500
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه شاهد - تهران 1478
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه غیرانتفاعی صنعتی سجاد - مشهد 1011
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه بیرجند 1000
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه تبریز (محل تحصیل پردیس خودگردان ارس در جلفا) 978
مهندسی برق - الکترونیک / دانشگاه صنعتی شیراز 600

 

 

جدول بالا محدوده دعوت به مصاحبه دکتری سال گذشته را نشان می دهد که به محض بروزرسانی تغییرات در این بخش اعمال خواهد شد.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی بدبینانه گفتیم بالاتر باشه، به این معناست که شانس قبولی زیادی در آن رشته محل دارید.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی خوشبینانه گفتیم پایین تر باشه، به این معناست که شانس قبولی پایینی در آن رشته محل دارید.

 

لازم به ذکر است که تراز های ارائه شده در جدول بالا، حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری بوده و اگر داوطلبی حدنصاب قبولی یک دانشگاه را کسب کنه، به منزله قبولی فرد در آن دانشگاه نمی باشد و صرفا وی به آن دانشگاه دعوت به مصاحبه شده است.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مصاحبه دکتری، مطالعه مقاله زیر به شما پیشنهاد می شود.

بیشتر بخوانید: مصاحبه دکتری

 

اگر همچنان درباره حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری مهندسی برق الکترونیک ابهامی دارین، می تونین سوالات خود را از مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو با استفاده از سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو بپرسید. برای اطلاع از تمامی اخبار های مربوط به روند آزمون دکتری توصیه می شود عضو کانال تلگرام دکتری تخصصی تحصیلیکو شوید.

 

 

در ادامه بخوانید: حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری مهندسی برق الکترونیک دانشگاه آزاد

 

 

 

 


سوالات متداول


1- ✔️ کسب حدنصاب و رتبه دعوت به مصاحبه آزمون دکتری رشته مهندسی برق الکترونیک به منزله پذیرفته شدن در آن کدرشته محل است؟

✔️ خیر. کسب رتبه تعیین شده در یک کدرشته محل تنها به منزله این است که آن داوطلب می تونه در مصاحبه آن دانشگاه شرکت کند.

2- ✔️ حداقل حدنصاب دعوت به مصاحبه دکتری رشته مهندسی برق الکترونیک چقدر است؟

✔️ با توجه به کارنامه های موجود سامانه مشاوره تحصیلی تحصیلیکو، کمترین تراز دعوت به مصاحبه دکتری در رشته مهندسی برق الکترونیک در متن مقاله به صورت کامل ارائه شده است.

3-  ✔️ حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری در رشته مهندسی برق الکترونیک از چه طریقی اعلام می شود؟

✔️ حدنصاب دعوت به مصاحبه کدرشته محل های رشته مهندسی برق الکترونیک از طریق کارنامه انتخاب رشته دکتری اعلام می شود.

منبع : حد نصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مهندسی برق الکترونیک



:: بازدید از این مطلب : 91
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 21 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

اطلاع از حدنصاب دعوت به مصاحبه و تراز قبولی آزمون دکتری روانشناسی تربیتی سال گذشته می تونه داوطلبا رو برای دستیابی به نتیجه دلخواه کمک کنه. از این رو کارشناسای تحصیلیکو با جمع آوری آخرین رتبه و تراز دعوت به مصاحبه کنکور دکترای سال های گذشته این امکان را در اختیار داوطلبا قرار می ده تا بتونن فرم انتخاب رشته خودشون را منطقی تر تکمیل کنن.

 

داوطلبایی که قصد شرکت در انتخاب رشته دکتری در رشته روانشناسی تربیتی رو دارن، می تونن بعد از مطالعه دقیق دفترچه انتخاب رشته دکتری، در زمان انتخاب رشته دکتری، نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته در سایت sanjesh.org اقدام کنن. همزمان با اعلام نتایج، کارنامه ای تحت عنوان کارنامه آزمون دکتری برای داوطلبا توسط سازمان سنجش منتشر میشه که در آن تراز داوطلب محاسبه شده است.

البته داوطلبا می تونن قبل از اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری با توجه به دفترچه سوالات و پاسخنامه آزمون دکتری، درصد احتمالی خود را در دروس اختصاصی و زبان و استعداد تحصیلی محاسبه کنن و بعد با استفاده از نرم افزار تخمین رتبه دکتری با وارد کردن درصد دروس، تراز احتمالی خود را مشاهده کنن و سپس با مقایسه تراز خود با تراز های ارائه شده در جدول زیر از محدوده شانس قبولی و نحوه چینش رشته محل ها در فرم انتخاب رشته، مطلع شوند. در این مقاله قصد داریم نحوه محاسبه و جدول حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری روانشناسی تربیتی را ارائه بدیم.

 

نحوه محاسبه حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری روانشناسی تربیتی

کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو پس از بررسی کارنامه های دکتری روانشناسی تربیتی، اطلاعات مفیدی را جمع آوری کرده و با استفاده از روش های آماری حدنصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری روانشناسی تربیتیرا به سه بخش خوشبینانه، منطقی و بدبینانه طبقه بندی کردن. در نتیجه هرچقدر تراز کسب شده داوطلبا به محدوده تراز بدبینانه نزدیک تر یا بیشتر باشه، داوطلبا شانس بیشتری در آن رشته محل دارن و همچنین هر چقدر تراز داوطلب فاصله بیشتری از محدوده خوشبینانه داشته باشه، شانس کمتری برای قبولی در آن دانشگاه دارن.

 

در جدول های زیر دانشگاه های با تراز قبولی بالا در ابتدای لیست و دانشگاه های با تراز پایین تر در انتهای لیست معرفی شده. این محدوده ها با توجه به قبولی های دکتری روانشناسی تربیتی محاسبه شدن و معتبر ترین و نزدیک ترین راهنما برای داوطلبان دکتری روانشناسی تربیتیهستن، ولی ممکنه آمار قبولی های امسال کمی با سال گذشته متفاوت باشه. در ادامه کلیه دانشگاه هایی که آمار آن ها در دسترسمان بود معرفی شدن که ممکنه بعضی از آن ها در دفترچه انتخاب رشته دکتری، دارای ظرفیت پذیرش دانشجو نباشن.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص صفر تا صد انتخاب رشته دکتری پیشنهاد می کنیم مقاله ای که لینک آن را در قسمت زیر قرار دادیم مطالعه کنین.

بیشتر بخوانید: انتخاب رشته دکتری

 

 

 

 

 

حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری روانشناسی تربیتی

هر داوطلب می تونه با دریافت کارنامه اولیه خودش در زمان اعلام نتایج اولیه دکتری از ترازی که در آزمون کتبی کسب کرده با خبر شده و مطابق با تراز قبولی رشته روانشناسی تربیتیدر دانشگاه های سراسری، انتخاب رشته خود را انجام بده. حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری روانشناسی تربیتی به شرح زیر است:

 

نام دانشگاه یا موسسه دوره نمره حدنصاب دانشگاه
روانشناسی تربیتی / دانشگاه شهید بهشتی - تهران پردیس خودگردان 3301
روانشناسی تربیتی / دانشگاه فردوسی مشهد نوبت دوم 3180
روانشناسی تربیتی / دانشگاه بوعلی سینا - همدان نوبت دوم 3164
روانشناسی تربیتی / دانشگاه الزهرا(س)-تهران (ویژه خواهران) نوبت دوم 3120
روانشناسی تربیتی / دانشگاه سمنان (محل تحصیل دانشکده مهدی شهر ) نوبت دوم 2900
روانشناسی تربیتی / دانشگاه شیراز پردیس خودگردان 2043
روانشناسی تربیتی / دانشگاه تهران (محل تحصیل پردیس خودگردان کیش ) پردیس خودگردان 1419

 

 

جدول بالا محدوده دعوت به مصاحبه دکتری سال گذشته را نشان می دهد که به محض بروزرسانی تغییرات در این بخش اعمال خواهد شد.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی بدبینانه گفتیم بالاتر باشه، به این معناست که شانس قبولی زیادی در آن رشته محل دارید.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی خوشبینانه گفتیم پایین تر باشه، به این معناست که شانس قبولی پایینی در آن رشته محل دارید.

 

لازم به ذکر است که تراز های ارائه شده در جدول بالا، حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری بوده و اگر داوطلبی حدنصاب قبولی یک دانشگاه را کسب کنه، به منزله قبولی فرد در آن دانشگاه نمی باشد و صرفا وی به آن دانشگاه دعوت به مصاحبه شده است.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مصاحبه دکتری، مطالعه مقاله زیر به شما پیشنهاد می شود.

بیشتر بخوانید: مصاحبه دکتری

 

اگر همچنان درباره حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری روانشناسی تربیتی ابهامی دارین، می تونین سوالات خود را از مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو با استفاده از سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو بپرسید. برای اطلاع از تمامی اخبار های مربوط به روند آزمون دکتری توصیه می شود عضو کانال تلگرام دکتری تخصصی تحصیلیکو شوید.

 

 

در ادامه بخوانید: حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری روانشناسی تربیتی دانشگاه آزاد

 

 

 

 


سوالات متداول


1- ✔️ کسب حدنصاب و رتبه دعوت به مصاحبه آزمون دکتری رشته روانشناسی تربیتی به منزله پذیرفته شدن در آن کدرشته محل است؟

✔️ خیر. کسب رتبه تعیین شده در یک کدرشته محل تنها به منزله این است که آن داوطلب می تونه در مصاحبه آن دانشگاه شرکت کند.

2- ✔️ حداقل حدنصاب دعوت به مصاحبه دکتری رشته روانشناسی تربیتی چقدر است؟

✔️ با توجه به کارنامه های موجود سامانه مشاوره تحصیلی تحصیلیکو، کمترین تراز دعوت به مصاحبه دکتری در رشته روانشناسی تربیتی در متن مقاله به صورت کامل ارائه شده است.

3-  ✔️ حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری در رشته روانشناسی تربیتی از چه طریقی اعلام می شود؟

✔️ حدنصاب دعوت به مصاحبه کدرشته محل های رشته روانشناسی تربیتی از طریق کارنامه انتخاب رشته دکتری اعلام می شود.

منبع : حد نصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری روانشناسی تربیتی



:: بازدید از این مطلب : 95
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 21 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

اطلاع از حدنصاب دعوت به مصاحبه و تراز قبولی آزمون دکتری زیست شناسی سلولی و مولکولی سال گذشته می تونه داوطلبا رو برای دستیابی به نتیجه دلخواه کمک کنه. از این رو کارشناسای تحصیلیکو با جمع آوری آخرین رتبه و تراز دعوت به مصاحبه کنکور دکترای سال های گذشته این امکان را در اختیار داوطلبا قرار می ده تا بتونن فرم انتخاب رشته خودشون را منطقی تر تکمیل کنن.

 

داوطلبایی که قصد شرکت در انتخاب رشته دکتری در رشته زیست شناسی سلولی و مولکولی رو دارن، می تونن بعد از مطالعه دقیق دفترچه انتخاب رشته دکتری، در زمان انتخاب رشته دکتری، نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته در سایت sanjesh.org اقدام کنن. همزمان با اعلام نتایج، کارنامه ای تحت عنوان کارنامه آزمون دکتری برای داوطلبا توسط سازمان سنجش منتشر میشه که در آن تراز داوطلب محاسبه شده است.

البته داوطلبا می تونن قبل از اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری با توجه به دفترچه سوالات و پاسخنامه آزمون دکتری، درصد احتمالی خود را در دروس اختصاصی و زبان و استعداد تحصیلی محاسبه کنن و بعد با استفاده از نرم افزار تخمین رتبه دکتری با وارد کردن درصد دروس، تراز احتمالی خود را مشاهده کنن و سپس با مقایسه تراز خود با تراز های ارائه شده در جدول زیر از محدوده شانس قبولی و نحوه چینش رشته محل ها در فرم انتخاب رشته، مطلع شوند. در این مقاله قصد داریم نحوه محاسبه و جدول حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری زیست شناسی سلولی و مولکولی را ارائه بدیم.

 

نحوه محاسبه حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری زیست شناسی سلولی و مولکولی

کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو پس از بررسی کارنامه های دکتری زیست شناسی سلولی و مولکولی، اطلاعات مفیدی را جمع آوری کرده و با استفاده از روش های آماری حدنصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری زیست شناسی سلولی و مولکولیرا به سه بخش خوشبینانه، منطقی و بدبینانه طبقه بندی کردن. در نتیجه هرچقدر تراز کسب شده داوطلبا به محدوده تراز بدبینانه نزدیک تر یا بیشتر باشه، داوطلبا شانس بیشتری در آن رشته محل دارن و همچنین هر چقدر تراز داوطلب فاصله بیشتری از محدوده خوشبینانه داشته باشه، شانس کمتری برای قبولی در آن دانشگاه دارن.

 

در جدول های زیر دانشگاه های با تراز قبولی بالا در ابتدای لیست و دانشگاه های با تراز پایین تر در انتهای لیست معرفی شده. این محدوده ها با توجه به قبولی های دکتری زیست شناسی سلولی و مولکولی محاسبه شدن و معتبر ترین و نزدیک ترین راهنما برای داوطلبان دکتری زیست شناسی سلولی و مولکولیهستن، ولی ممکنه آمار قبولی های امسال کمی با سال گذشته متفاوت باشه. در ادامه کلیه دانشگاه هایی که آمار آن ها در دسترسمان بود معرفی شدن که ممکنه بعضی از آن ها در دفترچه انتخاب رشته دکتری، دارای ظرفیت پذیرش دانشجو نباشن.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص صفر تا صد انتخاب رشته دکتری پیشنهاد می کنیم مقاله ای که لینک آن را در قسمت زیر قرار دادیم مطالعه کنین.

بیشتر بخوانید: انتخاب رشته دکتری

 

 

 

 

 

حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری زیست شناسی سلولی و مولکولی

هر داوطلب می تونه با دریافت کارنامه اولیه خودش در زمان اعلام نتایج اولیه دکتری از ترازی که در آزمون کتبی کسب کرده با خبر شده و مطابق با تراز قبولی رشته زیست شناسی سلولی و مولکولیدر دانشگاه های سراسری، انتخاب رشته خود را انجام بده. حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری زیست شناسی سلولی و مولکولی به شرح زیر است:

 

نام دانشگاه یا موسسه دوره نمره حدنصاب دانشگاه
زیست شناسی سلولی و مولکولی / دانشگاه الزهرا(س)-تهران (ویژه خواهران) بورس اعزام به خارج 6000
زیست شناسی سلولی و مولکولی / دانشگاه اصفهان روزانه 4026
زیست شناسی سلولی و مولکولی / دانشگاه تهران روزانه 3614
زیست شناسی سلولی و مولکولی / دانشگاه رازی - کرمانشاه روزانه 3546
زیست شناسی سلولی و مولکولی / دانشگاه محقق اردبیلی - اردبیل روزانه 3497
زیست شناسی سلولی و مولکولی / دانشگاه شیراز روزانه 3326
زیست شناسی سلولی و مولکولی / دانشگاه فردوسی مشهد روزانه 3326
زیست شناسی سلولی و مولکولی / سازمان پژوه شهای علمی و صنعتی ایران روزانه 3209
زیست شناسی سلولی و مولکولی / دانشگاه فردوسی مشهد نوبت دوم 2650
زیست شناسی سلولی و مولکولی / دانشگاه محقق اردبیلی - اردبیل نوبت دوم 2500
زیست شناسی سلولی و مولکولی / دانشگاه تهران (محل تحصیل پردیس خودگردان کیش) پردیس خودگردان 9

 

 

جدول بالا محدوده دعوت به مصاحبه دکتری سال گذشته را نشان می دهد که به محض بروزرسانی تغییرات در این بخش اعمال خواهد شد.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی بدبینانه گفتیم بالاتر باشه، به این معناست که شانس قبولی زیادی در آن رشته محل دارید.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی خوشبینانه گفتیم پایین تر باشه، به این معناست که شانس قبولی پایینی در آن رشته محل دارید.

 

لازم به ذکر است که تراز های ارائه شده در جدول بالا، حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری بوده و اگر داوطلبی حدنصاب قبولی یک دانشگاه را کسب کنه، به منزله قبولی فرد در آن دانشگاه نمی باشد و صرفا وی به آن دانشگاه دعوت به مصاحبه شده است.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مصاحبه دکتری، مطالعه مقاله زیر به شما پیشنهاد می شود.

بیشتر بخوانید: مصاحبه دکتری

 

اگر همچنان درباره حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری زیست شناسی سلولی و مولکولی ابهامی دارین، می تونین سوالات خود را از مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو با استفاده از سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو بپرسید. برای اطلاع از تمامی اخبار های مربوط به روند آزمون دکتری توصیه می شود عضو کانال تلگرام دکتری تخصصی تحصیلیکو شوید.

 

 

در ادامه بخوانید: حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری زیست شناسی سلولی و مولکولی دانشگاه آزاد

 

 

 

 


سوالات متداول


1- ✔️ کسب حدنصاب و رتبه دعوت به مصاحبه آزمون دکتری رشته زیست شناسی سلولی و مولکولی به منزله پذیرفته شدن در آن کدرشته محل است؟

✔️ خیر. کسب رتبه تعیین شده در یک کدرشته محل تنها به منزله این است که آن داوطلب می تونه در مصاحبه آن دانشگاه شرکت کند.

2- ✔️ حداقل حدنصاب دعوت به مصاحبه دکتری رشته زیست شناسی سلولی و مولکولی چقدر است؟

✔️ با توجه به کارنامه های موجود سامانه مشاوره تحصیلی تحصیلیکو، کمترین تراز دعوت به مصاحبه دکتری در رشته زیست شناسی سلولی و مولکولی در متن مقاله به صورت کامل ارائه شده است.

3-  ✔️ حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری در رشته زیست شناسی سلولی و مولکولی از چه طریقی اعلام می شود؟

✔️ حدنصاب دعوت به مصاحبه کدرشته محل های رشته زیست شناسی سلولی و مولکولی از طریق کارنامه انتخاب رشته دکتری اعلام می شود.

منبع : حد نصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری زیست شناسی سلولی و مولکولی



:: بازدید از این مطلب : 103
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

اطلاع از حدنصاب دعوت به مصاحبه و تراز قبولی آزمون دکتری مهندسی برق و قدرت سال گذشته می تونه داوطلبا رو برای دستیابی به نتیجه دلخواه کمک کنه. از این رو کارشناسای تحصیلیکو با جمع آوری آخرین رتبه و تراز دعوت به مصاحبه کنکور دکترای سال های گذشته این امکان را در اختیار داوطلبا قرار می ده تا بتونن فرم انتخاب رشته خودشون را منطقی تر تکمیل کنن.

 

 

داوطلبایی که قصد شرکت در انتخاب رشته دکتری در رشته مهندسی برق و قدرت رو دارن، می تونن بعد از مطالعه دقیق دفترچه انتخاب رشته دکتری، در زمان انتخاب رشته دکتری، نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته در سایت sanjesh.org اقدام کنن. همزمان با اعلام نتایج، کارنامه ای تحت عنوان کارنامه آزمون دکتری برای داوطلبا توسط سازمان سنجش منتشر میشه که در آن تراز داوطلب محاسبه شده است.

البته داوطلبا می تونن قبل از اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری با توجه به دفترچه سوالات و پاسخنامه آزمون دکتری، درصد احتمالی خود را در دروس اختصاصی و زبان و استعداد تحصیلی محاسبه کنن و بعد با استفاده از نرم افزار تخمین رتبه دکتری با وارد کردن درصد دروس، تراز احتمالی خود را مشاهده کنن و سپس با مقایسه تراز خود با تراز های ارائه شده در جدول زیر از محدوده شانس قبولی و نحوه چینش رشته محل ها در فرم انتخاب رشته، مطلع شوند. در این مقاله قصد داریم نحوه محاسبه و جدول حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مهندسی برق و قدرت را ارائه بدیم.

 

نحوه محاسبه حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مهندسی برق و قدرت

کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو پس از بررسی کارنامه های دکتری مهندسی برق و قدرت، اطلاعات مفیدی را جمع آوری کرده و با استفاده از روش های آماری حدنصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مهندسی برق و قدرترا به سه بخش خوشبینانه، منطقی و بدبینانه طبقه بندی کردن. در نتیجه هرچقدر تراز کسب شده داوطلبا به محدوده تراز بدبینانه نزدیک تر یا بیشتر باشه، داوطلبا شانس بیشتری در آن رشته محل دارن و همچنین هر چقدر تراز داوطلب فاصله بیشتری از محدوده خوشبینانه داشته باشه، شانس کمتری برای قبولی در آن دانشگاه دارن.

 

در جدول های زیر دانشگاه های با تراز قبولی بالا در ابتدای لیست و دانشگاه های با تراز پایین تر در انتهای لیست معرفی شده. این محدوده ها با توجه به قبولی های دکتری مهندسی برق و قدرت محاسبه شدن و معتبر ترین و نزدیک ترین راهنما برای داوطلبان دکتری مهندسی برق و قدرتهستن، ولی ممکنه آمار قبولی های امسال کمی با سال گذشته متفاوت باشه. در ادامه کلیه دانشگاه هایی که آمار آن ها در دسترسمان بود معرفی شدن که ممکنه بعضی از آن ها در دفترچه انتخاب رشته دکتری، دارای ظرفیت پذیرش دانشجو نباشن.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص صفر تا صد انتخاب رشته دکتری پیشنهاد می کنیم مقاله ای که لینک آن را در قسمت زیر قرار دادیم مطالعه کنین.

بیشتر بخوانید: انتخاب رشته دکتری

 

 

 

 

 

حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری مهندسی برق و قدرت

هر داوطلب می تونه با دریافت کارنامه اولیه خودش در زمان اعلام نتایج اولیه دکتری از ترازی که در آزمون کتبی کسب کرده با خبر شده و مطابق با تراز قبولی رشته مهندسی برق و قدرتدر دانشگاه های سراسری، انتخاب رشته خود را انجام بده. حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری مهندسی برق و قدرت به شرح زیر است:

 

نام دانشگاه یا موسسه دوره نمره حدنصاب دانشگاه
مهندسی برق - قدرت / دانشگاه تهران نوبت دوم 2892
مهندسی برق - قدرت / دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی - تهران نوبت دوم 2866
مهندسی برق - قدرت / دانشگاه صنعتی امیرکبیر - تهران نوبت دوم 2584
مهندسی برق - قدرت / دانشگاه اصفهان نوبت دوم 2410
مهندسی برق - قدرت / دانشگاه سمنان نوبت دوم 2200
مهندسی برق - قدرت / دانشگاه شاهد - تهران نوبت دوم 2131
مهندسی برق - قدرت / دانشگاه فردوسی مشهد نوبت دوم 2129
مهندسی برق - قدرت / دانشگاه صنعتی امیرکبیر - تهران پردیس خودگردان 1991
مهندسی برق - قدرت / دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) - قزوین نوبت دوم 1951
مهندسی برق - قدرت / دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی - تهران نوبت دوم 1944
مهندسی برق - قدرت / دانشگاه علم و صنعت ایران - تهران پردیس خودگردان 1944
مهندسی برق - قدرت / دانشگاه کاشان نوبت دوم 1925
مهندسی برق - قدرت / دانشگاه بوعلی سینا - همدان نوبت دوم 1904
مهندسی برق - قدرت / دانشگاه تبریز نوبت دوم 1902
مهندسی برق - قدرت / دانشگاه ارومیه نوبت دوم 1733
مهندسی برق - قدرت / دانشگاه شهید بهشتی - تهران پردیس خودگردان 1700
مهندسی برق - قدرت / دانشگاه محقق اردبیلی - اردبیل نوبت دوم 1669
مهندسی برق - قدرت / دانشگاه صنعتی شاهرود نوبت دوم 1501
مهندسی برق - قدرت / دانشگاه بیرجند نوبت دوم 1500
مهندسی برق - قدرت / دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل پردیس خودگردان 1251
مهندسی برق - قدرت / دانشگاه سمنان پردیس خودگردان 1100
مهندسی برق - قدرت / دانشگاه شیراز پردیس خودگردان 1075
مهندسی برق - قدرت / دانشگاه یزد پردیس خودگردان 1032
مهندسی برق - قدرت / دانشگاه صنعتی شیراز پردیس خودگردان 400

 

 

جدول بالا محدوده دعوت به مصاحبه دکتری سال گذشته را نشان می دهد که به محض بروزرسانی تغییرات در این بخش اعمال خواهد شد.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی بدبینانه گفتیم بالاتر باشه، به این معناست که شانس قبولی زیادی در آن رشته محل دارید.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی خوشبینانه گفتیم پایین تر باشه، به این معناست که شانس قبولی پایینی در آن رشته محل دارید.

 

لازم به ذکر است که تراز های ارائه شده در جدول بالا، حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری بوده و اگر داوطلبی حدنصاب قبولی یک دانشگاه را کسب کنه، به منزله قبولی فرد در آن دانشگاه نمی باشد و صرفا وی به آن دانشگاه دعوت به مصاحبه شده است.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مصاحبه دکتری، مطالعه مقاله زیر به شما پیشنهاد می شود.

بیشتر بخوانید: مصاحبه دکتری

 

اگر همچنان درباره حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری مهندسی برق و قدرت ابهامی دارین، می تونین سوالات خود را از مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو با استفاده از سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو بپرسید. برای اطلاع از تمامی اخبار های مربوط به روند آزمون دکتری توصیه می شود عضو کانال تلگرام دکتری تخصصی تحصیلیکو شوید.

 

 

در ادامه بخوانید: حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری مهندسی برق و قدرت دانشگاه آزاد

 

 

 

 


سوالات متداول


1- ✔️ کسب حدنصاب و رتبه دعوت به مصاحبه آزمون دکتری رشته مهندسی برق و قدرت به منزله پذیرفته شدن در آن کدرشته محل است؟

✔️ خیر. کسب رتبه تعیین شده در یک کدرشته محل تنها به منزله این است که آن داوطلب می تونه در مصاحبه آن دانشگاه شرکت کند.

2- ✔️ حداقل حدنصاب دعوت به مصاحبه دکتری رشته مهندسی برق و قدرت چقدر است؟

✔️ با توجه به کارنامه های موجود سامانه مشاوره تحصیلی تحصیلیکو، کمترین تراز دعوت به مصاحبه دکتری در رشته مهندسی برق و قدرت در متن مقاله به صورت کامل ارائه شده است.

3-  ✔️ حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری در رشته مهندسی برق و قدرت از چه طریقی اعلام می شود؟

✔️ حدنصاب دعوت به مصاحبه کدرشته محل های رشته مهندسی برق و قدرت از طریق کارنامه انتخاب رشته دکتری اعلام می شود.

منبع : حد نصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مهندسی برق و قدرت



:: بازدید از این مطلب : 102
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

اطلاع از حدنصاب دعوت به مصاحبه و تراز قبولی آزمون دکتری مهندسی عمران سازه سال گذشته می تونه داوطلبا رو برای دستیابی به نتیجه دلخواه کمک کنه. از این رو کارشناسای تحصیلیکو با جمع آوری آخرین رتبه و تراز دعوت به مصاحبه کنکور دکترای سال های گذشته این امکان را در اختیار داوطلبا قرار می ده تا بتونن فرم انتخاب رشته خودشون را منطقی تر تکمیل کنن.

 

 

داوطلبایی که قصد شرکت در انتخاب رشته دکتری در رشته مهندسی عمران سازه رو دارن، می تونن بعد از مطالعه دقیق دفترچه انتخاب رشته دکتری، در زمان انتخاب رشته دکتری، نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته در سایت sanjesh.org اقدام کنن. همزمان با اعلام نتایج، کارنامه ای تحت عنوان کارنامه آزمون دکتری برای داوطلبا توسط سازمان سنجش منتشر میشه که در آن تراز داوطلب محاسبه شده است.

البته داوطلبا می تونن قبل از اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری با توجه به دفترچه سوالات و پاسخنامه آزمون دکتری، درصد احتمالی خود را در دروس اختصاصی و زبان و استعداد تحصیلی محاسبه کنن و بعد با استفاده از نرم افزار تخمین رتبه دکتری با وارد کردن درصد دروس، تراز احتمالی خود را مشاهده کنن و سپس با مقایسه تراز خود با تراز های ارائه شده در جدول زیر از محدوده شانس قبولی و نحوه چینش رشته محل ها در فرم انتخاب رشته، مطلع شوند. در این مقاله قصد داریم نحوه محاسبه و جدول حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مهندسی عمران سازه را ارائه بدیم.

 

نحوه محاسبه حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مهندسی عمران سازه

کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو پس از بررسی کارنامه های دکتری مهندسی عمران سازه، اطلاعات مفیدی را جمع آوری کرده و با استفاده از روش های آماری حدنصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مهندسی عمران سازه را به سه بخش خوشبینانه، منطقی و بدبینانه طبقه بندی کردن. در نتیجه هرچقدر تراز کسب شده داوطلبا به محدوده تراز بدبینانه نزدیک تر یا بیشتر باشه، داوطلبا شانس بیشتری در آن رشته محل دارن و همچنین هر چقدر تراز داوطلب فاصله بیشتری از محدوده خوشبینانه داشته باشه، شانس کمتری برای قبولی در آن دانشگاه دارن.

 

در جدول های زیر دانشگاه های با تراز قبولی بالا در ابتدای لیست و دانشگاه های با تراز پایین تر در انتهای لیست معرفی شده. این محدوده ها با توجه به قبولی های دکتری مهندسی عمران سازه محاسبه شدن و معتبر ترین و نزدیک ترین راهنما برای داوطلبان دکتری مهندسی عمران سازههستن، ولی ممکنه آمار قبولی های امسال کمی با سال گذشته متفاوت باشه. در ادامه کلیه دانشگاه هایی که آمار آن ها در دسترسمان بود معرفی شدن که ممکنه بعضی از آن ها در دفترچه انتخاب رشته دکتری، دارای ظرفیت پذیرش دانشجو نباشن.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص صفر تا صد انتخاب رشته دکتری پیشنهاد می کنیم مقاله ای که لینک آن را در قسمت زیر قرار دادیم مطالعه کنین.

بیشتر بخوانید: انتخاب رشته دکتری

 

 

 

 

 

حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری مهندسی عمران سازه

هر داوطلب می تونه با دریافت کارنامه اولیه خودش در زمان اعلام نتایج اولیه دکتری از ترازی که در آزمون کتبی کسب کرده با خبر شده و مطابق با تراز قبولی رشته مهندسی عمران سازهدر دانشگاه های سراسری، انتخاب رشته خود را انجام بده. حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری مهندسی عمران سازه به شرح زیر است:

 

نام دانشگاه یا موسسه دوره حد نصاب مهندسی عمران - سازه / دانشگاه
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه علم و صنعت ایران - تهران روزانه 5325
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه تربیت مدرس روزانه 4407
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه تهران روزانه 4139
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه صنعتی شریف - تهران روزانه 4139
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه صنعتی امیرکبیر - تهران روزانه 4075
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی - تهران روزانه 3849
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه اصفهان روزانه 3802
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه خوارزمی - تهران روزانه 3732
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه ملایر روزانه 3624
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه تهران نوبت دوم 3603
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه تبریز روزانه 3557
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی - تهران نوبت دوم 3502
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه یزد روزانه 3501
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه فردوسی مشهد روزانه 3451
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) - قزوین روزانه 3426
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه بوعلی سینا - همدان روزانه 3404
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه شیراز روزانه 3402
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه گیلان - رشت روزانه 3343
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه زنجان روزانه 3219
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه ارومیه روزانه 3171
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه صنعتی اصفهان روزانه 3161
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه صنعتی سهند - تبریز روزانه 3147
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه رازی - کرمانشاه روزانه 3121
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه شهید باهنر - کرمان روزانه 3100
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل روزانه 3100
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه صنعتی شاهرود روزانه 3081
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی - تهران روزانه 3002
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه سمنان روزانه 3000
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه هرمزگان - بندرعباس روزانه 2759
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه فردوسی مشهد نوبت دوم 2747
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) - قزوین نوبت دوم 2720
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه تبریز نوبت دوم 2713
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه صنعتی شاهرود نوبت دوم 2610
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه سمنان نوبت دوم 2600
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه بوعلی سینا - همدان نوبت دوم 2597
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه ارومیه نوبت دوم 2552
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه سیستان و بلوچستان - زاهدان روزانه 2505
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی - تهران نوبت دوم 2480
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه اصفهان پردیس خودگردان 2344
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه غیرانتفاعی علم و فرهنگ - تهران غیرانتفاعی 2314
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه قم روزانه 2201
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه خوارزمی - تهران پردیس خودگردان 2098
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه سمنان پردیس خودگردان 2000
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه گیلان - رشت پردیس خودگردان 1918
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه صنعتی شاهرود پردیس خودگردان 1842
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه صنعتی اصفهان پردیس خودگردان 1840
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل پردیس خودگردان 1800
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه ارومیه پردیس خودگردان 1710
مهندسی عمران - سازه / دانشگاه شهید باهنر - کرمان پردیس خودگردان 1250

 

 

جدول بالا محدوده دعوت به مصاحبه دکتری سال گذشته را نشان می دهد که به محض بروزرسانی تغییرات در این بخش اعمال خواهد شد.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی بدبینانه گفتیم بالاتر باشه، به این معناست که شانس قبولی زیادی در آن رشته محل دارید.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی خوشبینانه گفتیم پایین تر باشه، به این معناست که شانس قبولی پایینی در آن رشته محل دارید.

 

لازم به ذکر است که تراز های ارائه شده در جدول بالا، حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری بوده و اگر داوطلبی حدنصاب قبولی یک دانشگاه را کسب کنه، به منزله قبولی فرد در آن دانشگاه نمی باشد و صرفا وی به آن دانشگاه دعوت به مصاحبه شده است.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مصاحبه دکتری، مطالعه مقاله زیر به شما پیشنهاد می شود.

بیشتر بخوانید: مصاحبه دکتری

 

اگر همچنان درباره حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری مهندسی عمران سازه ابهامی دارین، می تونین سوالات خود را از مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو با استفاده از سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو بپرسید. برای اطلاع از تمامی اخبار های مربوط به روند آزمون دکتری توصیه می شود عضو کانال تلگرام دکتری تخصصی تحصیلیکو شوید.

 

 

در ادامه بخوانید: حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری مهندسی عمران سازه دانشگاه آزاد

 

 

 

 


سوالات متداول


1- ✔️ کسب حدنصاب و رتبه دعوت به مصاحبه آزمون دکتری رشته مهندسی عمران سازه به منزله پذیرفته شدن در آن کدرشته محل است؟

✔️ خیر. کسب رتبه تعیین شده در یک کدرشته محل تنها به منزله این است که آن داوطلب می تونه در مصاحبه آن دانشگاه شرکت کند.

2- ✔️ حداقل حدنصاب دعوت به مصاحبه دکتری رشته مهندسی عمران سازه چقدر است؟

✔️ با توجه به کارنامه های موجود سامانه مشاوره تحصیلی تحصیلیکو، کمترین تراز دعوت به مصاحبه دکتری در رشته مهندسی عمران سازه در متن مقاله به صورت کامل ارائه شده است.

3-  ✔️ حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری در رشته مهندسی عمران سازه از چه طریقی اعلام می شود؟

✔️ حدنصاب دعوت به مصاحبه کدرشته محل های رشته مهندسی عمران سازه از طریق کارنامه انتخاب رشته دکتری اعلام می شود.

منبع : حد نصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مهندسی عمران سازه



:: بازدید از این مطلب : 99
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

اطلاع از حدنصاب دعوت به مصاحبه و تراز قبولی آزمون دکتری مهندسی عمران مدیریت ساخت سال گذشته می تونه داوطلبا رو برای دستیابی به نتیجه دلخواه کمک کنه. از این رو کارشناسای تحصیلیکو با جمع آوری آخرین رتبه و تراز دعوت به مصاحبه کنکور دکترای سال های گذشته این امکان را در اختیار داوطلبا قرار می ده تا بتونن فرم انتخاب رشته خودشون را منطقی تر تکمیل کنن.

 

داوطلبایی که قصد شرکت در انتخاب رشته دکتری در رشته مهندسی عمران مدیریت ساخت رو دارن، می تونن بعد از مطالعه دقیق دفترچه انتخاب رشته دکتری، در زمان انتخاب رشته دکتری، نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته در سایت sanjesh.org اقدام کنن. همزمان با اعلام نتایج، کارنامه ای تحت عنوان کارنامه آزمون دکتری برای داوطلبا توسط سازمان سنجش منتشر میشه که در آن تراز داوطلب محاسبه شده است.

البته داوطلبا می تونن قبل از اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری با توجه به دفترچه سوالات و پاسخنامه آزمون دکتری، درصد احتمالی خود را در دروس اختصاصی و زبان و استعداد تحصیلی محاسبه کنن و بعد با استفاده از نرم افزار تخمین رتبه دکتری با وارد کردن درصد دروس، تراز احتمالی خود را مشاهده کنن و سپس با مقایسه تراز خود با تراز های ارائه شده در جدول زیر از محدوده شانس قبولی و نحوه چینش رشته محل ها در فرم انتخاب رشته، مطلع شوند. در این مقاله قصد داریم نحوه محاسبه و جدول حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مهندسی عمران مدیریت ساخت را ارائه بدیم.

 

نحوه محاسبه حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مهندسی عمران مدیریت ساخت

کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو پس از بررسی کارنامه های دکتری مهندسی عمران مدیریت ساخت، اطلاعات مفیدی را جمع آوری کرده و با استفاده از روش های آماری حدنصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مهندسی عمران مدیریت ساخترا به سه بخش خوشبینانه، منطقی و بدبینانه طبقه بندی کردن. در نتیجه هرچقدر تراز کسب شده داوطلبا به محدوده تراز بدبینانه نزدیک تر یا بیشتر باشه، داوطلبا شانس بیشتری در آن رشته محل دارن و همچنین هر چقدر تراز داوطلب فاصله بیشتری از محدوده خوشبینانه داشته باشه، شانس کمتری برای قبولی در آن دانشگاه دارن.

 

در جدول های زیر دانشگاه های با تراز قبولی بالا در ابتدای لیست و دانشگاه های با تراز پایین تر در انتهای لیست معرفی شده. این محدوده ها با توجه به قبولی های دکتری مهندسی عمران مدیریت ساخت محاسبه شدن و معتبر ترین و نزدیک ترین راهنما برای داوطلبان دکتری مهندسی عمران مدیریت ساختهستن، ولی ممکنه آمار قبولی های امسال کمی با سال گذشته متفاوت باشه. در ادامه کلیه دانشگاه هایی که آمار آن ها در دسترسمان بود معرفی شدن که ممکنه بعضی از آن ها در دفترچه انتخاب رشته دکتری، دارای ظرفیت پذیرش دانشجو نباشن.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص صفر تا صد انتخاب رشته دکتری پیشنهاد می کنیم مقاله ای که لینک آن را در قسمت زیر قرار دادیم مطالعه کنین.

بیشتر بخوانید: انتخاب رشته دکتری

 

 

 

 

 

حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری مهندسی عمران مدیریت ساخت

هر داوطلب می تونه با دریافت کارنامه اولیه خودش در زمان اعلام نتایج اولیه دکتری از ترازی که در آزمون کتبی کسب کرده با خبر شده و مطابق با تراز قبولی رشته مهندسی عمران مدیریت ساختدر دانشگاه های سراسری، انتخاب رشته خود را انجام بده. حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری مهندسی عمران مدیریت ساخت به شرح زیر است:

 

نام دانشگاه یا موسسه دوره نمره حدنصاب دانشگاه
مهندسی عمران - مدیریت ساخت / دانشگاه علم و صنعت ایران - تهران پردیس خودگردان 3764
مهندسی عمران - مدیریت ساخت / دانشگاه تهران نوبت دوم 3521
مهندسی عمران - مدیریت ساخت / دانشگاه صنعتی امیرکبیر - تهران نوبت دوم 3263
مهندسی عمران - مدیریت ساخت / دانشگاه صنعتی امیرکبیر - تهران پردیس خودگردان 2474

 

 

جدول بالا محدوده دعوت به مصاحبه دکتری سال گذشته را نشان می دهد که به محض بروزرسانی تغییرات در این بخش اعمال خواهد شد.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی بدبینانه گفتیم بالاتر باشه، به این معناست که شانس قبولی زیادی در آن رشته محل دارید.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی خوشبینانه گفتیم پایین تر باشه، به این معناست که شانس قبولی پایینی در آن رشته محل دارید.

 

لازم به ذکر است که تراز های ارائه شده در جدول بالا، حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری بوده و اگر داوطلبی حدنصاب قبولی یک دانشگاه را کسب کنه، به منزله قبولی فرد در آن دانشگاه نمی باشد و صرفا وی به آن دانشگاه دعوت به مصاحبه شده است.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مصاحبه دکتری، مطالعه مقاله زیر به شما پیشنهاد می شود.

بیشتر بخوانید: مصاحبه دکتری

 

اگر همچنان درباره حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری مهندسی عمران مدیریت ساخت ابهامی دارین، می تونین سوالات خود را از مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو با استفاده از سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو بپرسید. برای اطلاع از تمامی اخبار های مربوط به روند آزمون دکتری توصیه می شود عضو کانال تلگرام دکتری تخصصی تحصیلیکو شوید.

 

 

در ادامه بخوانید: حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری مهندسی عمران مدیریت ساخت دانشگاه آزاد

 

 

 

 


سوالات متداول


1- ✔️ کسب حدنصاب و رتبه دعوت به مصاحبه آزمون دکتری رشته مهندسی عمران مدیریت ساخت به منزله پذیرفته شدن در آن کدرشته محل است؟

✔️ خیر. کسب رتبه تعیین شده در یک کدرشته محل تنها به منزله این است که آن داوطلب می تونه در مصاحبه آن دانشگاه شرکت کند.

2- ✔️ حداقل حدنصاب دعوت به مصاحبه دکتری رشته مهندسی عمران مدیریت ساخت چقدر است؟

✔️ با توجه به کارنامه های موجود سامانه مشاوره تحصیلی تحصیلیکو، کمترین تراز دعوت به مصاحبه دکتری در رشته مهندسی عمران مدیریت ساخت در متن مقاله به صورت کامل ارائه شده است.

3-  ✔️ حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری در رشته مهندسی عمران مدیریت ساخت از چه طریقی اعلام می شود؟

✔️ حدنصاب دعوت به مصاحبه کدرشته محل های رشته مهندسی عمران مدیریت ساخت از طریق کارنامه انتخاب رشته دکتری اعلام می شود.

منبع : حد نصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مهندسی عمران مدیریت ساخت



:: بازدید از این مطلب : 94
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

اطلاع از حدنصاب دعوت به مصاحبه و تراز قبولی آزمون دکتری زبان و ادبیات انگلیسی سال گذشته می تونه داوطلبا رو برای دستیابی به نتیجه دلخواه کمک کنه. از این رو کارشناسای تحصیلیکو با جمع آوری آخرین رتبه و تراز دعوت به مصاحبه کنکور دکترای سال های گذشته این امکان را در اختیار داوطلبا قرار می ده تا بتونن فرم انتخاب رشته خودشون را منطقی تر تکمیل کنن.

داوطلبایی که قصد شرکت در انتخاب رشته دکتری در رشته زبان و ادبیات انگلیسی رو دارن، می تونن بعد از مطالعه دقیق دفترچه انتخاب رشته دکتری، در زمان انتخاب رشته دکتری، نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته در سایت sanjesh.org اقدام کنن. همزمان با اعلام نتایج، کارنامه ای تحت عنوان کارنامه آزمون دکتری برای داوطلبا توسط سازمان سنجش منتشر میشه که در آن تراز داوطلب محاسبه شده است.

البته داوطلبا می تونن قبل از اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری با توجه به دفترچه سوالات و پاسخنامه آزمون دکتری، درصد احتمالی خود را در دروس اختصاصی و زبان و استعداد تحصیلی محاسبه کنن و بعد با استفاده از نرم افزار تخمین رتبه دکتری با وارد کردن درصد دروس، تراز احتمالی خود را مشاهده کنن و سپس با مقایسه تراز خود با تراز های ارائه شده در جدول زیر از محدوده شانس قبولی و نحوه چینش رشته محل ها در فرم انتخاب رشته، مطلع شوند. در این مقاله قصد داریم نحوه محاسبه و جدول حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری زبان و ادبیات انگلیسی را ارائه بدیم.

 

نحوه محاسبه حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری زبان و ادبیات انگلیسی

کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو پس از بررسی کارنامه های دکتری زبان و ادبیات انگلیسی، اطلاعات مفیدی را جمع آوری کرده و با استفاده از روش های آماری حدنصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری زبان و ادبیات انگلیسیرا به سه بخش خوشبینانه، منطقی و بدبینانه طبقه بندی کردن. در نتیجه هرچقدر تراز کسب شده داوطلبا به محدوده تراز بدبینانه نزدیک تر یا بیشتر باشه، داوطلبا شانس بیشتری در آن رشته محل دارن و همچنین هر چقدر تراز داوطلب فاصله بیشتری از محدوده خوشبینانه داشته باشه، شانس کمتری برای قبولی در آن دانشگاه دارن.

 

در جدول های زیر دانشگاه های با تراز قبولی بالا در ابتدای لیست و دانشگاه های با تراز پایین تر در انتهای لیست معرفی شده. این محدوده ها با توجه به قبولی های دکتری زبان و ادبیات انگلیسی محاسبه شدن و معتبر ترین و نزدیک ترین راهنما برای داوطلبان دکتری زبان و ادبیات انگلیسیهستن، ولی ممکنه آمار قبولی های امسال کمی با سال گذشته متفاوت باشه. در ادامه کلیه دانشگاه هایی که آمار آن ها در دسترسمان بود معرفی شدن که ممکنه بعضی از آن ها در دفترچه انتخاب رشته دکتری، دارای ظرفیت پذیرش دانشجو نباشن.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص صفر تا صد انتخاب رشته دکتری پیشنهاد می کنیم مقاله ای که لینک آن را در قسمت زیر قرار دادیم مطالعه کنین.

بیشتر بخوانید: انتخاب رشته دکتری

 

 

 

 

 

حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری زبان و ادبیات انگلیسی

هر داوطلب می تونه با دریافت کارنامه اولیه خودش در زمان اعلام نتایج اولیه دکتری از ترازی که در آزمون کتبی کسب کرده با خبر شده و مطابق با تراز قبولی رشته زبان و ادبیات انگلیسیدر دانشگاه های سراسری، انتخاب رشته خود را انجام بده. حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری زبان و ادبیات انگلیسی به شرح زیر است:

 

نام دانشگاه یا موسسه دوره نمره حدنصاب دانشگاه
زبان و ادبیات انگلیسی / دانشگاه تهران نوبت دوم 2164
زبان و ادبیات انگلیسی / دانشگاه تهران (محل تحصیل پردیس خودگردان البرز کرج صرفاً ورودی های امسال در تهران) پردیس خودگردان 1033
زبان و ادبیات انگلیسی / دانشگاه خوارزمی - تهران پردیس خودگردان 925
زبان و ادبیات انگلیسی / دانشگاه شیراز پردیس خودگردان 245
زبان و ادبیات انگلیسی / دانشگاه تهران (محل تحصیل پردیس خودگردان کیش ) پردیس خودگردان 9

 

 

جدول بالا محدوده دعوت به مصاحبه دکتری سال گذشته را نشان می دهد که به محض بروزرسانی تغییرات در این بخش اعمال خواهد شد.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی بدبینانه گفتیم بالاتر باشه، به این معناست که شانس قبولی زیادی در آن رشته محل دارید.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی خوشبینانه گفتیم پایین تر باشه، به این معناست که شانس قبولی پایینی در آن رشته محل دارید.

 

لازم به ذکر است که تراز های ارائه شده در جدول بالا، حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری بوده و اگر داوطلبی حدنصاب قبولی یک دانشگاه را کسب کنه، به منزله قبولی فرد در آن دانشگاه نمی باشد و صرفا وی به آن دانشگاه دعوت به مصاحبه شده است.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مصاحبه دکتری، مطالعه مقاله زیر به شما پیشنهاد می شود.

بیشتر بخوانید: مصاحبه دکتری

 

اگر همچنان درباره حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری زبان و ادبیات انگلیسی ابهامی دارین، می تونین سوالات خود را از مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو با استفاده از سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو بپرسید. برای اطلاع از تمامی اخبار های مربوط به روند آزمون دکتری توصیه می شود عضو کانال تلگرام دکتری تخصصی تحصیلیکو شوید.

 

 

در ادامه بخوانید: حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه آزاد

 

 

 

 


سوالات متداول


1- ✔️ کسب حدنصاب و رتبه دعوت به مصاحبه آزمون دکتری رشته زبان و ادبیات انگلیسی به منزله پذیرفته شدن در آن کدرشته محل است؟

✔️ خیر. کسب رتبه تعیین شده در یک کدرشته محل تنها به منزله این است که آن داوطلب می تونه در مصاحبه آن دانشگاه شرکت کند.

2- ✔️ حداقل حدنصاب دعوت به مصاحبه دکتری رشته زبان و ادبیات انگلیسی چقدر است؟

✔️ با توجه به کارنامه های موجود سامانه مشاوره تحصیلی تحصیلیکو، کمترین تراز دعوت به مصاحبه دکتری در رشته زبان و ادبیات انگلیسی در متن مقاله به صورت کامل ارائه شده است.

3-  ✔️ حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری در رشته زبان و ادبیات انگلیسی از چه طریقی اعلام می شود؟

✔️ حدنصاب دعوت به مصاحبه کدرشته محل های رشته زبان و ادبیات انگلیسی از طریق کارنامه انتخاب رشته دکتری اعلام می شود.

منبع : حد نصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری زبان و ادبیات انگلیسی



:: بازدید از این مطلب : 99
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

اطلاع از حدنصاب دعوت به مصاحبه و تراز قبولی آزمون دکتری میکروبیولوژی سال گذشته می تونه داوطلبا رو برای دستیابی به نتیجه دلخواه کمک کنه. از این رو کارشناسای تحصیلیکو با جمع آوری آخرین رتبه و تراز دعوت به مصاحبه کنکور دکترای سال های گذشته این امکان را در اختیار داوطلبا قرار می ده تا بتونن فرم انتخاب رشته خودشون را منطقی تر تکمیل کنن.

 

داوطلبایی که قصد شرکت در انتخاب رشته دکتری در رشته میکروبیولوژی رو دارن، می تونن بعد از مطالعه دقیق دفترچه انتخاب رشته دکتری، در زمان انتخاب رشته دکتری، نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته در سایت sanjesh.org اقدام کنن. همزمان با اعلام نتایج، کارنامه ای تحت عنوان کارنامه آزمون دکتری برای داوطلبا توسط سازمان سنجش منتشر میشه که در آن تراز داوطلب محاسبه شده است.

البته داوطلبا می تونن قبل از اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری با توجه به دفترچه سوالات و پاسخنامه آزمون دکتری، درصد احتمالی خود را در دروس اختصاصی و زبان و استعداد تحصیلی محاسبه کنن و بعد با استفاده از نرم افزار تخمین رتبه دکتری با وارد کردن درصد دروس، تراز احتمالی خود را مشاهده کنن و سپس با مقایسه تراز خود با تراز های ارائه شده در جدول زیر از محدوده شانس قبولی و نحوه چینش رشته محل ها در فرم انتخاب رشته، مطلع شوند. در این مقاله قصد داریم نحوه محاسبه و جدول حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری میکروبیولوژی را ارائه بدیم.

 

نحوه محاسبه حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری میکروبیولوژی

کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو پس از بررسی کارنامه های دکتری میکروبیولوژی، اطلاعات مفیدی را جمع آوری کرده و با استفاده از روش های آماری حدنصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری میکروبیولوژیرا به سه بخش خوشبینانه، منطقی و بدبینانه طبقه بندی کردن. در نتیجه هرچقدر تراز کسب شده داوطلبا به محدوده تراز بدبینانه نزدیک تر یا بیشتر باشه، داوطلبا شانس بیشتری در آن رشته محل دارن و همچنین هر چقدر تراز داوطلب فاصله بیشتری از محدوده خوشبینانه داشته باشه، شانس کمتری برای قبولی در آن دانشگاه دارن.

 

در جدول های زیر دانشگاه های با تراز قبولی بالا در ابتدای لیست و دانشگاه های با تراز پایین تر در انتهای لیست معرفی شده. این محدوده ها با توجه به قبولی های دکتری میکروبیولوژی محاسبه شدن و معتبر ترین و نزدیک ترین راهنما برای داوطلبان دکتری میکروبیولوژیهستن، ولی ممکنه آمار قبولی های امسال کمی با سال گذشته متفاوت باشه. در ادامه کلیه دانشگاه هایی که آمار آن ها در دسترسمان بود معرفی شدن که ممکنه بعضی از آن ها در دفترچه انتخاب رشته دکتری، دارای ظرفیت پذیرش دانشجو نباشن.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص صفر تا صد انتخاب رشته دکتری پیشنهاد می کنیم مقاله ای که لینک آن را در قسمت زیر قرار دادیم مطالعه کنین.

بیشتر بخوانید: انتخاب رشته دکتری

 

 

 

 

 

حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری میکروبیولوژی

هر داوطلب می تونه با دریافت کارنامه اولیه خودش در زمان اعلام نتایج اولیه دکتری از ترازی که در آزمون کتبی کسب کرده با خبر شده و مطابق با تراز قبولی رشته میکروبیولوژیدر دانشگاه های سراسری، انتخاب رشته خود را انجام بده. حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری میکروبیولوژی به شرح زیر است:

 

نام دانشگاه یا موسسه دوره نمره حدنصاب دانشگاه
زیست شناسی میکروبیولوژی / دانشگاه شهید بهشتی - تهران روزانه 4413
زیست شناسی میکروبیولوژی / دانشگاه الزهرا(س)-تهران (ویژه خواهران) روزانه 4400
زیست شناسی میکروبیولوژی / دانشگاه شهید بهشتی - تهران پردیس خودگردان 4234
زیست شناسی میکروبیولوژی / دانشگاه شاهد - تهران روزانه 3906
زیست شناسی میکروبیولوژی / دانشگاه تهران روزانه 3815
زیست شناسی میکروبیولوژی / دانشگاه اصفهان روزانه 3600
سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران روزانه 3108
زیست شناسی میکروبیولوژی / دانشگاه اصفهان نوبت دوم 3081
زیست شناسی میکروبیولوژی / دانشگاه شاهد - تهران نوبت دوم 2909
زیست شناسی میکروبیولوژی / دانشگاه اصفهان پردیس خودگردان 2484

 

 

جدول بالا محدوده دعوت به مصاحبه دکتری سال گذشته را نشان می دهد که به محض بروزرسانی تغییرات در این بخش اعمال خواهد شد.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی بدبینانه گفتیم بالاتر باشه، به این معناست که شانس قبولی زیادی در آن رشته محل دارید.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی خوشبینانه گفتیم پایین تر باشه، به این معناست که شانس قبولی پایینی در آن رشته محل دارید.

 

لازم به ذکر است که تراز های ارائه شده در جدول بالا، حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری بوده و اگر داوطلبی حدنصاب قبولی یک دانشگاه را کسب کنه، به منزله قبولی فرد در آن دانشگاه نمی باشد و صرفا وی به آن دانشگاه دعوت به مصاحبه شده است.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مصاحبه دکتری، مطالعه مقاله زیر به شما پیشنهاد می شود.

بیشتر بخوانید: مصاحبه دکتری

 

اگر همچنان درباره حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری میکروبیولوژی ابهامی دارین، می تونین سوالات خود را از مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو با استفاده از سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو بپرسید. برای اطلاع از تمامی اخبار های مربوط به روند آزمون دکتری توصیه می شود عضو کانال تلگرام دکتری تخصصی تحصیلیکو شوید.

 

 

در ادامه بخوانید: حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری میکروبیولوژی دانشگاه آزاد

 

 

 

 


سوالات متداول


1- ✔️ کسب حدنصاب و رتبه دعوت به مصاحبه آزمون دکتری رشته میکروبیولوژی به منزله پذیرفته شدن در آن کدرشته محل است؟

✔️ خیر. کسب رتبه تعیین شده در یک کدرشته محل تنها به منزله این است که آن داوطلب می تونه در مصاحبه آن دانشگاه شرکت کند.

2- ✔️ حداقل حدنصاب دعوت به مصاحبه دکتری رشته میکروبیولوژی چقدر است؟

✔️ با توجه به کارنامه های موجود سامانه مشاوره تحصیلی تحصیلیکو، کمترین تراز دعوت به مصاحبه دکتری در رشته میکروبیولوژی در متن مقاله به صورت کامل ارائه شده است.

3-  ✔️ حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری در رشته میکروبیولوژی از چه طریقی اعلام می شود؟

✔️ حدنصاب دعوت به مصاحبه کدرشته محل های رشته میکروبیولوژی از طریق کارنامه انتخاب رشته دکتری اعلام می شود.

منبع : حد نصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری میکروبیولوژی



:: بازدید از این مطلب : 97
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

اطلاع از حدنصاب دعوت به مصاحبه و تراز قبولی آزمون دکتری مهندسی پلیمر سال گذشته می تونه داوطلبا رو برای دستیابی به نتیجه دلخواه کمک کنه. از این رو کارشناسای تحصیلیکو با جمع آوری آخرین رتبه و تراز دعوت به مصاحبه کنکور دکترای سال های گذشته این امکان را در اختیار داوطلبا قرار می ده تا بتونن فرم انتخاب رشته خودشون را منطقی تر تکمیل کنن.

 

داوطلبایی که قصد شرکت در انتخاب رشته دکتری در رشته مهندسی پلیمر رو دارن، می تونن بعد از مطالعه دقیق دفترچه انتخاب رشته دکتری، در زمان انتخاب رشته دکتری، نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته در سایت sanjesh.org اقدام کنن. همزمان با اعلام نتایج، کارنامه ای تحت عنوان کارنامه آزمون دکتری برای داوطلبا توسط سازمان سنجش منتشر میشه که در آن تراز داوطلب محاسبه شده است.

البته داوطلبا می تونن قبل از اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری با توجه به دفترچه سوالات و پاسخنامه آزمون دکتری، درصد احتمالی خود را در دروس اختصاصی و زبان و استعداد تحصیلی محاسبه کنن و بعد با استفاده از نرم افزار تخمین رتبه دکتری با وارد کردن درصد دروس، تراز احتمالی خود را مشاهده کنن و سپس با مقایسه تراز خود با تراز های ارائه شده در جدول زیر از محدوده شانس قبولی و نحوه چینش رشته محل ها در فرم انتخاب رشته، مطلع شوند. در این مقاله قصد داریم نحوه محاسبه و جدول حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مهندسی پلیمر را ارائه بدیم.

 

نحوه محاسبه حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مهندسی پلیمر

کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو پس از بررسی کارنامه های دکتری مهندسی پلیمر، اطلاعات مفیدی را جمع آوری کرده و با استفاده از روش های آماری حدنصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مهندسی پلیمر را به سه بخش خوشبینانه، منطقی و بدبینانه طبقه بندی کردن. در نتیجه هرچقدر تراز کسب شده داوطلبا به محدوده تراز بدبینانه نزدیک تر یا بیشتر باشه، داوطلبا شانس بیشتری در آن رشته محل دارن و همچنین هر چقدر تراز داوطلب فاصله بیشتری از محدوده خوشبینانه داشته باشه، شانس کمتری برای قبولی در آن دانشگاه دارن.

 

در جدول های زیر دانشگاه های با تراز قبولی بالا در ابتدای لیست و دانشگاه های با تراز پایین تر در انتهای لیست معرفی شده. این محدوده ها با توجه به قبولی های دکتری مهندسی پلیمر محاسبه شدن و معتبر ترین و نزدیک ترین راهنما برای داوطلبان دکتری مهندسی پلیمرهستن، ولی ممکنه آمار قبولی های امسال کمی با سال گذشته متفاوت باشه. در ادامه کلیه دانشگاه هایی که آمار آن ها در دسترسمان بود معرفی شدن که ممکنه بعضی از آن ها در دفترچه انتخاب رشته دکتری، دارای ظرفیت پذیرش دانشجو نباشن.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص صفر تا صد انتخاب رشته دکتری پیشنهاد می کنیم مقاله ای که لینک آن را در قسمت زیر قرار دادیم مطالعه کنین.

بیشتر بخوانید: انتخاب رشته دکتری

 

 

 

 

 

حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری مهندسی پلیمر

هر داوطلب می تونه با دریافت کارنامه اولیه خودش در زمان اعلام نتایج اولیه دکتری از ترازی که در آزمون کتبی کسب کرده با خبر شده و مطابق با تراز قبولی رشته مهندسی پلیمردر دانشگاه های سراسری، انتخاب رشته خود را انجام بده. حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری مهندسی پلیمر به شرح زیر است:

 

نام دانشگاه یا موسسه دوره نمره حدنصاب دانشگاه
مهندسی پلیمر / دانشگاه تهران روزانه 3568
مهندسی پلیمر / دانشگاه تربیت مدرس روزانه 3005
مهندسی پلیمر - نانوفناوری / دانشگاه صنعتی امیرکبیر - تهران روزانه 2593
مهندسی پلیمر - فرآورش / دانشگاه صنعتی امیرکبیر - تهران روزانه 2583
مهندسی پلیمر - پلیمریزاسیون / دانشگاه صنعتی امیرکبیر - تهران روزانه 2583
مهندسی پلیمر / دانشگاه صنعتی امیرکبیر - تهران نوبت دوم 2583
مهندسی پلیمر / دانشگاه تهران نوبت دوم 2480
مهندسی پلیمر - فرآورش / دانشگاه صنعتی سهند - تبریز روزانه 2366
مهندسی پلیمر - نانوفناوری / دانشگاه صنعتی سهند - تبریز روزانه 2313
مهندسی پلیمر / دانشگاه صنعتی اصفهان روزانه 2276
مهندسی پلیمر - پلیمریزاسیون / دانشگاه صنعتی سهند - تبریز روزانه 2276
مهندسی پلیمر / دانشگاه صنعتی امیرکبیر - تهران (محل تحصیل بندر ماهشهر ) روزانه 2110
مهندسی پلیمر / پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی روزانه 1829
مهندسی پلیمر / دانشگاه صنعتی اصفهان نوبت دوم 1541
مهندسی پلیمر / دانشگاه صنعتی امیرکبیر - تهران (محل تحصیل بندر ماهشهر ) نوبت دوم 451
مهندسی پلیمر / دانشگاه تهران (محل تحصیل پردیس خودگردان کیش ) پردیس خودگردان 5

 

 

جدول بالا محدوده دعوت به مصاحبه دکتری سال گذشته را نشان می دهد که به محض بروزرسانی تغییرات در این بخش اعمال خواهد شد.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی بدبینانه گفتیم بالاتر باشه، به این معناست که شانس قبولی زیادی در آن رشته محل دارید.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی خوشبینانه گفتیم پایین تر باشه، به این معناست که شانس قبولی پایینی در آن رشته محل دارید.

 

لازم به ذکر است که تراز های ارائه شده در جدول بالا، حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری بوده و اگر داوطلبی حدنصاب قبولی یک دانشگاه را کسب کنه، به منزله قبولی فرد در آن دانشگاه نمی باشد و صرفا وی به آن دانشگاه دعوت به مصاحبه شده است.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مصاحبه دکتری، مطالعه مقاله زیر به شما پیشنهاد می شود.

بیشتر بخوانید: مصاحبه دکتری

 

اگر همچنان درباره حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری مهندسی پلیمر ابهامی دارین، می تونین سوالات خود را از مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو با استفاده از سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو بپرسید. برای اطلاع از تمامی اخبار های مربوط به روند آزمون دکتری توصیه می شود عضو کانال تلگرام دکتری تخصصی تحصیلیکو شوید.

 

در ادامه بخوانید: نرم افزار انتخاب رشته آزمون دکتری

 

 

 

 


سوالات متداول


1- ✔️ کسب حدنصاب و رتبه دعوت به مصاحبه آزمون دکتری رشته مهندسی پلیمر به منزله پذیرفته شدن در آن کدرشته محل است؟

✔️ خیر. کسب رتبه تعیین شده در یک کدرشته محل تنها به منزله این است که آن داوطلب می تونه در مصاحبه آن دانشگاه شرکت کند.

2- ✔️ حداقل حدنصاب دعوت به مصاحبه دکتری رشته مهندسی پلیمر چقدر است؟

✔️ با توجه به کارنامه های موجود سامانه مشاوره تحصیلی تحصیلیکو، کمترین تراز دعوت به مصاحبه دکتری در رشته مهندسی پلیمر در متن مقاله به صورت کامل ارائه شده است.

3-  ✔️ حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری در رشته مهندسی پلیمر از چه طریقی اعلام می شود؟

✔️ حدنصاب دعوت به مصاحبه کدرشته محل های رشته مهندسی پلیمر از طریق کارنامه انتخاب رشته دکتری اعلام می شود.

منبع : حد نصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مهندسی پلیمر



:: بازدید از این مطلب : 107
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

اطلاع از حدنصاب دعوت به مصاحبه و تراز قبولی آزمون دکتری مهندسی شیمی بیوتکنولوژی سال گذشته می تونه داوطلبا رو برای دستیابی به نتیجه دلخواه کمک کنه. از این رو کارشناسای تحصیلیکو با جمع آوری آخرین رتبه و تراز دعوت به مصاحبه کنکور دکترای سال های گذشته این امکان را در اختیار داوطلبا قرار می ده تا بتونن فرم انتخاب رشته خودشون را منطقی تر تکمیل کنن.

 

داوطلبایی که قصد شرکت در انتخاب رشته دکتری در رشته مهندسی شیمی بیوتکنولوژیرو دارن، می تونن بعد از مطالعه دقیق دفترچه انتخاب رشته دکتری، در زمان انتخاب رشته دکتری، نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته در سایت sanjesh.org اقدام کنن. همزمان با اعلام نتایج، کارنامه ای تحت عنوان کارنامه آزمون دکتری برای داوطلبا توسط سازمان سنجش منتشر میشه که در آن تراز داوطلب محاسبه شده است.

البته داوطلبا می تونن قبل از اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری با توجه به دفترچه سوالات و پاسخنامه آزمون دکتری، درصد احتمالی خود را در دروس اختصاصی و زبان و استعداد تحصیلی محاسبه کنن و بعد با استفاده از نرم افزار تخمین رتبه دکتری با وارد کردن درصد دروس، تراز احتمالی خود را مشاهده کنن و سپس با مقایسه تراز خود با تراز های ارائه شده در جدول زیر از محدوده شانس قبولی و نحوه چینش رشته محل ها در فرم انتخاب رشته، مطلع شوند. در این مقاله قصد داریم نحوه محاسبه و جدول حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مهندسی شیمی بیوتکنولوژی را ارائه بدیم.

 

نحوه محاسبه حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مهندسی شیمی بیوتکنولوژی

کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو پس از بررسی کارنامه های دکتری شیمی بیوتکنولوژی، اطلاعات مفیدی را جمع آوری کرده و با استفاده از روش های آماری حدنصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری شیمی بیوتکنولوژی را به سه بخش خوشبینانه، منطقی و بدبینانه طبقه بندی کردن. در نتیجه هرچقدر تراز کسب شده داوطلبا به محدوده تراز بدبینانه نزدیک تر یا بیشتر باشه، داوطلبا شانس بیشتری در آن رشته محل دارن و همچنین هر چقدر تراز داوطلب فاصله بیشتری از محدوده خوشبینانه داشته باشه، شانس کمتری برای قبولی در آن دانشگاه دارن.

 

در جدول های زیر دانشگاه های با تراز قبولی بالا در ابتدای لیست و دانشگاه های با تراز پایین تر در انتهای لیست معرفی شده. این محدوده ها با توجه به قبولی های دکتری شیمی بیوتکنولوژی محاسبه شدن و معتبر ترین و نزدیک ترین راهنما برای داوطلبان دکتری شیمی بیوتکنولوژیهستن، ولی ممکنه آمار قبولی های امسال کمی با سال گذشته متفاوت باشه. در ادامه کلیه دانشگاه هایی که آمار آن ها در دسترسمان بود معرفی شدن که ممکنه بعضی از آن ها در دفترچه انتخاب رشته دکتری، دارای ظرفیت پذیرش دانشجو نباشن.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص صفر تا صد انتخاب رشته دکتری پیشنهاد می کنیم مقاله ای که لینک آن را در قسمت زیر قرار دادیم مطالعه کنین.

بیشتر بخوانید: انتخاب رشته دکتری

 

 

 

 

 

حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری مهندسی شیمی بیوتکنولوژی

هر داوطلب می تونه با دریافت کارنامه اولیه خودش در زمان اعلام نتایج اولیه دکتری از ترازی که در آزمون کتبی کسب کرده با خبر شده و مطابق با تراز قبولی رشته شیمی بیوتکنولوژیدر دانشگاه های سراسری، انتخاب رشته خود را انجام بده. حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری شیمی بیوتکنولوژی به شرح زیر است:

 

نام دانشگاه یا موسسه دوره حد نصاب مهندسی شیمی - بیوتکنولوژی / دانشگاه
مهندسی شیمی - بیوتکنولوژی / دانشگاه صنعتی امیرکبیر - تهران روزانه 4837
مهندسی شیمی - بیوتکنولوژی / دانشگاه تهران روزانه 3500
مهندسی شیمی - بیوتکنولوژی / دانشگاه تهران نوبت دوم 3039
مهندسی شیمی - بیوتکنولوژی / دانشگاه صنعتی امیرکبیر - تهران نوبت دوم 3039
مهندسی شیمی - بیوتکنولوژی / دانشگاه تربیت مدرس روزانه 3004
مهندسی شیمی - بیوتکنولوژی / دانشگاه صنعتی مالک اشتر روزانه 2892
مهندسی شیمی - بیوتکنولوژی / دانشگاه تربیت مدرس نوبت دوم 2067
مهندسی شیمی - بیوتکنولوژی / دانشگاه صنعتی مالک اشتر نوبت دوم 1551

 

 

جدول بالا محدوده دعوت به مصاحبه دکتری سال گذشته را نشان می دهد که به محض بروزرسانی تغییرات در این بخش اعمال خواهد شد.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی بدبینانه گفتیم بالاتر باشه، به این معناست که شانس قبولی زیادی در آن رشته محل دارید.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی خوشبینانه گفتیم پایین تر باشه، به این معناست که شانس قبولی پایینی در آن رشته محل دارید.

 

لازم به ذکر است که تراز های ارائه شده در جدول بالا، حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری بوده و اگر داوطلبی حدنصاب قبولی یک دانشگاه را کسب کنه، به منزله قبولی فرد در آن دانشگاه نمی باشد و صرفا وی به آن دانشگاه دعوت به مصاحبه شده است.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مصاحبه دکتری، مطالعه مقاله زیر به شما پیشنهاد می شود.

بیشتر بخوانید: مصاحبه دکتری

 

اگر همچنان درباره حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری شیمی بیوتکنولوژی ابهامی دارین، می تونین سوالات خود را از مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو با استفاده از سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو بپرسید. برای اطلاع از تمامی اخبار های مربوط به روند آزمون دکتری توصیه می شود عضو کانال تلگرام دکتری تخصصی تحصیلیکو شوید.

 

در ادامه بخوانید: نرم افزار انتخاب رشته آزمون دکتری

 

 

 

 


سوالات متداول


1- ✔️ کسب حدنصاب و رتبه دعوت به مصاحبه آزمون دکتری رشته مهندسی شیمی بیوتکنولوژی به منزله پذیرفته شدن در آن کدرشته محل است؟

✔️ خیر. کسب رتبه تعیین شده در یک کدرشته محل تنها به منزله این است که آن داوطلب می تونه در مصاحبه آن دانشگاه شرکت کند.

2- ✔️ حداقل حدنصاب دعوت به مصاحبه دکتری رشته مهندسی شیمی بیوتکنولوژی چقدر است؟

✔️ با توجه به کارنامه های موجود سامانه مشاوره تحصیلی تحصیلیکو، کمترین تراز دعوت به مصاحبه دکتری در رشته مهندسی شیمی بیوتکنولوژی در متن مقاله به صورت کامل ارائه شده است.

3-  ✔️ حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری در رشته مهندسی شیمی بیوتکنولوژی از چه طریقی اعلام می شود؟

✔️ حدنصاب دعوت به مصاحبه کدرشته محل های رشته مهندسی شیمی بیوتکنولوژی از طریق کارنامه انتخاب رشته دکتری اعلام می شود.

منبع : حد نصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مهندسی شیمی بیوتکنولوژی



:: بازدید از این مطلب : 99
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

اطلاع از حدنصاب دعوت به مصاحبه و تراز قبولی آزمون دکتری مکانیک جامدات سال گذشته می تونه داوطلبا رو برای دستیابی به نتیجه دلخواه کمک کنه. از این رو کارشناسای تحصیلیکو با جمع آوری آخرین رتبه و تراز دعوت به مصاحبه کنکور دکترای سال های گذشته این امکان را در اختیار داوطلبا قرار می ده تا بتونن فرم انتخاب رشته خودشون را منطقی تر تکمیل کنن.

 

داوطلبایی که قصد شرکت در انتخاب رشته دکتری در رشته مکانیک جامدات رو دارن، می تونن بعد از مطالعه دقیق دفترچه انتخاب رشته دکتری، در زمان انتخاب رشته دکتری، نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته در سایت sanjesh.org اقدام کنن. همزمان با اعلام نتایج، کارنامه ای تحت عنوان کارنامه آزمون دکتری برای داوطلبا توسط سازمان سنجش منتشر میشه که در آن تراز داوطلب محاسبه شده است.

البته داوطلبا می تونن قبل از اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری با توجه به دفترچه سوالات و پاسخنامه آزمون دکتری، درصد احتمالی خود را در دروس اختصاصی و زبان و استعداد تحصیلی محاسبه کنن و بعد با استفاده از نرم افزار تخمین رتبه دکتری با وارد کردن درصد دروس، تراز احتمالی خود را مشاهده کنن و سپس با مقایسه تراز خود با تراز های ارائه شده در جدول زیر از محدوده شانس قبولی و نحوه چینش رشته محل ها در فرم انتخاب رشته، مطلع شوند. در این مقاله قصد داریم نحوه محاسبه و جدول حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مکانیک جامدات را ارائه بدیم.

 

نحوه محاسبه حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مکانیک جامدات

کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو پس از بررسی کارنامه های دکتری مکانیک جامدات، اطلاعات مفیدی را جمع آوری کرده و با استفاده از روش های آماری حدنصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مکانیک جامداترا به سه بخش خوشبینانه، منطقی و بدبینانه طبقه بندی کردن. در نتیجه هرچقدر تراز کسب شده داوطلبا به محدوده تراز بدبینانه نزدیک تر یا بیشتر باشه، داوطلبا شانس بیشتری در آن رشته محل دارن و همچنین هر چقدر تراز داوطلب فاصله بیشتری از محدوده خوشبینانه داشته باشه، شانس کمتری برای قبولی در آن دانشگاه دارن.

 

در جدول های زیر دانشگاه های با تراز قبولی بالا در ابتدای لیست و دانشگاه های با تراز پایین تر در انتهای لیست معرفی شده. این محدوده ها با توجه به قبولی های دکتری مکانیک جامدات محاسبه شدن و معتبر ترین و نزدیک ترین راهنما برای داوطلبان دکتری مکانیک جامداتهستن، ولی ممکنه آمار قبولی های امسال کمی با سال گذشته متفاوت باشه. در ادامه کلیه دانشگاه هایی که آمار آن ها در دسترسمان بود معرفی شدن که ممکنه بعضی از آن ها در دفترچه انتخاب رشته دکتری، دارای ظرفیت پذیرش دانشجو نباشن.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص صفر تا صد انتخاب رشته دکتری پیشنهاد می کنیم مقاله ای که لینک آن را در قسمت زیر قرار دادیم مطالعه کنین.

بیشتر بخوانید: انتخاب رشته دکتری

 

 

 

 

 

حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری مکانیک جامدات

هر داوطلب می تونه با دریافت کارنامه اولیه خودش در زمان اعلام نتایج اولیه دکتری از ترازی که در آزمون کتبی کسب کرده با خبر شده و مطابق با تراز قبولی رشته مکانیک جامداتدر دانشگاه های سراسری، انتخاب رشته خود را انجام بده. حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری مکانیک جامدات به شرح زیر است:

 

نام دانشگاه یا موسسه نام گرایش نمره حدنصاب دانشگاه
مهندسی مکانیک - جامدات / دانشگاه تهران طراحی کاربردی شاخه تخصصی مکانیک جامدات 3715
مهندسی مکانیک - جامدات / دانشگاه صنعتی امیرکبیر - تهران طراحی کاربردی شاخه تخصصی مکانیک جامدات 3653
مهندسی مکانیک - جامدات / دانشگاه صنعتی شریف - تهران (محل تحصیل پردیس جزیره کیش) طراحی کاربردی شاخه تخصصی مکانیک جامدات 3400
مهندسی مکانیک - جامدات / دانشگاه صنعتی اصفهان طراحی کاربردی شاخه تخصصی مکانیک جامدات 3199
مهندسی مکانیک - جامدات / دانشگاه فردوسی مشهد طراحی کاربردی شاخه تخصصی مکانیک جامدات 2905
مهندسی مکانیک - جامدات / دانشگاه شیراز طراحی کاربردی 2905
مهندسی مکانیک - جامدات / دانشگاه شهید چمران - اهواز طراحی کاربردی شاخه تخصصی مکانیک جامدات 2747
مهندسی مکانیک - جامدات / دانشگاه تهران طراحی کاربردی شاخه تخصصی مکانیک جامدات 2701
مهندسی مکانیک - جامدات / دانشگاه اصفهان طراحی کاربردی شاخه تخصصی مکانیک جامدات 2641
مهندسی مکانیک - جامدات / دانشگاه صنعتی شیراز طراحی کاربردی شاخه تخصصی مکانیک جامدات 2641
مهندسی مکانیک - جامدات / دانشگاه خلیج فارس - بوشهر طراحی کاربردی 2515
مهندسی مکانیک - جامدات / دانشگاه یاسوج طراحی کاربردی شاخه تخصصی مکانیک جامدات 2195
مهندسی مکانیک - جامدات / دانشگاه سمنان طراحی کاربردی شاخه تخصصی مکانیک جامدات 2100
مهندسی مکانیک - جامدات / دانشگاه شهید باهنر - کرمان طراحی کاربردی 2010
مهندسی مکانیک - جامدات / دانشگاه یاسوج طراحی کاربردی شاخه تخصصی مکانیک جامدات 1453

 

 

جدول بالا محدوده دعوت به مصاحبه دکتری سال گذشته را نشان می دهد که به محض بروزرسانی تغییرات در این بخش اعمال خواهد شد.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی بدبینانه گفتیم بالاتر باشه، به این معناست که شانس قبولی زیادی در آن رشته محل دارید.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی خوشبینانه گفتیم پایین تر باشه، به این معناست که شانس قبولی پایینی در آن رشته محل دارید.

 

لازم به ذکر است که تراز های ارائه شده در جدول بالا، حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری بوده و اگر داوطلبی حدنصاب قبولی یک دانشگاه را کسب کنه، به منزله قبولی فرد در آن دانشگاه نمی باشد و صرفا وی به آن دانشگاه دعوت به مصاحبه شده است.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مصاحبه دکتری، مطالعه مقاله زیر به شما پیشنهاد می شود.

بیشتر بخوانید: مصاحبه دکتری

 

اگر همچنان درباره حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری مکانیک جامدات ابهامی دارین، می تونین سوالات خود را از مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو با استفاده از سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو بپرسید. برای اطلاع از تمامی اخبار های مربوط به روند آزمون دکتری توصیه می شود عضو کانال تلگرام دکتری تخصصی تحصیلیکو شوید.

 

در ادامه بخوانید: نرم افزار انتخاب رشته آزمون دکتری

 

 

 

 


سوالات متداول


1- ✔️ کسب حدنصاب و رتبه دعوت به مصاحبه آزمون دکتری رشته مکانیک جامدات به منزله پذیرفته شدن در آن کدرشته محل است؟

✔️ خیر. کسب رتبه تعیین شده در یک کدرشته محل تنها به منزله این است که آن داوطلب می تونه در مصاحبه آن دانشگاه شرکت کند.

2- ✔️ حداقل حدنصاب دعوت به مصاحبه دکتری رشته مکانیک جامدات چقدر است؟

✔️ با توجه به کارنامه های موجود سامانه مشاوره تحصیلی تحصیلیکو، کمترین تراز دعوت به مصاحبه دکتری در رشته مکانیک جامدات در متن مقاله به صورت کامل ارائه شده است.

3-  ✔️ حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری در رشته مکانیک جامدات از چه طریقی اعلام می شود؟

✔️ حدنصاب دعوت به مصاحبه کدرشته محل های رشته مکانیک جامدات از طریق کارنامه انتخاب رشته دکتری اعلام می شود.

منبع : حد نصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مکانیک جامدات



:: بازدید از این مطلب : 92
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

اطلاع از حدنصاب دعوت به مصاحبه و تراز قبولی آزمون دکتری آموزش زبان انگلیسی سال گذشته می تونه داوطلبا رو برای دستیابی به نتیجه دلخواه کمک کنه. از این رو کارشناسای تحصیلیکو با جمع آوری آخرین رتبه و تراز دعوت به مصاحبه کنکور دکترای سال های گذشته این امکان را در اختیار داوطلبا قرار می ده تا بتونن فرم انتخاب رشته خودشون را منطقی تر تکمیل کنن.

 

داوطلبایی که قصد شرکت در انتخاب رشته دکتری در رشته آموزش زبان انگلیسی رو دارن، می تونن بعد از مطالعه دقیق دفترچه انتخاب رشته دکتری، در زمان انتخاب رشته دکتری، نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته در سایت sanjesh.org اقدام کنن. همزمان با اعلام نتایج، کارنامه ای تحت عنوان کارنامه آزمون دکتری برای داوطلبا توسط سازمان سنجش منتشر میشه که در آن تراز داوطلب محاسبه شده است.

البته داوطلبا می تونن قبل از اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری با توجه به دفترچه سوالات و پاسخنامه آزمون دکتری، درصد احتمالی خود را در دروس اختصاصی و زبان و استعداد تحصیلی محاسبه کنن و بعد با استفاده از نرم افزار تخمین رتبه دکتری با وارد کردن درصد دروس، تراز احتمالی خود را مشاهده کنن و سپس با مقایسه تراز خود با تراز های ارائه شده در جدول زیر از محدوده شانس قبولی و نحوه چینش رشته محل ها در فرم انتخاب رشته، مطلع شوند. در این مقاله قصد داریم نحوه محاسبه و جدول حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری آموزش زبان انگلیسی را ارائه بدیم.

 

نحوه محاسبه حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری آموزش زبان انگلیسی

کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو پس از بررسی کارنامه های دکتری آموزش زبان انگلیسی، اطلاعات مفیدی را جمع آوری کرده و با استفاده از روش های آماری حدنصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری آموزش زبان انگلیسیرا به سه بخش خوشبینانه، منطقی و بدبینانه طبقه بندی کردن. در نتیجه هرچقدر تراز کسب شده داوطلبا به محدوده تراز بدبینانه نزدیک تر یا بیشتر باشه، داوطلبا شانس بیشتری در آن رشته محل دارن و همچنین هر چقدر تراز داوطلب فاصله بیشتری از محدوده خوشبینانه داشته باشه، شانس کمتری برای قبولی در آن دانشگاه دارن.

 

در جدول های زیر دانشگاه های با تراز قبولی بالا در ابتدای لیست و دانشگاه های با تراز پایین تر در انتهای لیست معرفی شده. این محدوده ها با توجه به قبولی های دکتری آموزش زبان انگلیسی محاسبه شدن و معتبر ترین و نزدیک ترین راهنما برای داوطلبان دکتری آموزش زبان انگلیسیهستن، ولی ممکنه آمار قبولی های امسال کمی با سال گذشته متفاوت باشه. در ادامه کلیه دانشگاه هایی که آمار آن ها در دسترسمان بود معرفی شدن که ممکنه بعضی از آن ها در دفترچه انتخاب رشته دکتری، دارای ظرفیت پذیرش دانشجو نباشن.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص صفر تا صد انتخاب رشته دکتری پیشنهاد می کنیم مقاله ای که لینک آن را در قسمت زیر قرار دادیم مطالعه کنین.

بیشتر بخوانید: انتخاب رشته دکتری

 

 

 

 

 

حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری آموزش زبان انگلیسی

هر داوطلب می تونه با دریافت کارنامه اولیه خودش در زمان اعلام نتایج اولیه دکتری از ترازی که در آزمون کتبی کسب کرده با خبر شده و مطابق با تراز قبولی رشته آموزش زبان انگلیسیدر دانشگاه های سراسری، انتخاب رشته خود را انجام بده. حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری آموزش زبان انگلیسی به شرح زیر است:

 

نام دانشگاه یا موسسه دوره حد نصاب آموزش زبان انگلیسی / دانشگاه
آموزش زبان انگلیسی / دانشگاه الزهرا(س)-تهران (ویژه خواهران) نوبت دوم 4812
آموزش زبان انگلیسی / دانشگاه تهران نوبت دوم 4785
آموزش زبان انگلیسی / دانشگاه اصفهان نوبت دوم 4523
آموزش زبان انگلیسی / دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) - قزوین نوبت دوم 4455
آموزش زبان انگلیسی / دانشگاه تبریز نوبت دوم 4206
آموزش زبان انگلیسی / دانشگاه ارومیه نوبت دوم 4204
آموزش زبان انگلیسی / دانشگاه بوعلی سینا - همدان نوبت دوم 4204
آموزش زبان انگلیسی / دانشگاه یزد نوبت دوم 4071
آموزش زبان انگلیسی / دانشگاه ایلام نوبت دوم 4068
آموزش زبان انگلیسی / دانشگاه اراک نوبت دوم 3869
آموزش زبان انگلیسی / دانشگاه پیام نور استان تهران - مرکز تحصیلات تکمیلی تهران پیام نور 3473
آموزش زبان انگلیسی / دانشگاه اصفهان پردیس خودگردان 3415
آموزش زبان انگلیسی / دانشگاه تهران (محل تحصیل پردیس خودگردان البرز کرج صرفاً ورودی های امسال در تهران) پردیس خودگردان 3323
آموزش زبان انگلیسی / دانشگاه علامه طباطبایی - تهران پردیس خودگردان 3205
آموزش زبان انگلیسی / دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار نوبت دوم 3100
آموزش زبان انگلیسی / دانشگاه غیرانتفاعی شیخ بهایی - اصفهان غیرانتفاعی 2930
آموزش زبان انگلیسی / دانشگاه شیراز پردیس خودگردان 2870
آموزش زبان انگلیسی / دانشگاه ارومیه پردیس خودگردان 2743
آموزش زبان انگلیسی / دانشگاه تبریز مشترک 2649
آموزش زبان انگلیسی / دانشگاه تهران (محل تحصیل پردیس خودگردان کیش) پردیس خودگردان 2245

 

 

جدول بالا محدوده دعوت به مصاحبه دکتری سال گذشته را نشان می دهد که به محض بروزرسانی تغییرات در این بخش اعمال خواهد شد.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی بدبینانه گفتیم بالاتر باشه، به این معناست که شانس قبولی زیادی در آن رشته محل دارید.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی خوشبینانه گفتیم پایین تر باشه، به این معناست که شانس قبولی پایینی در آن رشته محل دارید.

 

لازم به ذکر است که تراز های ارائه شده در جدول بالا، حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری بوده و اگر داوطلبی حدنصاب قبولی یک دانشگاه را کسب کنه، به منزله قبولی فرد در آن دانشگاه نمی باشد و صرفا وی به آن دانشگاه دعوت به مصاحبه شده است.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مصاحبه دکتری، مطالعه مقاله زیر به شما پیشنهاد می شود.

بیشتر بخوانید: مصاحبه دکتری

 

اگر همچنان درباره حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری آموزش زبان انگلیسی ابهامی دارین، می تونین سوالات خود را از مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو با استفاده از سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو بپرسید. برای اطلاع از تمامی اخبار های مربوط به روند آزمون دکتری توصیه می شود عضو کانال تلگرام دکتری تخصصی تحصیلیکو شوید.

 

 

در ادامه بخوانید: حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری آموزش زبان انگلیسی دانشگاه آزاد

 

 

 

 


سوالات متداول


1- ✔️ کسب حدنصاب و رتبه دعوت به مصاحبه آزمون دکتری رشته آموزش زبان انگلیسی به منزله پذیرفته شدن در آن کدرشته محل است؟

✔️ خیر. کسب رتبه تعیین شده در یک کدرشته محل تنها به منزله این است که آن داوطلب می تونه در مصاحبه آن دانشگاه شرکت کند.

2- ✔️ حداقل حدنصاب دعوت به مصاحبه دکتری رشته آموزش زبان انگلیسی چقدر است؟

✔️ با توجه به کارنامه های موجود سامانه مشاوره تحصیلی تحصیلیکو، کمترین تراز دعوت به مصاحبه دکتری در رشته آموزش زبان انگلیسی در متن مقاله به صورت کامل ارائه شده است.

3-  ✔️ حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری در رشته آموزش زبان انگلیسی از چه طریقی اعلام می شود؟

✔️ حدنصاب دعوت به مصاحبه کدرشته محل های رشته آموزش زبان انگلیسی از طریق کارنامه انتخاب رشته دکتری اعلام می شود.

منبع : حد نصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری آموزش زبان انگلیسی



:: بازدید از این مطلب : 94
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

اطلاع از حدنصاب دعوت به مصاحبه و تراز قبولی آزمون دکتری برنامه ریزی درسی دانشگاه آزاد سال گذشته می تونه داوطلبا رو برای دستیابی به نتیجه دلخواه کمک کنه. از این رو کارشناسای تحصیلیکو با جمع آوری آخرین رتبه و تراز دعوت به مصاحبه کنکور دکترای سال های گذشته این امکان را در اختیار داوطلبا قرار می ده تا بتونن فرم انتخاب رشته خودشون را منطقی تر تکمیل کنن.

 

 

شرکت کنندگان در آزمون دکتری که بعد از دریافت کارنامه آزمون دکتری خود، مجاز به انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد شدند، می توانند با مطالعه دقیق دفترچه انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد و با استفاده از کد دسترسی به انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامی، نسبت به انتخاب رشته در زمان انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد اقدام کنند.

داوطلبان انتخاب رشته در واحد های دانشگاه آزاد، بهتر است از حدنصاب قبولی در این دانشگاه مطلع شوند تا بتوانند به بهترین نحو ممکن رشته محل های را انتخاب نمایند یعنی رشته محل هایی با شانس قبولی بیشتر را اول لیست قرار دهند. در ادامه نحوه محاسبه و جدول حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری برنامه ریزی درسی دانشگاه آزاد را آورده ایم.

 

نحوه محاسبه حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری برنامه ریزی درسی دانشگاه آزاد

کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو پس از بررسی کارنامه های دکتری برنامه ریزی درسی دانشگاه آزاد، اطلاعات مفیدی را جمع آوری کرده و با استفاده از روش های آماری حدنصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری برنامه ریزی درسی دانشگاه آزاد را به سه بخش خوشبینانه، منطقی و بدبینانه طبقه بندی کردن. در نتیجه هرچقدر تراز کسب شده داوطلبا به محدوده تراز بدبینانه نزدیک تر یا بیشتر باشه، داوطلبا شانس بیشتری در آن رشته محل دارن و همچنین هر چقدر تراز داوطلب فاصله بیشتری از محدوده خوشبینانه داشته باشه، شانس کمتری برای قبولی در آن دانشگاه دارن.

 

در جدول های زیر دانشگاه های با تراز قبولی بالا در ابتدای لیست و دانشگاه های با تراز پایین تر در انتهای لیست معرفی شده. این محدوده ها با توجه به قبولی های دکتری برنامه ریزی درسی دانشگاه آزاد محاسبه شدن و معتبر ترین و نزدیک ترین راهنما برای داوطلبان دکتری برنامه ریزی درسیهستن، ولی ممکنه آمار قبولی های امسال کمی با سال گذشته متفاوت باشه. در ادامه کلیه دانشگاه هایی که آمار آن ها در دسترسمان بود معرفی شدن که ممکنه بعضی از آن ها در دفترچه انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد، دارای ظرفیت پذیرش دانشجو نباشن.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص صفر تا صد انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد پیشنهاد می کنیم مقاله ای که لینک آن را در قسمت زیر قرار دادیم مطالعه کنین.

بیشتر بخوانید: انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد

 

 

 

 

 

حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری برنامه ریزی درسی دانشگاه آزاد

هر داوطلب می تونه با دریافت کارنامه اولیه خودش در زمان اعلام نتایج دکتری دانشگاه آزاد از ترازی که در آزمون کتبی کسب کرده با خبر شده و مطابق با تراز قبولی رشته برنامه ریزی درسیدر دانشگاه آزاد، انتخاب رشته خود را انجام بده. حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری برنامه ریزی درسی دانشگاه آزاد به شرح زیر است:

 

کدرشته محل حدنصاب
برنامه ریزی درسی / واحد علوم و تحقیقات 1503
برنامه ریزی درسی / واحد تهران مرکزی 1474
برنامه ریزی درسی / واحد تهران جنوب 1482
برنامه ریزی درسی / واحد تهران شمال 1482
برنامه ریزی درسی / واحد رودهن 1060
برنامه ریزی درسی / واحد ساری 808
برنامه ریزی درسی / واحد اسلامشهر 943
برنامه ریزی درسی / واحد آزادشهر 710
برنامه ریزی درسی / واحد اراک 746
برنامه ریزی درسی / واحد لامرد 710
برنامه ریزی درسی / واحد اصفهان(خوراسگان) 1157
برنامه ریزی درسی / واحد میمه 710
برنامه ریزی درسی / واحد مرند 710
برنامه ریزی درسی / واحد تبریز 868

 

 

جدول بالا محدوده دعوت به مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد سال گذشته را نشان می دهد که به محض بروزرسانی تغییرات در این بخش اعمال خواهد شد.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی بدبینانه گفتیم بالاتر باشه، به این معناست که شانس قبولی زیادی در آن رشته محل دارید.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی خوشبینانه گفتیم پایین تر باشه، به این معناست که شانس قبولی پایینی در آن رشته محل دارید.

 

لازم به ذکر است که تراز های ارائه شده در جدول بالا، حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد بوده و اگر داوطلبی حدنصاب قبولی یک دانشگاه را کسب کنه، به منزله قبولی فرد در آن دانشگاه نمی باشد و صرفا وی به آن دانشگاه دعوت به مصاحبه شده است.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد، مطالعه مقاله زیر به شما پیشنهاد می شود.

بیشتر بخوانید: مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد

 

اگر همچنان درباره حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری برنامه ریزی درسی ابهامی دارین، می تونین سوالات خود را از مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو با استفاده از سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو بپرسید. برای اطلاع از تمامی اخبار های مربوط به روند آزمون دکتری توصیه می شود عضو کانال تلگرام دکتری تخصصی تحصیلیکو شوید.

 

 

در ادامه بخوانید: حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری برنامه ریزی درسی

 

 

 

 


سوالات متداول


1- ✔️ کسب حدنصاب و رتبه دعوت به مصاحبه آزمون دکتری رشته برنامه ریزی درسی دانشگاه آزاد به منزله پذیرفته شدن در آن کدرشته محل است؟

✔️ خیر. کسب رتبه تعیین شده در یک کدرشته محل تنها به منزله این است که آن داوطلب می تونه در مصاحبه آن دانشگاه شرکت کند.

2- ✔️ حداقل حدنصاب دعوت به مصاحبه دکتری رشته برنامه ریزی درسی دانشگاه آزاد چقدر است؟

✔️ با توجه به کارنامه های موجود سامانه مشاوره تحصیلی تحصیلیکو، کمترین تراز دعوت به مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد در رشته برنامه ریزی درسی در متن مقاله به صورت کامل ارائه شده است.

3-  ✔️ حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد در رشته برنامه ریزی درسی از چه طریقی اعلام می شود؟

✔️ حدنصاب دعوت به مصاحبه کدرشته محل های رشته برنامه ریزی درسی از طریق کارنامه انتخاب رشته دکتری اعلام می شود.

منبع : حدنصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری برنامه ریزی درسی دانشگاه آزاد



:: بازدید از این مطلب : 95
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

اطلاع از حدنصاب دعوت به مصاحبه و تراز قبولی آزمون دکتری زبان و ادبیات فارسی​ دانشگاه آزاد سال گذشته می تونه داوطلبا رو برای دستیابی به نتیجه دلخواه کمک کنه. از این رو کارشناسای تحصیلیکو با جمع آوری آخرین رتبه و تراز دعوت به مصاحبه کنکور دکترای سال های گذشته این امکان را در اختیار داوطلبا قرار می ده تا بتونن فرم انتخاب رشته خودشون را منطقی تر تکمیل کنن.

 

 

شرکت کنندگان در آزمون دکتری که بعد از دریافت کارنامه آزمون دکتری خود، مجاز به انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد شدند، می توانند با مطالعه دقیق دفترچه انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد و با استفاده از کد دسترسی به انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامی، نسبت به انتخاب رشته در زمان انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد اقدام کنند.

داوطلبان انتخاب رشته در واحد های دانشگاه آزاد، بهتر است از حدنصاب قبولی در این دانشگاه مطلع شوند تا بتوانند به بهترین نحو ممکن رشته محل های را انتخاب نمایند یعنی رشته محل هایی با شانس قبولی بیشتر را اول لیست قرار دهند. در ادامه نحوه محاسبه و جدول حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری زبان و ادبیات فارسی​ دانشگاه آزاد را آورده ایم.

 

نحوه محاسبه حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد

کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو پس از بررسی کارنامه های دکتری زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد، اطلاعات مفیدی را جمع آوری کرده و با استفاده از روش های آماری حدنصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد را به سه بخش خوشبینانه، منطقی و بدبینانه طبقه بندی کردن. در نتیجه هرچقدر تراز کسب شده داوطلبا به محدوده تراز بدبینانه نزدیک تر یا بیشتر باشه، داوطلبا شانس بیشتری در آن رشته محل دارن و همچنین هر چقدر تراز داوطلب فاصله بیشتری از محدوده خوشبینانه داشته باشه، شانس کمتری برای قبولی در آن دانشگاه دارن.

 

در جدول های زیر دانشگاه های با تراز قبولی بالا در ابتدای لیست و دانشگاه های با تراز پایین تر در انتهای لیست معرفی شده. این محدوده ها با توجه به قبولی های دکتری زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد محاسبه شدن و معتبر ترین و نزدیک ترین راهنما برای داوطلبان دکتری زبان و ادبیات فارسیهستن، ولی ممکنه آمار قبولی های امسال کمی با سال گذشته متفاوت باشه. در ادامه کلیه دانشگاه هایی که آمار آن ها در دسترسمان بود معرفی شدن که ممکنه بعضی از آن ها در دفترچه انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد، دارای ظرفیت پذیرش دانشجو نباشن.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص صفر تا صد انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد پیشنهاد می کنیم مقاله ای که لینک آن را در قسمت زیر قرار دادیم مطالعه کنین.

بیشتر بخوانید: انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد

 

 

 

 

 

حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد

هر داوطلب می تونه با دریافت کارنامه اولیه خودش در زمان اعلام نتایج دکتری دانشگاه آزاد از ترازی که در آزمون کتبی کسب کرده با خبر شده و مطابق با تراز قبولی رشته زبان و ادبیات فارسیدر دانشگاه آزاد، انتخاب رشته خود را انجام بده. حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد به شرح زیر است:

 

کدرشته محل حدنصاب
زبان و ادبیات انگلیسی / واحد علوم و تحقیقات 714
زبان و ادبیات انگلیسی / واحد تهران مرکزی 714
زبان و ادبیات انگلیسی / واحد تهران شمال 714
زبان و ادبیات انگلیسی / واحد تهران جنوب 714
زبان و ادبیات انگلیسی / واحد کرج 714
زبان و ادبیات انگلیسی / واحد تبریز 714
زبان و ادبیات انگلیسی / واحد کرمان 714
زبان و ادبیات انگلیسی / واحد اراک 714
زبان و ادبیات انگلیسی / واحد بروجرد 714
زبان و ادبیات انگلیسی / واحد امارات متحده عربی 714

 

 

جدول بالا محدوده دعوت به مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد سال گذشته را نشان می دهد که به محض بروزرسانی تغییرات در این بخش اعمال خواهد شد.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی بدبینانه گفتیم بالاتر باشه، به این معناست که شانس قبولی زیادی در آن رشته محل دارید.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی خوشبینانه گفتیم پایین تر باشه، به این معناست که شانس قبولی پایینی در آن رشته محل دارید.

 

لازم به ذکر است که تراز های ارائه شده در جدول بالا، حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد بوده و اگر داوطلبی حدنصاب قبولی یک دانشگاه را کسب کنه، به منزله قبولی فرد در آن دانشگاه نمی باشد و صرفا وی به آن دانشگاه دعوت به مصاحبه شده است.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد، مطالعه مقاله زیر به شما پیشنهاد می شود.

بیشتر بخوانید: مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد

 

اگر همچنان درباره حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری زبان و ادبیات فارسی ابهامی دارین، می تونین سوالات خود را از مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو با استفاده از سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو بپرسید. برای اطلاع از تمامی اخبار های مربوط به روند آزمون دکتری توصیه می شود عضو کانال تلگرام دکتری تخصصی تحصیلیکو شوید.

 

 

در ادامه بخوانید: حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری زبان و ادبیات فارسی

 

 

 

 


سوالات متداول


1- ✔️ کسب حدنصاب و رتبه دعوت به مصاحبه آزمون دکتری رشته زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد به منزله پذیرفته شدن در آن کدرشته محل است؟

✔️ خیر. کسب رتبه تعیین شده در یک کدرشته محل تنها به منزله این است که آن داوطلب می تونه در مصاحبه آن دانشگاه شرکت کند.

2- ✔️ حداقل حدنصاب دعوت به مصاحبه دکتری رشته زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد چقدر است؟

✔️ با توجه به کارنامه های موجود سامانه مشاوره تحصیلی تحصیلیکو، کمترین تراز دعوت به مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد در رشته زبان و ادبیات فارسی در متن مقاله به صورت کامل ارائه شده است.

3-  ✔️ حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد در رشته زبان و ادبیات فارسی از چه طریقی اعلام می شود؟

✔️ حدنصاب دعوت به مصاحبه کدرشته محل های رشته زبان و ادبیات فارسی از طریق کارنامه انتخاب رشته دکتری اعلام می شود.

منبع : حدنصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد



:: بازدید از این مطلب : 84
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

اطلاع از حدنصاب دعوت به مصاحبه و تراز قبولی آزمون دکتری شیمی کاربردی دانشگاه آزاد سال گذشته می تونه داوطلبا رو برای دستیابی به نتیجه دلخواه کمک کنه. از این رو کارشناسای تحصیلیکو با جمع آوری آخرین رتبه و تراز دعوت به مصاحبه کنکور دکترای سال های گذشته این امکان را در اختیار داوطلبا قرار می ده تا بتونن فرم انتخاب رشته خودشون را منطقی تر تکمیل کنن.

 

شرکت کنندگان در آزمون دکتری که بعد از دریافت کارنامه آزمون دکتری خود، مجاز به انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد شدند، می توانند با مطالعه دقیق دفترچه انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد و با استفاده از کد دسترسی به انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامی، نسبت به انتخاب رشته در زمان انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد اقدام کنند.

داوطلبان انتخاب رشته در واحد های دانشگاه آزاد، بهتر است از حدنصاب قبولی در این دانشگاه مطلع شوند تا بتوانند به بهترین نحو ممکن رشته محل های را انتخاب نمایند یعنی رشته محل هایی با شانس قبولی بیشتر را اول لیست قرار دهند. در ادامه نحوه محاسبه و جدول حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری شیمی کاربردی دانشگاه آزاد را آورده ایم.

 

نحوه محاسبه حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری شیمی کاربردی دانشگاه آزاد

کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو پس از بررسی کارنامه های دکتری شیمی کاربردی دانشگاه آزاد، اطلاعات مفیدی را جمع آوری کرده و با استفاده از روش های آماری حدنصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری شیمی کاربردی دانشگاه آزاد را به سه بخش خوشبینانه، منطقی و بدبینانه طبقه بندی کردن. در نتیجه هرچقدر تراز کسب شده داوطلبا به محدوده تراز بدبینانه نزدیک تر یا بیشتر باشه، داوطلبا شانس بیشتری در آن رشته محل دارن و همچنین هر چقدر تراز داوطلب فاصله بیشتری از محدوده خوشبینانه داشته باشه، شانس کمتری برای قبولی در آن دانشگاه دارن.

 

در جدول های زیر دانشگاه های با تراز قبولی بالا در ابتدای لیست و دانشگاه های با تراز پایین تر در انتهای لیست معرفی شده. این محدوده ها با توجه به قبولی های دکتری شیمی کاربردی دانشگاه آزاد محاسبه شدن و معتبر ترین و نزدیک ترین راهنما برای داوطلبان دکتری شیمی کاربردیهستن، ولی ممکنه آمار قبولی های امسال کمی با سال گذشته متفاوت باشه. در ادامه کلیه دانشگاه هایی که آمار آن ها در دسترسمان بود معرفی شدن که ممکنه بعضی از آن ها در دفترچه انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد، دارای ظرفیت پذیرش دانشجو نباشن.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص صفر تا صد انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد پیشنهاد می کنیم مقاله ای که لینک آن را در قسمت زیر قرار دادیم مطالعه کنین.

بیشتر بخوانید: انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد

 

 

 

 

 

حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری شیمی کاربردی دانشگاه آزاد

هر داوطلب می تونه با دریافت کارنامه اولیه خودش در زمان اعلام نتایج دکتری دانشگاه آزاد از ترازی که در آزمون کتبی کسب کرده با خبر شده و مطابق با تراز قبولی رشته شیمی کاربردیدر دانشگاه آزاد، انتخاب رشته خود را انجام بده. حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری شیمی کاربردی دانشگاه آزاد به شرح زیر است:

 

کدرشته محل حدنصاب
شیمی کاربردی / واحد علوم و تحقیقات 731
شیمی کاربردی / واحد تهران مرکزی 731
شیمی کاربردی / واحد تهران شمال 731

 

 

جدول بالا محدوده دعوت به مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد سال گذشته را نشان می دهد که به محض بروزرسانی تغییرات در این بخش اعمال خواهد شد.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی بدبینانه گفتیم بالاتر باشه، به این معناست که شانس قبولی زیادی در آن رشته محل دارید.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی خوشبینانه گفتیم پایین تر باشه، به این معناست که شانس قبولی پایینی در آن رشته محل دارید.

 

لازم به ذکر است که تراز های ارائه شده در جدول بالا، حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد بوده و اگر داوطلبی حدنصاب قبولی یک دانشگاه را کسب کنه، به منزله قبولی فرد در آن دانشگاه نمی باشد و صرفا وی به آن دانشگاه دعوت به مصاحبه شده است.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد، مطالعه مقاله زیر به شما پیشنهاد می شود.

بیشتر بخوانید: مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد

 

اگر همچنان درباره حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری شیمی کاربردی ابهامی دارین، می تونین سوالات خود را از مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو با استفاده از سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو بپرسید. برای اطلاع از تمامی اخبار های مربوط به روند آزمون دکتری توصیه می شود عضو کانال تلگرام دکتری تخصصی تحصیلیکو شوید.

 

در ادامه بخوانید: حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری شیمی کاربردی

 

 

 

 


سوالات متداول


1- ✔️ کسب حدنصاب و رتبه دعوت به مصاحبه آزمون دکتری رشته شیمی کاربردی دانشگاه آزاد به منزله پذیرفته شدن در آن کدرشته محل است؟

✔️ خیر. کسب رتبه تعیین شده در یک کدرشته محل تنها به منزله این است که آن داوطلب می تونه در مصاحبه آن دانشگاه شرکت کند.

2- ✔️ حداقل حدنصاب دعوت به مصاحبه دکتری رشته شیمی کاربردی دانشگاه آزاد چقدر است؟

✔️ با توجه به کارنامه های موجود سامانه مشاوره تحصیلی تحصیلیکو، کمترین تراز دعوت به مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد در رشته شیمی کاربردی در متن مقاله به صورت کامل ارائه شده است.

3-  ✔️ حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد در رشته شیمی کاربردی از چه طریقی اعلام می شود؟

✔️ حدنصاب دعوت به مصاحبه کدرشته محل های رشته شیمی کاربردی از طریق کارنامه انتخاب رشته دکتری اعلام می شود.

منبع : حدنصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری شیمی کاربردی دانشگاه آزاد



:: بازدید از این مطلب : 47
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

اطلاع از حدنصاب دعوت به مصاحبه و تراز قبولی آزمون دکتری مطالعات زنان سال گذشته می تونه داوطلبا رو برای دستیابی به نتیجه دلخواه کمک کنه. از این رو کارشناسای تحصیلیکو با جمع آوری آخرین رتبه و تراز دعوت به مصاحبه کنکور دکترای سال های گذشته این امکان را در اختیار داوطلبا قرار می ده تا بتونن فرم انتخاب رشته خودشون را منطقی تر تکمیل کنن.

 

داوطلبایی که قصد شرکت در انتخاب رشته دکتری در رشته مطالعات زنان رو دارن، می تونن بعد از مطالعه دقیق دفترچه انتخاب رشته دکتری، در زمان انتخاب رشته دکتری، نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته در سایت sanjesh.org اقدام کنن. همزمان با اعلام نتایج، کارنامه ای تحت عنوان کارنامه آزمون دکتری برای داوطلبا توسط سازمان سنجش منتشر میشه که در آن تراز داوطلب محاسبه شده است.

البته داوطلبا می تونن قبل از اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری با توجه به دفترچه سوالات و پاسخنامه آزمون دکتری، درصد احتمالی خود را در دروس اختصاصی و زبان و استعداد تحصیلی محاسبه کنن و بعد با استفاده از نرم افزار تخمین رتبه دکتری با وارد کردن درصد دروس، تراز احتمالی خود را مشاهده کنن و سپس با مقایسه تراز خود با تراز های ارائه شده در جدول زیر از محدوده شانس قبولی و نحوه چینش رشته محل ها در فرم انتخاب رشته، مطلع شوند. در این مقاله قصد داریم نحوه محاسبه و جدول حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مطالعات زنان را ارائه بدیم.

 

نحوه محاسبه حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مطالعات زنان

کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو پس از بررسی کارنامه های دکتری مطالعات زنان، اطلاعات مفیدی را جمع آوری کرده و با استفاده از روش های آماری حدنصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مطالعات زنانرا به سه بخش خوشبینانه، منطقی و بدبینانه طبقه بندی کردن. در نتیجه هرچقدر تراز کسب شده داوطلبا به محدوده تراز بدبینانه نزدیک تر یا بیشتر باشه، داوطلبا شانس بیشتری در آن رشته محل دارن و همچنین هر چقدر تراز داوطلب فاصله بیشتری از محدوده خوشبینانه داشته باشه، شانس کمتری برای قبولی در آن دانشگاه دارن.

 

در جدول های زیر دانشگاه های با تراز قبولی بالا در ابتدای لیست و دانشگاه های با تراز پایین تر در انتهای لیست معرفی شده. این محدوده ها با توجه به قبولی های دکتری مطالعات زنان محاسبه شدن و معتبر ترین و نزدیک ترین راهنما برای داوطلبان دکتری مطالعات زنانهستن، ولی ممکنه آمار قبولی های امسال کمی با سال گذشته متفاوت باشه. در ادامه کلیه دانشگاه هایی که آمار آن ها در دسترسمان بود معرفی شدن که ممکنه بعضی از آن ها در دفترچه انتخاب رشته دکتری، دارای ظرفیت پذیرش دانشجو نباشن.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص صفر تا صد انتخاب رشته دکتری پیشنهاد می کنیم مقاله ای که لینک آن را در قسمت زیر قرار دادیم مطالعه کنین.

بیشتر بخوانید: انتخاب رشته دکتری

 

 

 

 

 

حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری مطالعات زنان

هر داوطلب می تونه با دریافت کارنامه اولیه خودش در زمان اعلام نتایج اولیه دکتری از ترازی که در آزمون کتبی کسب کرده با خبر شده و مطابق با تراز قبولی رشته مطالعات زناندر دانشگاه های سراسری، انتخاب رشته خود را انجام بده. حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری مطالعات زنان به شرح زیر است:

 

نام دانشگاه یا موسسه دوره نمره حدنصاب دانشگاه
مطالعات زنان / دانشگاه تربیت مدرس نوبت دوم 4077
مطالعات زنان / دانشگاه غیرانتفاعی ادیان و مذاهب - قم غیرانتفاعی 83

 

 

جدول بالا محدوده دعوت به مصاحبه دکتری سال گذشته را نشان می دهد که به محض بروزرسانی تغییرات در این بخش اعمال خواهد شد.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی بدبینانه گفتیم بالاتر باشه، به این معناست که شانس قبولی زیادی در آن رشته محل دارید.

 

اگر تراز شما از محدوده ای که در هر رشته محل تحت عنوان تراز قبولی خوشبینانه گفتیم پایین تر باشه، به این معناست که شانس قبولی پایینی در آن رشته محل دارید.

 

لازم به ذکر است که تراز های ارائه شده در جدول بالا، حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری بوده و اگر داوطلبی حدنصاب قبولی یک دانشگاه را کسب کنه، به منزله قبولی فرد در آن دانشگاه نمی باشد و صرفا وی به آن دانشگاه دعوت به مصاحبه شده است.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مصاحبه دکتری، مطالعه مقاله زیر به شما پیشنهاد می شود.

بیشتر بخوانید: مصاحبه دکتری

 

اگر همچنان درباره حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری مطالعات زنان ابهامی دارین، می تونین سوالات خود را از مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو با استفاده از سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو بپرسید. برای اطلاع از تمامی اخبار های مربوط به روند آزمون دکتری توصیه می شود عضو کانال تلگرام دکتری تخصصی تحصیلیکو شوید.

 

در ادامه بخوانید: نرم افزار انتخاب رشته آزمون دکتری

 

 

 

 


سوالات متداول


1- ✔️ کسب حدنصاب و رتبه دعوت به مصاحبه آزمون دکتری رشته مطالعات زنان به منزله پذیرفته شدن در آن کدرشته محل است؟

✔️ خیر. کسب رتبه تعیین شده در یک کدرشته محل تنها به منزله این است که آن داوطلب می تونه در مصاحبه آن دانشگاه شرکت کند.

2- ✔️ حداقل حدنصاب دعوت به مصاحبه دکتری رشته مطالعات زنان چقدر است؟

✔️ با توجه به کارنامه های موجود سامانه مشاوره تحصیلی تحصیلیکو، کمترین تراز دعوت به مصاحبه دکتری در رشته مطالعات زنان در متن مقاله به صورت کامل ارائه شده است.

3-  ✔️ حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه دکتری در رشته مطالعات زنان از چه طریقی اعلام می شود؟

✔️ حدنصاب دعوت به مصاحبه کدرشته محل های رشته مطالعات زنان از طریق کارنامه انتخاب رشته دکتری اعلام می شود.

منبع : حد نصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری مطالعات زنان



:: بازدید از این مطلب : 52
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 بهمن 1400 | نظرات ()